29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...
artık evlilik yaşı 30 35 lere çıktı
tasvip ettiğimden değil ama
hayat şartları bunu gerektiryor
ve insanlar tek çocukla bilemedin 2 çocukla hayatlarına devam ediyorlar
30 yaş geç kalmış bir yaş değil
ayrıca
boşanmış olmanı önce kendin kabüllen
şurdaki iki satır yazında bile bu konudaki ezikliğini hissettiriyorsun
sosyal hayatındada durum böyle ise
malesef bu konuda sorun yaşarsın
çünki asıl dert eden sensin
sen normal olduğunun bilincinde olmalısın ki
karşı tarafta bunu sorun yapmasın
Nikahla ölüm saatini şaşmaz .
İçiniz rahat olsun üzülmeyin[/
evet ama bazen moral motivasyon çöküşe geçiyo bende anlamıyorum niye böyle oluyo :))
29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...
Ceylinim çok doğru demiş.Nikahla ölüm saatini şaşmaz .
İçiniz rahat olsun üzülmeyin
Ceylinim çok doğru demiş.
Boş ver. Üzülmeyi ve düşünmeyi bırak. Akışa bırak.Ne kadar evli kaldın?
İyi yürekli bir insana benziyorsun.3 yıl ama iteleye iteleye 3 yıl
İyi yürekli bir insana benziyorsun.
Rabbim bundan sonra karşına mutlu olacağın insanı çıkarsın inşallah. Tez zamanda hayırlısıyla...
Amin ecmain.insan nasıl bakarsa öyle görürmüş canım demekli sen iyi yüreklisin benide iyi yürekli gördüngüzel dileklerin içinde çok sağol inşallah seninde rabbim gönlüne göre versin
herşey nasip kısmet ..
üzülüp takılmayı bırak ..
zaman bırak , oluruna bırak ..
haklısın canım kısmetimde varsa gelir yemenden kısmetimde yoksa ne gelir elden
Bir özlü söz de ben paylaşayım.haklısın canım kısmetimde varsa gelir yemenden kısmetimde yoksa ne gelir elden
Bir özlü söz de ben paylaşayım.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...
Hz. MEVLANA
inşallah tabiki önemli olan bu zaten geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun zaten tecrübelerimdn olsa gerek ince eleyip sık dokuyorum evlenmek için evlenmem hayırlı bi evlilik olcaksa olsunBelki de saglam bir evlilik yapmak icin bekliyorsunuzdur. Umutsuzluga kapilmayin. Yasiniz genc, dogru duzgun bir evlilik yapin da birakin zaman alsin. Onemli olan bu.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bir özlü söz de ben paylaşayım.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir...
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür...
Hz. MEVLANA
Öyle deme canim bak ben 37 yasinda ve bir cocuk annesiyim ve hala umutsuz degilim yeniden evlenmek icin. Hatta bu kadar zaman icinde de benimle evlenmek için aileme ve arkadaslarima bircok kisi söyledi. . Bazılarını yemeğe cikarak tanidim.. ama nasip kismet bi türlü isinmadim hicbirine.. acelem de yok acikcasi.. bekle mutlaka karsina birileri cikacaktir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?