Sanirim ayrildik

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlar selam.
Buraya daha once de yazmistim belki hatirlayanlar olur. Ben yurtdisina mastera gidiyorum ve iki ulke arasinda kalmistim. (Bu ulkelerden birinde sevgilim yasiyor) Aslinda kariyer olarak her iki ulke de fena degildi ama ben uzun sure dusundukten sonra sevgilimin yasamadigi ulkede daha mutlu olacagimi dusunerek orayi sectim. Bu secimimden beri sevgilimle aramiz iyi degildi.
Iki gun once yaptigi sogukluktan artik sikildigim icin ne olacaksa olsun diyerek aradim. Telefonda 2 saate yakin kavga ettik resmen kapattigimda basim agriyordu ama bir turlu anlasamadik.
Bana ortada kariyer acisindan ciddi bir fark olmamasina ragmen digerini sectigim icin asiri kizgin ve artik uzak iliskiden cok yoruldugunu, sonunda kavusacagiz derken yine en basa dondugumuzu, yanina gidecegimi dusundugunu hatta emin oldugunu ve hatta yuzuk bakmaya basladigini onu inanilmaz sasirttigimi soyledi.
Ben de madem uzak iliski istemiyorsa en basta neden kendisinin yurtdisina tasindigini sordum ve olay illa yanyana olmaksa benim onu koymadigim gibi onun da beni hayatinin merkezine koymadigini, oyle olsaydi Turkiye’de kalmayi tercih edecegini soyledim.

Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor gunlerdir agliyorum ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…

Kizlar selam.
Buraya daha once de yazmistim belki hatirlayanlar olur. Ben yurtdisina mastera gidiyorum ve iki ulke arasinda kalmistim. (Bu ulkelerden birinde sevgilim yasiyor) Aslinda kariyer olarak her iki ulke de fena degildi ama ben uzun sure dusundukten sonra sevgilimin yasamadigi ulkede daha mutlu olacagimi dusunerek orayi sectim. Bu secimimden beri sevgilimle aramiz iyi degildi.
Iki gun once yaptigi sogukluktan artik sikildigim icin ne olacaksa olsun diyerek aradim. Telefonda 2 saate yakin kavga ettik resmen kapattigimda basim agriyordu ama bir turlu anlasamadik.
Bana ortada kariyer acisindan ciddi bir fark olmamasina ragmen digerini sectigim icin asiri kizgin ve artik uzak iliskiden cok yoruldugunu, sonunda kavusacagiz derken yine en basa dondugumuzu, yanina gidecegimi dusundugunu hatta emin oldugunu ve hatta yuzuk bakmaya basladigini onu inanilmaz sasirttigimi soyledi.
Ben de madem uzak iliski istemiyorsa en basta neden kendisinin yurtdisina tasindigini sordum ve olay illa yanyana olmaksa benim onu koymadigim gibi onun da beni hayatinin merkezine koymadigini, oyle olsaydi Turkiye’de kalmayi tercih edecegini soyledim.

Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…
Kariyer açısından bir fark yoksa neden sevgilinizin olduğu ülkeyi secmediniz mesaj konusunda siz bilirsiniz

Adam sizden kariyerinizi olumsuz etkileyecek bir secim beklememiş siz de diyorsunuz kariyer acisindan farketmiyordu diye.
Ama Adamin yurtdisina gitme imkani varken sizin için Turkiyede kalmasi ayni şey olmayacakti. Kiyaslamaniz yanliş.

Bence hayatinda O'na yer vermeyen sizsiniz, ayrilmasi doğru olmuş ben direkt bitirirdim adamin yerinde olsam.

Ben çocuğun ülke demiştim de, bu ne ego, bu ne kendine aşk yahu, ne demek beni sevsen şunu yapardın bunu yapardın eee canım kardeşim sen bu kızı ardına bakmadan bıraktın gittin?? Bu çocuk kendi eğitimi için gözünü kırpmadan bıraktı gitti mi seni, eee sen niye onun ardına düşecekmişsin?? Senin canın yok mu? Kendini ne sanıyor bu? Sittir sin gitsin afedersin, sen yakışıklı bir Alman bul boşver bu hıyartoyu

Ben biraz hatırlıyorum ilk konunuzu Almanya ve İrlanda arasında seçim yapmanız gerekiyordu ve siz Almanyayi seçmişsiniz anladığım kadarıyla.Bende sizin yerinizde olsam Almanyayi seçerdim bence doğru karar ve evet uzak ilişki istemiyorsa kendiside taşınmasaydı yurt dışına bencil bir erkek arkadaşınız var.Bence hiçbir şey yazmayin önünüze bakın kendisi pişman olup yazacaktır zaten.

