sevgilim bakire olmadigim icin hakaretler ederek ayrildi nolur yargilamadan fikir verin cok kilise olsa da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkekler icin normal oldugunu soyluyordu kadin 1 kisiyle yattiysa erkek icin 5 kadin 2 kisiyle yattiysa 10 kisiye esit oluyormus cok kafama girdi bu dusuncelerle ezdirdim kendimi maalesef
ziktirsin gitsin pezoya bak hele ayy bi cinnet geldi bana yaa
Niye böyle akılsız gibisiniz yaa
Sıcaktan beyinleriniz mi eriyor anlamıyorum ki

sevgilimle 1 yildir cikiyorduk ilk basta yalan soyledim gecmisim hakkinda cunku ilk kez boyle bir sey basima geliyordu sonra gittim gercegi acikladim ondan once bir kisiyle oldugumu soyledim kendisi de bakirdi sonra ciktigimiz surede iliskiye girdik hep ama arada sirada yuzume vuruyordu sana saygi duymuyorum diyordu ugrasiyordum saygisini kazanmak icin ama artik dayanamamis cok denedim ama yapamam diyip bir suru hakaretler etti, orospuluk yapmissin, gelecekte gurur duyulmayan bir anne olacaksin senin gibi annem olsa yikilirdim, artik evlenemeyeceksin kasarlik yapmasaydin buna dair bir suru sey soyledi ve su an ciddili anlamda bu laflardan sonra psikolojim bozuldu kaldiramiyorum cok agir geliyor
Birkaç gündür burda bakirelik ve erkeklerin psikolojik şiddeti, iğrençlikleriyle ilgili yazılar okuyorum. Üst üste bakirelik ile ilgili konular açıldı. Asıl kendisi erkeklerin kaşarı. Neden seninle birlikte oluyor madem? Kendisini sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyor herhalde şerefsiz

sevgilimle 1 yildir cikiyorduk ilk basta yalan soyledim gecmisim hakkinda cunku ilk kez boyle bir sey basima geliyordu sonra gittim gercegi acikladim ondan once bir kisiyle oldugumu soyledim kendisi de bakirdi sonra ciktigimiz surede iliskiye girdik hep ama arada sirada yuzume vuruyordu sana saygi duymuyorum diyordu ugrasiyordum saygisini kazanmak icin ama artik dayanamamis cok denedim ama yapamam diyip bir suru hakaretler etti, orospuluk yapmissin, gelecekte gurur duyulmayan bir anne olacaksin senin gibi annem olsa yikilirdim, artik evlenemeyeceksin kasarlik yapmasaydin buna dair bir suru sey soyledi ve su an ciddili anlamda bu laflardan sonra psikolojim bozuldu kaldiramiyorum cok agir geliyor
Adam öküzün teki ayrıldığın için mi üzülüyorsun anlamadım. Arada sırada yüzüme vuruyordu diyorsun bunun lafını yapan adamla yatmaya neden devam ettin? Ağzın mı kilitliydi ikiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz bu kafayla o gurur duyulacak baba nasıl oluyormuş? Niye vermedin ağzının payını?

Tüm genç kızlar aklını başına toplasın. Yaşadığı şeyin arkasında duracak psikolojisi ve zekası olmayan kızlar şu aptalların skoru yapmasın bedenini.

Püüü.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama yapmayın etmeyin nolur ya, ne diye yalvardınız mesela tam olarak? Şimdi düşününce anlayın bari yanlış olduğunu
20 yasina yeni girdim daha eski sevgilim kisa sureliydi asil bu kisiyle her seyi yasadim deneyimledim aylarca o yuzden kendi fikrinin normal oldugunu empoze etti bana surekli kendimden tiksinir hale getirdi o yuzden ozguvensizligimden basima geldi

Adam öküzün teki ayrıldığın için mi üzülüyorsun anlamadım. Arada sırada yüzüme vuruyordu diyorsun bunun lafını yapan adamla yatmaya neden devam ettin? Ağzın mı kilitliydi ikiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz bu kafayla o gurur duyulacak baba nasıl oluyormuş? Niye vermedin ağzının payını?

