kimseden cevap gelmeyince gereksiz heralde diye sildim(((
içerik sildiğin için ceza bile alabilrsin
konu sahibi tüm kk sakinlerine trip atmış oldu
Ben cevap yazcaktim ama yetisemedim
Bende senin gibiyim basimdan evlilik gecmedi ama 25 yasindayim bir kac sebep yuzunden sanirim olmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlat rahatla..trip atmadım kızlar öyle dertlendim bian sonra önemsiz diye düşündüm okadar hiç cevap gelmeyince :)) sorun değil isteyene anlatabilrim sabırsız değilim bi anlık duygu çöküşü diyelim yazmak rahatlamak istedim hepsi buu
kimseden cevap gelmeyince gereksiz heralde diye sildim(((
konu sahibi tüm kk sakinlerine trip atmış oldu
Hadi konunu tekrar yaz bakalım..yok canım trip atmadım ben içimi dökmüştüm sadece hani öenmli bi dert değildi sanırım bugün biraz durgun günümdü dertleşmeye ihtiyaç hissettim ama hiç yorum olmayınca çokta önemli bi şey olmadığnı anladım sorun değil isteyene tekrar yazabilirim yada konuyu tekrar açabilirim kızlarr :))
bendeeeeeeeeeee
Ahh ah nolcak halimiz valla dugun dernek gormekden ne disari cikasim gelio ne face acasim : D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zamana bırak,bu işler kısmet işleri..29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...
Nikahla ölüm saatini şaşmaz .29 yaşındayım 7,5 sene önce bi evlilik yaptım çocuğum yok kötü bi evlilikti bitti geçti ama korkularım kafamda deli sorular gün geçtikçe artıyor hep mutlu bi evlilik anne olmak hayalimdi bişeyi çok isteyince olmazmış ya sanırım çok istediğimden olmyor kafamdaki sorular 30 a yaklaştım nezaman biriyle tanışçam oan güvencem evlencem çocuk sahibi olcam bekar biri ile tanışırsam bu dururmumu öğrenince hayal kırıklığı diyelim sorun etmedi ama ailesi sorun ederse çocklu biri olursa bu sorumluluğu taşıyamam gibi gereksi gereksiz sorulardan kendimi alamıyorum tanışmak isteyenlerden elektrk çok olmuyo hadi iyi biri diye elektrksiz evlenirsem ömrümü sevmediğim bi insanla geçiremem gibi geliyor böyle duygu kamaşasındayım kızlar kendime engel olamıyorum bunları düşünmekten( hee bu arada bide tanışmak isteyenler boşandğm için art niyetlimi acaba diye görüşmesemmi diede oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?