Adam sizden kariyerinizi olumsuz etkileyecek bir secim beklememiş siz de diyorsunuz kariyer acisindan farketmiyordu diye.
Ama Adamin yurtdisina gitme imkani varken sizin için Turkiyede kalmasi ayni şey olmayacakti. Kiyaslamaniz yanliş.

Bence hayatinda O'na yer vermeyen sizsiniz, ayrilmasi doğru olmuş ben direkt bitirirdim adamin yerinde olsam.

Yasadigi yer kiyasen daha az gelismis ve kucuk nufuslu bir yerdi. Orada mutlu olamayacagimi dusundum, neden bilmiyorum kalbim bir turlu isinmadi iste orada yasama fikrine.

Dediginiz dogru tr ile kiyaslamak yanlis ama o secti orayi once o gitti ve belki uzun yillar yasayacagim lokasyonu tek basina o belirlemis olacakti…

Bilmiyorum cok uzgunum ayrildigimiz icin ama donusu de yok artik.

Yasadigi yer kiyasen daha az gelismis ve kucuk nufuslu bir yerdi. Orada mutlu olamayacagimi dusundum, neden bilmiyorum kalbim bir turlu isinmadi iste orada yasama fikrine.

Dediginiz dogru tr ile kiyaslamak yanlis ama o secti orayi once o gitti ve belki uzun yillar yasayacagim lokasyonu tek basina o belirlemis olacakti…

Değdiğini düşünüyorsaniz sıkıntı yok. Takmayin.

bence ülkenin durumu böyleyken birinin yurtdışına gitmesi tercihi ile (ikisi de avrupada olan) x ülke y ülke tercihi birbirinden çok farklı şeyler. o bakımdan kötü bir tez ileri sürmüşsünüz.

ama sevgiliniz de yüzük müzük biraz ergence davranmış. o kadar netse size gel evlenelim diye baştan deseymiş. baştan yemediyse şimdi de bunu ileri sürmesinin anlamı yok.

bunlar birlikte konuşup alacağınız kararlar-dı. birbiriniz kadar eğitim ve kariyerlerinizin de önemlli olduğu yaşlardasınız ve birlikte bir geleceği düşünebilmeniz için zaten bu aşamaları geçmeniz gerekir. her ilişki bu aşamaları geçecek diye bir şey yok. tamam ağlarsınız üzülürünüz de çok da yıpratmayın kendinizi, genelde yurtdışı uzaktan ilişkili olayların sonu böyle oluyor...

Kizlar selam.

Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor gunlerdir agliyorum ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…
Hatırlıyorum bu konuyu hatta bende aklınızda ki yeri seçin kariyer daha önemli demiştim bakın doğru demişim :D Aşklar garanti vermiyor işte üzücü ama gerçek hemen küsmeler hemen trip atmalar nerede o sevgisi için çabalayanlar? Yok. Hayır instagramdan foto silmek nedir özür diliyorum ama ergensi hareketler bunlar anında sosyal medyaya girmek nasıl akıllarına geliyor anlamıyorum. Bence bu ilişki sizi o güzel işinizde yorar strese sokardı.

Ahahaha güya sana yüzük alacak kadar ciddi ama kavga sonrası bittiği ilan edilmemesine rağmen 2 gün içinde fotoğraf silecek kadar da çabuk vazgeçmiş senden. Bi karar versin önce o. Gerçi verse de anlamı yok bana böyle yapan insanla devam etmem ben.

Senin yerinde olsam asla mesaj falan yazmam hiçbir hamlede bulunmam. Aramam sormam, kendisi eninde sonunda pişman olacak. Erkeği delirten şey umursamaz davranmaktır çok net söylüyorum. Olur da barışma girişimi ya da yüksek ihtimal yeniden iletişim kurma girişiminde bulunursa umursamaz davran. Yani artık kendisini ve bu ilişkiyi önemsemediğini çok net hissettir ona. Tabii problemi çözemediği sürece. Mantıklı bir çözüm önerisi ile gelirse ne ala. Ama hala kendi bildiğini okuyan birini görürsen karşında, dediğim gibi yap. Vazgeçtiğini hissetsin işte o zaman paçaları tutuşur.

