Erkek İnfertilitesi Sanırım asla anne olamayacağım...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bayanbilmiscok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
75
12
88
37
Eşimin geri boşalma sorunu var daha öncede deflrca kez yazdım yani kısırlık sebebi boşalma anında mesene boymu kapanr meni dışarı çıkar benm eşimde kğçkken geçirdiği bir ameliyat yüzünden o kaslar çalşmıyor boşalma sırasnda sperm mesaneye kaçyor o ladar üzülüyorum ki anlatamma benimle aybı şeyleri yaşayan birilerini bile bulamadım dertleşeyimilaç tedaviside sonuç vermedi tüp bebek onada maddi durumumz el vermiyor yapmamız imkansız bana çok dua edin rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı evlatlar versin

Hamile kalman imkansız değil ki.
Tüp bebekle vs hamile kalabilirsin çok rahat.
Sperm üretimi var çıkış yok anladığım kadarıyla.
Sperm üretimi bile olmayanlardan ameliyatla tek spermle bile hamile kalanlar çok var.

Tüp bebeğe maddi durum yok demişsin. Rapor çıkartırsan devlet karşılıyor.

Evet karşılıyormuş ama benim yaşım tutmuyor yaş sınırınn altındayım ve eşimin ailesindende çok baskı görüyorum oysaki benim bir sorunum yok cahil insanlar işte

Evet karşılıyormuş ama benim yaşım tutmuyor yaş sınırınn altındayım ve eşimin ailesindende çok baskı görüyorum oysaki benim bir sorunum yok cahil insanlar işte
Canim bencede kötü durumda değilsiniz çünkü neden biliomusun eşinde hiç Sperm üretimi olmayanlar var yumurtalari avilip bakilan ve hic hic yretom olmayan benim eşinde öyleydi bir ara ve cok şükür suan Sperm çıkışı var.yasin kaç devlet hakki icin peki imkanın var olsunAnne olucaksin zman var cnm

Canım eşinle konuş ailen baskı yapıyor bana imamlarda bulunuyor üstü kapalısa olda durumu sadece annene anlatalım de.
Bu ayıp birsey değil Allahtan gelen birsey sonucta.
Bizim çocugumuz oomayınca kv çok baskı yaptı surekli sorunun bende oldugunu dusunup sacma sapan konusur önerilerde bulunurdu ve daha neler neler bir gun yine boyle konusurken ben dayanamadım ve sorunun eşimde oldugunu soyledim o gun bugundur kv bana oneride bulunmayı kesti.
Demem o ki hiç psijolojini bozma soyle gitsin.
Tüp bebek raporu cıkarmayı dene canım imkansız bi durumun yok suan

Şimdi öğrendim meğer doktor eşime klinik vaka teşhisi mi ne koynş mesaneyle nişey arsnda bir boşlkmu ne varmş doktor geçiştirmiş sadce varikosele odaklanmş

Back
X