sanırım artık umudum azalıyor!!!

artık evlilik yaşı 30 35 lere çıktı
tasvip ettiğimden değil ama
hayat şartları bunu gerektiryor
ve insanlar tek çocukla bilemedin 2 çocukla hayatlarına devam ediyorlar
30 yaş geç kalmış bir yaş değil
ayrıca
boşanmış olmanı önce kendin kabüllen
şurdaki iki satır yazında bile bu konudaki ezikliğini hissettiriyorsun
sosyal hayatındada durum böyle ise
malesef bu konuda sorun yaşarsın
çünki asıl dert eden sensin

sen normal olduğunun bilincinde olmalısın ki
karşı tarafta bunu sorun yapmasın

evet haklısınız ama maalesef toplumumzda boşanmş olanlara nasıl baktıklarını bilirsiniz evet ben namusumla evlendim namusumla ayrıldım ve namusumlada hayatımı devam ettiriyorum ama yinede insan korkuyo birinden hoşlanma lüksüm yok gibi geliyor nitekim boşanmış oldğmu öğrenince kaçıcak diye arkadaşlarında dediği gibi evet herşey kısmet ama bazen insanın aklına geliyor duygusal olarak çöküyosun kendimi bazen öyle hissediyorum bazen güçlü hissediyorum sanırım bugünde duygusallığımın yüksek olduğu bi gün destekleriniz için sağolun

Son düzenleme:

Nikahla ölüm saatini şaşmaz .
İçiniz rahat olsun üzülmeyin
Ceylinim çok doğru demiş.
Boş ver. Üzülmeyi ve düşünmeyi bırak. Akışa bırak. Ne kadar evli kaldın?

İyi yürekli bir insana benziyorsun.
Rabbim bundan sonra karşına mutlu olacağın insanı çıkarsın inşallah. Tez zamanda hayırlısıyla...

insan nasıl bakarsa öyle görürmüş canım demekli sen iyi yüreklisin benide iyi yürekli gördün güzel dileklerin içinde çok sağol inşallah seninde rabbim gönlüne göre versin

herşey nasip kısmet ..
üzülüp takılmayı bırak ..
zaman bırak , oluruna bırak ..

herşey nasip kısmet ..
üzülüp takılmayı bırak ..
zaman bırak , oluruna bırak ..

haklısın canım kısmetimde varsa gelir yemenden kısmetimde yoksa ne gelir elden

Son düzenleme:
haklısın canım kısmetimde varsa gelir yemenden kısmetimde yoksa ne gelir elden
Bir özlü söz de ben paylaşayım.

Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...
Hz. MEVLANA

Belki de saglam bir evlilik yapmak icin bekliyorsunuzdur. Umutsuzluga kapilmayin. Yasiniz genc, dogru duzgun bir evlilik yapin da birakin zaman alsin. Onemli olan bu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Belki de saglam bir evlilik yapmak icin bekliyorsunuzdur. Umutsuzluga kapilmayin. Yasiniz genc, dogru duzgun bir evlilik yapin da birakin zaman alsin. Onemli olan bu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
inşallah tabiki önemli olan bu zaten geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun zaten tecrübelerimdn olsa gerek ince eleyip sık dokuyorum evlenmek için evlenmem hayırlı bi evlilik olcaksa olsun

Öyle deme canim bak ben 37 yasinda ve bir cocuk annesiyim ve hala umutsuz degilim yeniden evlenmek icin. Hatta bu kadar zaman icinde de benimle evlenmek için aileme ve arkadaslarima bircok kisi söyledi. . Bazılarını yemeğe cikarak tanidim.. ama nasip kismet bi türlü isinmadim hicbirine.. acelem de yok acikcasi.. bekle mutlaka karsina birileri cikacaktir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı seyleri bende yasadım o günleri anlatamam yasımızda aynı benim aynı olayı yasadıgım zamanda aynı..içimde ince bir sızı olarak kaldı.asla hersey kötü olacak diye düsünme.bende 29 yasında tekrar evlendim hemde bekar biriyle.ve ailesinden baska kimse bilmiyor ...demediler demedik.karsına cıkan insanlar hepsi öyledir diye düsünme seni seven zaten belli edecek kendini.cok kişide cıktı karsıma ciddi olarak.calısıyormusun calısmıyosan tavsiyem herseyden önce kendi paranı kazanman.nasip böyleymiş.sakın kendini dulum diye kücümseme.sen kendini bildikten sonra hiç kimse sana zarar veremezz.tabiki kötü insanlarda var ama belli ederler konusmalarından niyetlerinden...simdi diyorumki bosuna üzülmüsüm.yazık etmişim kendime.ailemde bosuna üzülmüsüm ne acılar cektimama cok dua et hatta dua kardesliğimize katıl ben bu topik sayesinde evlendim hem dertlesdim hem sevindim.yeni liste yapıyoruz sende katıl lütfen...http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=613930&page=670&p=35879150#post35879150

inşallah ısınmakta çok önemli çok iyi biri olabiliyor ama ısınmayınca da olmuyor sanırım anne olmak istediğim için yaşımın ilerlemesi üzüyo beni ( tabiki herşey nasip kısmet rabbim sizinde karşınıza hayırlı biri çıkarsın inş.sizlerden böyle destek verici msjlar geldikçe rahatlıyorum inanın ve çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…