Kızlar merhaba size hemen olayı anlatacağım. Bundan tam 1 ay önce sosyal medyadan biriyle tanıştım. Lütfen yargılamayın ben de çok karşıydım bunlara ama oldu işte ve size olayları tüm çıplaklığıyla anlatmak istiyorum. İlk buluşmamız alkollü bir ortamda oldu. Sonraları kahve yemek tatlı gibi buluşmalar yaptık ama 1 ayda toplam 5-6 kere anca görüştük. Bu durum beni çok üzmeye başlamıştı ve konuşup en azından bir ilişkimiz varmış gibi davranmayalım çünkü ilişki demek bu değil resmen sadece takılıyoruz dedim o reddetti. Birkaç gece birlikte kalmıştık ama herhangi bir şey olmadı tabiki de sadece uyumaktan bahsediyorum. Sadede gelecek olursak en son buluşmamızda yine dışarı çıktık her şey çok güzel yanında mutluyum falan ama bilirsiniz biz kızların takıldığı bazı küçük ayrıntılar ve davranışlar vardır bize sevgiyi hissettiren. O gecenin sonunda sabah evime döndüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım çünkü beni sevmediğini sadece takıldığımızı çok net hissettim. Biliyorum çok kısa bir süre belki ama kalbim çok kırılmıştı çünkü aşık olmuştum. Ben buna yazdım bir daha görüşmek istemiyorum diye neden diye sordu aradı bu kadar kolay mı vs dedi ama anlamadı beni bir süre konuşmayalım dedim. iyi geceler yazdı günaydın yazdı hiçbirine cevap vermedim sonra bir daha ne o yazdı ne ben. 5 gün oldu instagramda aktif yeni kızları takip etmeye başlamış. bense bu ara tamamen dağıldım evden çıkmıyorum derslerimi falan hep boşladım zaten büyük sıkıntılarım vardı iyice kötü hale geldim ruhsal olarak. Ne yapmalıyım.