Tüm genç kızlar aklını başına toplasın. Yaşadığı şeyin arkasında duracak psikolojisi ve zekası olmayan kızlar şu aptalların skoru yapmasın bedenini.
cok haklisiniz zaten ben su an sustugum ve tum laflari kendime yedirdigim icin cok pismanim o yuzden paylasmak istedim

20 yasina yeni girdim daha eski sevgilim kisa sureliydi asil bu kisiyle her seyi yasadim deneyimledim aylarca o yuzden kendi fikrinin normal oldugunu empoze etti bana surekli kendimden tiksinir hale getirdi o yuzden ozguvensizligimden basima geldi
Daha küçüksün, bak bunlara prim verme. Ne münasebet ya, tutup davarın tekine mi yalvaracaksın? Ne için?
Cinsellik her iki cinsiyet için de normaldir, kimse kimseye niye seviştin, niye sevişmedin diyemez. Zaten sana bırak sormayı bunu dilinin ucuyla bile ima eden adamı yolla. Yallah

Kiz bosver dedesinin koyunden kalma dag ayisini git kendine soyle modern akilli zeki kulturlu bi adam bul bunlarla hayat mi gecer. Zaten cinsel performanslari da kotu olur kadindan ne anlasin hirbo iyi kurtulmussun ilerde anlarsınnn

cok haklisiniz zaten ben su an sustugum ve tum laflari kendime yedirdigim icin cok pismanim o yuzden paylasmak istedim
O zaman sana bişey daha söyleyeyim, bu laflardan bu kadar etkilenip yine de saygısını kazanmaya çalışman bende ailenin veya yetiştiğin çevrenin böyle şeyleri hoş görmediği intibasını oluşturdu, belki de sen de içten içe eskiden cinsellik yaşadığın için suçlu hissediyorsun. Sana tavsiyem bir daha evlenmeden kimseyle ilişkiye girme çünkü erkeklerin çoğu bunu sana karşı kullanabilir, incinebilirsin. Ciddi bir ilişkin olduğu zaman ise karşındakine yalan söyleme bakire olmadığını gizleme buna kimsenin hakkı yok ama karşıdakinin seni burdan vurup hakaret etmesine de asla izin verme.

erkekler icin normal oldugunu soyluyordu kadin 1 kisiyle yattiysa erkek icin 5 kadin 2 kisiyle yattiysa 10 kisiye esit oluyormus cok kafama girdi bu dusuncelerle ezdirdim kendimi maalesef

Kendine göre çözümlerde bulmuş Allah'ın incelli .

Hele yavşağa bak sen.. sen ne dedin peki? Ağzını burnunu kırman gerekiyordu!

Anlıyorum çok gençsin ama emin ol sana değer veren birini bulursun böyle öküzlerede kendini ezdirme

Sana o..pu kaşar diye hakaretler ederken sakince dinledin mi ne yaptın?
Niye hiç kendine saygı duymuyorsun? Bekaret de bekaret diye takmış bir adamla başta niye sevgili oldun? Başka adam mı yoktu? Bekaret takıntısı olan adamlarla ne işiniz olur, anlamıyorum ki. Bunlar zaten böyle adamlar yani. Bu tip adamlarınki dini hassasiyet vs. değil. İlk ben dokunacağım hırsı tamamen ve bence çok pis bir şey. Çünkü geneli bakir değil, bak işte fırsatını bulunca bakirim falan dememiş adam seninle birlikte de olmuş.
Ya ben olsam var ya o adama neler derdim bir daha herhangi bir kadına dokunurken sesim kulağında çınlardı. Acayip sinir oldum şu anda. Sen bir de oturup üzülüyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X