Sanırım ayrıldık bilmiyorum?

Adeeplook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
94
34
38
25
Kızlar merhaba size hemen olayı anlatacağım. Bundan tam 1 ay önce sosyal medyadan biriyle tanıştım. Lütfen yargılamayın ben de çok karşıydım bunlara ama oldu işte ve size olayları tüm çıplaklığıyla anlatmak istiyorum. İlk buluşmamız alkollü bir ortamda oldu. Sonraları kahve yemek tatlı gibi buluşmalar yaptık ama 1 ayda toplam 5-6 kere anca görüştük. Bu durum beni çok üzmeye başlamıştı ve konuşup en azından bir ilişkimiz varmış gibi davranmayalım çünkü ilişki demek bu değil resmen sadece takılıyoruz dedim o reddetti. Birkaç gece birlikte kalmıştık ama herhangi bir şey olmadı tabiki de sadece uyumaktan bahsediyorum. Sadede gelecek olursak en son buluşmamızda yine dışarı çıktık her şey çok güzel yanında mutluyum falan ama bilirsiniz biz kızların takıldığı bazı küçük ayrıntılar ve davranışlar vardır bize sevgiyi hissettiren. O gecenin sonunda sabah evime döndüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım çünkü beni sevmediğini sadece takıldığımızı çok net hissettim. Biliyorum çok kısa bir süre belki ama kalbim çok kırılmıştı çünkü aşık olmuştum. Ben buna yazdım bir daha görüşmek istemiyorum diye neden diye sordu aradı bu kadar kolay mı vs dedi ama anlamadı beni bir süre konuşmayalım dedim. iyi geceler yazdı günaydın yazdı hiçbirine cevap vermedim sonra bir daha ne o yazdı ne ben. 5 gün oldu instagramda aktif yeni kızları takip etmeye başlamış. bense bu ara tamamen dağıldım evden çıkmıyorum derslerimi falan hep boşladım zaten büyük sıkıntılarım vardı iyice kötü hale geldim ruhsal olarak. Ne yapmalıyım.

Boş verin 1 aylık bişi için bu kadar yıkılmana gerek yok zaten anlamışın sadece takıldığınızı gerçekten bir ilişki olsaydı zaten peşinden koşardın yada o koşardı hem zaten seninle sadece takıldığını gerçekten sevmediğini hissetmişin bemce toparlanıp hayatına devam etmelisin :KK39:

Kendiniz kaşınmışsınız. Bu kadar hevesli görünmenizin sebebi neydi bu 1? 2. si de, hem hoşlanmışsınız hem de daha 1 ay görüştüğünüz adama “Biz ilişki yaşamıyoruz, sadece takılıyoruz, ilişki yaşamak bu değil” demişsiniz.

Pardon da ne bekliyordunuz ki? Şu cümlenizde kendinizce alınganlık yapıp trip koymuşsunuz. Hem ilişkiniz olsun isteyip hem de daha ortada hiçbir şey yokken “İlişki bu değil, ilişkimiz var gibi takılmayalım” demişsiniz. Adam da ne yapacağını şaşırmış. İyi yapmış.

Bence size bu iyi bir ders olsun. Daha 1 ay olmuş ki onda da 5-6 defa görüştüğünüz hangi adama bu şekilde bir cümle kurarsanız hemen kaçar bence. Kendi kendinize oynayıp, çalmışsınız biraz. Önünüze bakın. Muhtemelen karşınızdaki de anlamış bu durumu.

Kızlar merhaba size hemen olayı anlatacağım. Bundan tam 1 ay önce sosyal medyadan biriyle tanıştım. Lütfen yargılamayın ben de çok karşıydım bunlara ama oldu işte ve size olayları tüm çıplaklığıyla anlatmak istiyorum. İlk buluşmamız alkollü bir ortamda oldu. Sonraları kahve yemek tatlı gibi buluşmalar yaptık ama 1 ayda toplam 5-6 kere anca görüştük. Bu durum beni çok üzmeye başlamıştı ve konuşup en azından bir ilişkimiz varmış gibi davranmayalım çünkü ilişki demek bu değil resmen sadece takılıyoruz dedim o reddetti. Birkaç gece birlikte kalmıştık ama herhangi bir şey olmadı tabiki de sadece uyumaktan bahsediyorum. Sadede gelecek olursak en son buluşmamızda yine dışarı çıktık her şey çok güzel yanında mutluyum falan ama bilirsiniz biz kızların takıldığı bazı küçük ayrıntılar ve davranışlar vardır bize sevgiyi hissettiren. O gecenin sonunda sabah evime döndüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım çünkü beni sevmediğini sadece takıldığımızı çok net hissettim. Biliyorum çok kısa bir süre belki ama kalbim çok kırılmıştı çünkü aşık olmuştum. Ben buna yazdım bir daha görüşmek istemiyorum diye neden diye sordu aradı bu kadar kolay mı vs dedi ama anlamadı beni bir süre konuşmayalım dedim. iyi geceler yazdı günaydın yazdı hiçbirine cevap vermedim sonra bir daha ne o yazdı ne ben. 5 gün oldu instagramda aktif yeni kızları takip etmeye başlamış. bense bu ara tamamen dağıldım evden çıkmıyorum derslerimi falan hep boşladım zaten büyük sıkıntılarım vardı iyice kötü hale geldim ruhsal olarak. Ne yapmalıyım.
çok yeni daha meleğim kendini bu kadar üzmene değer mi hiç üzme o güzel canını ve bence de doğru bir hamle yapmışsın anlattıklarına çok haklısın..

Yazmiyim dedim tutamadım ,kızım sende ne ayran gönüllüymüşsün ondan ona ondan onaaa.

Birkaç gece birlikte kalmıştık ama herhangi bir şey olmadı tabiki de sadece uyumaktan bahsediyorum

İkiniz şunu başarabiliyorsaniz zaten aranizda aranizda kivilcimlar cikmiyor demektir. 😬 Sonlari okumasam da yogun duygular yok diyecektim, sonlari okudum "yok olmamiş" diyorum.

Ne gördünüz,neyi hissettirdi siz anlamadım gitti,adama arama sorma diye söyleyip kendinizi kaprislere sokmanız neyin gidişatı?

Back
X