sevgilim bakire olmadigim icin hakaretler ederek ayrildi nolur yargilamadan fikir verin cok kilise olsa da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi şimdi seninle sevişip sevişip başkasıyla evlenince gurur duyulacak bir baba mi olacak o sığ mantığına göre? Oturup ağlama kalk git şükür namazı kıl böyle ruhu pis birinden kurtulduğun için. Hayat görüşüne uymayabilir kimseyi ilgilendirmez ama aynı şeyi kendisi de yapıp sana hakaret edemez o dağ ayısı. Yapmasa da edemez. Bir de annelik üzerinden laf etmiş. Bu lafları Allah ona elbet yedirir merak etme sen

orospuluk yapmissin, gelecekte gurur duyulmayan bir anne olacaksin senin gibi annem olsa yikilirdim, artik evlenemeyeceksin kasarlik yapmasaydin
E o da erkek orospusu, gurur duyulmayacak baba, evlenemeyecek kaşar erkek o zaman.

Kendisi sevisirken iyi, kadin sevisince puu.
Gitsin mastürbasyon yapsın o zaman.

erkekler icin normal oldugunu soyluyordu kadin 1 kisiyle yattiysa erkek icin 5 kadin 2 kisiyle yattiysa 10 kisiye esit oluyormus cok kafama girdi bu dusuncelerle ezdirdim kendimi maalesef
Kafaya bak kafaya. Hepi topu 100 gramlik çüküyle matematikte çığır açmış dağ ayısı.

Aferin, ezdir kendini böyle değmezler için.
Benim kızım olsa ve böyle geçmişi için ezilip büzülüp af dilede yalvarsa kahrımdan ölürüm. Seviştin diye değil kendini böyle ezdirdiğin için üzülürüm.
Azıcık aklını başına al bu adamı sil bir daha sakın muhattap olma
İnsan olamamış gelişmemiş yaratık

Biraz da hazır cevap olmalı kadınlar ya. Sana bu lafları mı saydı mesela? Ben olsam hiç ağlayıp zırlamam, bu yaşa kadar bakir kalman senin seçimin değil zaruretinmiş, kimse sana dokunmak istememiş. Eh görüyorum ki nedeni de belli. Benden sonra da bakirmiş gibi yaşamaya devam edeceksin malum sana iyi şanslar der sırıta sırıta çekilirdim. :KK53:

sevgilimle 1 yildir cikiyorduk ilk basta yalan soyledim gecmisim hakkinda cunku ilk kez boyle bir sey basima geliyordu sonra gittim gercegi acikladim ondan once bir kisiyle oldugumu soyledim kendisi de bakirdi sonra ciktigimiz surede iliskiye girdik hep ama arada sirada yuzume vuruyordu sana saygi duymuyorum diyordu ugrasiyordum saygisini kazanmak icin ama artik dayanamamis cok denedim ama yapamam diyip bir suru hakaretler etti, orospuluk yapmissin, gelecekte gurur duyulmayan bir anne olacaksin senin gibi annem olsa yikilirdim, artik evlenemeyeceksin kasarlik yapmasaydin buna dair bir suru sey soyledi ve su an ciddili anlamda bu laflardan sonra psikolojim bozuldu kaldiramiyorum cok agir geliyor
Ee şimdi sende bakır degilsin deseydin. Ben de senin gibi bi babam olsa yıklirdim deseydin ya.Madem bu karar iğrenç bi durum bakire olmamak nasıl benimle birlikte oldun deseydin ya.Kurtukduguna şükret canim hiç bozma psikolojini

Hayır yani sevgilisi olsa bile bu şekilde olmaması Lazım hayırdır yani bakire değilsin yok bilmem ne… bana o kadar laf söyleyecek onu orda itin götüne sokar çıkartmaz orda bırakırdım
Kızım sende kendine gel bi silkelen Allah aşkına bu denyolara bu kadar kendinizi alçaltmayın ya sana yazık günah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X