- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar ben doğuda bir şehirde bir öğretmenim. Fotoğraf hobim var ve dışarda fotoğraf çekerken birileri seslendi bana napiyorsunuz diye. Kayaların arasına girmişim oyuncak araba modellerim var foto çekiyorum. Askermiş bunlar hani dolaşıyorlar ya sorun var mı diye onun için çıkmışlar. Foto çekiyorum dedim. Geldiler falan derken oturdular yanımdaki kayaya. Fotoğraf tan kameramın modelinden vs derken sohbete girdik. Benim de babam askerdi ve şehit oldu. Baya konuştuk falan sonra onlar iftara gidiyordu beni de askeriyenin yemekhanesinde iftara çağırdılar. Cook eskiden gitmişliğim çok var. Asker eşleri ve çocukları da olur. Babam öleli gitmemiştim. Ozledim de o ortamı beni davet ettiler gel sen de iftara diye ben de gittim. Derken tanıştık sohbet muhabbet vs. Askerlerden birinden hoşlandım. Diğeri komutanı diğeri de arkadaşı evli zaten. Çocuk da benden hoşlandı sanırım biz görüşmeye başladık. Konuşyoruz sürekli. Dün de buluştuk mesela. Aramızda bir konusma gecmedi ama belli etti. Bir fotoğraf gosterdi bana bir kiz üniformalı bir askere sarılıyor tren yolunda. Çok güzel bir foto. Biz de böyle olur muyuz falan dedi ima etti bi şeyleri. Dün epey oturduk beraber. Sonra arkadaşı geldi hep birlikte oturduk falan. Ben adama aşık oluyorum sanırım ve bu beni ürkütüyor. Ben öğretmenim ve hep aklımdaki bir öğretmenle gelecek kurmaktı. Babamı bu uğurda kaybetmisim kaybetme korkum olacak daima filan. Ama kalbe de söz gecmiyor. Yapma diyorum kendime dur etme yol yakınken dön. Yapamıyorum. Bu çocuk uni terk. Elektrik okumuş ama bitirmeden bırakmış yarıda. Askeriyede elektrik teknisyeni olarsk görev yapıyor. Çok fazla dışarı göreve çıkmıyor ama ne bileyim. Sizce napmali. Var mi asker polis sevdiği olan? Kafam karman corman biyanda tuhaf duygular bi yanda korkular