Sanırım aşık oluyoruz?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
32
Arkadaşlar ben doğuda bir şehirde bir öğretmenim. Fotoğraf hobim var ve dışarda fotoğraf çekerken birileri seslendi bana napiyorsunuz diye. Kayaların arasına girmişim oyuncak araba modellerim var foto çekiyorum. Askermiş bunlar hani dolaşıyorlar ya sorun var mı diye onun için çıkmışlar. Foto çekiyorum dedim. Geldiler falan derken oturdular yanımdaki kayaya. Fotoğraf tan kameramın modelinden vs derken sohbete girdik. Benim de babam askerdi ve şehit oldu. Baya konuştuk falan sonra onlar iftara gidiyordu beni de askeriyenin yemekhanesinde iftara çağırdılar. Cook eskiden gitmişliğim çok var. Asker eşleri ve çocukları da olur. Babam öleli gitmemiştim. Ozledim de o ortamı beni davet ettiler gel sen de iftara diye ben de gittim. Derken tanıştık sohbet muhabbet vs. Askerlerden birinden hoşlandım. Diğeri komutanı diğeri de arkadaşı evli zaten. Çocuk da benden hoşlandı sanırım biz görüşmeye başladık. Konuşyoruz sürekli. Dün de buluştuk mesela. Aramızda bir konusma gecmedi ama belli etti. Bir fotoğraf gosterdi bana bir kiz üniformalı bir askere sarılıyor tren yolunda. Çok güzel bir foto. Biz de böyle olur muyuz falan dedi ima etti bi şeyleri. Dün epey oturduk beraber. Sonra arkadaşı geldi hep birlikte oturduk falan. Ben adama aşık oluyorum sanırım ve bu beni ürkütüyor. Ben öğretmenim ve hep aklımdaki bir öğretmenle gelecek kurmaktı. Babamı bu uğurda kaybetmisim kaybetme korkum olacak daima filan. Ama kalbe de söz gecmiyor. Yapma diyorum kendime dur etme yol yakınken dön. Yapamıyorum. Bu çocuk uni terk. Elektrik okumuş ama bitirmeden bırakmış yarıda. Askeriyede elektrik teknisyeni olarsk görev yapıyor. Çok fazla dışarı göreve çıkmıyor ama ne bileyim. Sizce napmali. Var mi asker polis sevdiği olan? Kafam karman corman biyanda tuhaf duygular bi yanda korkular

Asker eşiyim.
Askeri personelmi yoksa askerlik mi yapıyor?
Yani bence size denk degil. Ilerde prolem yaşarsınız bana kalırsa. En azından üniversite mezunu biri olsaydı.
Asker eşi olmak cok zor sende bilirsin annenden.... ne gibi zorluklar yaşadığını?
Iyi tanı derim. Iyi düşün

Asker eşiyim.
Yani bence size denk degil. Ilerde prolem yaşarsınız bana kalırsa. En azından üniversite mezunu biri olsaydı.
Asker eşi olmak cok zor sende bilirsin annenden.... ne gibi zorluklar yaşadığını?

Personel ama elektrikçi olarak çalışıyor askeriyede. Görevlere falan gitmiyor yani

Asker eşiyim.

5te çıkıyor işten. 3 yıl burada görevli ben de öyle. Sonra batı ya çıkacakmış tayini

Asker eşiyim.

Zorluklarını biliyorum. Bu babam gibi astsubay olmasa da orada çalışıyor sonuçta. Babamın acısı içimizde vs bunlar beni elbette ürkütüyor. Ama kendimi de durduramıyorum resmen. Sürüklendim gidiyorum gibi :KK43:

Zorluklarını biliyorum. Bu babam gibi astsubay olmasa da orada çalışıyor sonuçta. Babamın acısı içimizde vs bunlar beni elbette ürkütüyor. Ama kendimi de durduramıyorum resmen. Sürüklendim gidiyorum gibi :KK43:

Belliki seninde içine sinmeyen birşeyler var.
Ki emin olsan konuyu açmazdın.
Bence her yönüyle degerlendir. Çalışma şartları daha iyi olabilir. Ama 5 çıkıyor olması bilmiyorum oldugunuz bolge ile ilgili sanırım. Çünkü mesaisi nöbeti görevlendirnesi bitmez bir meslek.
Allah rahmet eylesin babana nurlar içinde yatsın. Yani kutsal bir meslek bu anlamda ben esimin bu meslegi yapmasından gurur duyuyorum.
İyi tanı. İyi düşün dedigim gibi. Iyi araştır kendisini.

Eğitim olarak sana denkse olur bence. Hem görev olarak ağır bir görevi yok, batıya da çıkacakmış tayini . Hayırlısı olsun.

Hassasiyetini anlıyorum ama ecel geldikten sonra hangi meslek olduğu farketmez ki, bak daha dün gencecik öğretmen kızcağız Batman'da şehit oldu. kaderin önüne geçilmiyor malesef.

Eğitim olarak sana denkse olur bence. Hem görev olarak ağır bir görevi yok, batıya da çıkacakmış tayini . Hayırlısı olsun.

Hassasiyetini anlıyorum ama ecel geldikten sonra hangi meslek olduğu farketmez ki, bak daha dün gencecik öğretmen kızcağız Batman'da şehit oldu. kaderin önüne geçilmiyor malesef.

Evet maalesef doğru haklısınız. Ölüm heryerde bi tek o meslekte değil. Eğitim olarak tam denk diyemem. Elektrik mühendisliği okumuş ama üniyi yarıda bırakıp askeriyeye geçmiş. Ama istekli. Tamamlamayı düşünüyor da ben pek sanmıyorum. Kendini geliştirmek istemesi beni rahatlattı yine de. İngilizce öğrenmek istiyorum falan dedi bana. Kafam çok karışık. Yani bi yola girdik gidiyor gibi oralara.

Evet maalesef doğru haklısınız. Ölüm heryerde bi tek o meslekte değil. Eğitim olarak tam denk diyemem. Elektrik mühendisliği okumuş ama üniyi yarıda bırakıp askeriyeye geçmiş. Ama istekli. Tamamlamayı düşünüyor da ben pek sanmıyorum. Kendini geliştirmek istemesi beni rahatlattı yine de. İngilizce öğrenmek istiyorum falan dedi bana. Kafam çok karışık. Yani bi yola girdik gidiyor gibi oralara.
Hayırlısı olsun, bence işler ciddileşirse bunu belirt, eğitimini tamamlarsa kendini geliştirirse iyi olur, ilerde kültür farkı olmasın diye o da.

Diğer yönden hiç düşünme. Kaderde ne varsa o oluyor. İnsanlar genc yasta kanserden , trafik kazasından vs vefat ediyor, ecel gelince hepsi bahane.

Hayırlısı olsun, bence işler ciddileşirse bunu belirt, eğitimini tamamlarsa kendini geliştirirse iyi olur, ilerde kültür farkı olmasın diye o da.

Diğer yönden hiç düşünme. Kaderde ne varsa o oluyor. İnsanlar genc yasta kanserden , trafik kazasından vs vefat ediyor, ecel gelince hepsi bahane.

Haklısınız hem aşık olup hem anlaşacağın insan da az bulunuyor. Boş şeyler den kaçırmamak lazım. Sevdi mi tam sevecek bağlanacak biri bu bariz. Ben de öyleyim. O yüzden ağırdan alıyorum ama ikimize de oldu bile olan sanırım

Back
X