Türkiyeden gitmekle kariyer açısından pek fark olmayacak bir ülkeye uzak mesafe ilişkisini uzatmayı göze alarak gitmek aynı şey değil.sevgilinizi haklı buldum ama madem siz bunu göze almıştınız o zaman yapacak birşey yok hiçbirşey yazmayın.siz kendi kariyerinizi düşünüyorsunuz o da artık uzak mesafeden sıkılmış beklentiler uyuşmuyor demektir.

Bir kişinin yurtdışı için fırsat bulup gitmesinin ardından diğeri onunla aynı yere gelebilecekken, bunun kariyerinde pek bir etkisi olmayacakken gelmiyorsa ilişkinin bitmesi en mantıklıdır. Eski sevgiliniz haklı çünkü uzaktan ilişki bir yere kadar. Sıkılmış olabilir, e sizde ister istemez kendinizi düşünmüşsünüz. Size de kızmak doğru değil. Ancak birçok insan aynı yere gidebilmek için tüm imkanları araştırıyor, ilişkide herkes yalnızken ne yapacaksa onu yapıyorsa bu ilişki demek değildir.

Kizlar selam.

Kendisi başka ülkeye gittiğinde yeni uzak kalmış olduğunuz için bunalmamıştır ama zamanla uzak mesafe ilişkisi zorlaşıyor. Sizin de seçim şansınızın olduğu halde yanına gitmemeniz sorgulamasına sebebiyet vermiştir ki bence siz de sorgulamalısınız

Kendisi başka ülkeye gittiğinde yeni uzak kalmış olduğunuz için bunalmamıştır ama zamanla uzak mesafe ilişkisi zorlaşıyor. Sizin de seçim şansınızın olduğu halde yanına gitmemeniz sorgulamasına sebebiyet vermiştir ki bence siz de sorgulamalısınız

Sorgulayabilecegim bir sey yok kalbim o ulkede yasama fikrine isinmadi sevgilime olan sevgimle alakasi bile yok bu durumun. Onun okulu bitti benim gittigim ulkede basvurabilir islere, o benim yanima gelebilir ama onun yerine ayrilmayi tercih ediyor.

Bence doğru yapmışsınız. Sizin için daha önemli olacağını hissettiğiniz yeri seçmeniz çok doğru. Hayattaki seçimlerimizi önce ben diyerek yapmalıyız bana göre. Açıkçası aranızda güçlü bir bağ olsaydı, böyle bir son olmazdı diye düşünüyorum. Bence veda cümlesi vs. yazmayın. Ama yine de iç sesinizi dinleyin. Nasıl davrandığınızda rahatlayacaksınız. Diyelim ki siz veda mesajı yazdınız. O size hiçbirşey yazmadı ya da sizi sinirlendirecek birşeyler yazdı. Böyle bir durumda da yine de iyi ki veda ettim diyecek misiniz. Olabilecek durumları karşılaştırıp kararı öyle verin.

Bence doğru yapmışsınız. Sizin için daha önemli olacağını hissettiğiniz yeri seçmeniz çok doğru. Hayattaki seçimlerimizi önce ben diyerek yapmalıyız bana göre. Açıkçası aranızda güçlü bir bağ olsaydı, böyle bir son olmazdı diye düşünüyorum. Bence veda cümlesi vs. yazmayın. Ama yine de iç sesinizi dinleyin. Nasıl davrandığınızda rahatlayacaksınız. Diyelim ki siz veda mesajı yazdınız. O size hiçbirşey yazmadı ya da sizi sinirlendirecek birşeyler yazdı. Böyle bir durumda da yine de iyi ki veda ettim diyecek misiniz. Olabilecek durumları karşılaştırıp kararı öyle verin.

1 yildir zaten uzak iliski yapiyoruz, o sekilde devam edebiliriz ben de istedigim ulkeye gitmis olurum diye dusunmustum. Ya da is bulur o buraya gelir diyordum. Aile birlesiminden bile bir yol bulup calisma izni alabilirdi. O ise ayrilmayi secti, ne diyebilirim ki. Ben bu adama ne mesaj atayim ne vedasi edeyim

bence saçmalamışsınız. yani benim sevgilim böyle birşey yapsa ben de sinir olurdum ya da ayrılırdım.
uzun süre yaşayacağım lokasyonu o belirledi diyorsunuz. iyi de adama dair bu kadar savunma geliştirmişseniz hiç sevgili olmayın. zaten sevgilim benim olduğum ülkeyi seçmeyip başka bir yere gidiyorsa aramızda bir bağ yok derim ben. kesinlikle haksız olan sensin

Back
X