- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Kariyer açısından bir fark yoksa neden sevgilinizin olduğu ülkeyi secmediniz mesaj konusunda siz bilirsinizKizlar selam.
Buraya daha once de yazmistim belki hatirlayanlar olur. Ben yurtdisina mastera gidiyorum ve iki ulke arasinda kalmistim. (Bu ulkelerden birinde sevgilim yasiyor) Aslinda kariyer olarak her iki ulke de fena degildi ama ben uzun sure dusundukten sonra sevgilimin yasamadigi ulkede daha mutlu olacagimi dusunerek orayi sectim. Bu secimimden beri sevgilimle aramiz iyi degildi.
Iki gun once yaptigi sogukluktan artik sikildigim icin ne olacaksa olsun diyerek aradim. Telefonda 2 saate yakin kavga ettik resmen kapattigimda basim agriyordu ama bir turlu anlasamadik.
Bana ortada kariyer acisindan ciddi bir fark olmamasina ragmen digerini sectigim icin asiri kizgin ve artik uzak iliskiden cok yoruldugunu, sonunda kavusacagiz derken yine en basa dondugumuzu, yanina gidecegimi dusundugunu hatta emin oldugunu ve hatta yuzuk bakmaya basladigini onu inanilmaz sasirttigimi soyledi.
Ben de madem uzak iliski istemiyorsa en basta neden kendisinin yurtdisina tasindigini sordum ve olay illa yanyana olmaksa benim onu koymadigim gibi onun da beni hayatinin merkezine koymadigini, oyle olsaydi Turkiye’de kalmayi tercih edecegini soyledim.
Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…
Adam sizden kariyerinizi olumsuz etkileyecek bir secim beklememiş siz de diyorsunuz kariyer acisindan farketmiyordu diye.
Ama Adamin yurtdisina gitme imkani varken sizin için Turkiyede kalmasi ayni şey olmayacakti. Kiyaslamaniz yanliş.
Bence hayatinda O'na yer vermeyen sizsiniz, ayrilmasi doğru olmuş ben direkt bitirirdim adamin yerinde olsam.
Yasadigi yer kiyasen daha az gelismis ve kucuk nufuslu bir yerdi. Orada mutlu olamayacagimi dusundum, neden bilmiyorum kalbim bir turlu isinmadi iste orada yasama fikrine.
Dediginiz dogru tr ile kiyaslamak yanlis ama o secti orayi once o gitti ve belki uzun yillar yasayacagim lokasyonu tek basina o belirlemis olacakti…
Bilmiyorum cok uzgunum ayrildigimiz icin ama donusu de yok artik.
Hatırlıyorum bu konuyu hatta bende aklınızda ki yeri seçin kariyer daha önemli demiştim bakın doğru demişimKizlar selam.
Buraya daha once de yazmistim belki hatirlayanlar olur. Ben yurtdisina mastera gidiyorum ve iki ulke arasinda kalmistim. (Bu ulkelerden birinde sevgilim yasiyor) Aslinda kariyer olarak her iki ulke de fena degildi ama ben uzun sure dusundukten sonra sevgilimin yasamadigi ulkede daha mutlu olacagimi dusunerek orayi sectim. Bu secimimden beri sevgilimle aramiz iyi degildi.
Iki gun once yaptigi sogukluktan artik sikildigim icin ne olacaksa olsun diyerek aradim. Telefonda 2 saate yakin kavga ettik resmen kapattigimda basim agriyordu ama bir turlu anlasamadik.
Bana ortada kariyer acisindan ciddi bir fark olmamasina ragmen digerini sectigim icin asiri kizgin ve artik uzak iliskiden cok yoruldugunu, sonunda kavusacagiz derken yine en basa dondugumuzu, yanina gidecegimi dusundugunu hatta emin oldugunu ve hatta yuzuk bakmaya basladigini onu inanilmaz sasirttigimi soyledi.
Ben de madem uzak iliski istemiyorsa en basta neden kendisinin yurtdisina tasindigini sordum ve olay illa yanyana olmaksa benim onu koymadigim gibi onun da beni hayatinin merkezine koymadigini, oyle olsaydi Turkiye’de kalmayi tercih edecegini soyledim.
Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor gunlerdir agliyorum ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…
Kendisi başka ülkeye gittiğinde yeni uzak kalmış olduğunuz için bunalmamıştır ama zamanla uzak mesafe ilişkisi zorlaşıyor. Sizin de seçim şansınızın olduğu halde yanına gitmemeniz sorgulamasına sebebiyet vermiştir ki bence siz de sorgulamalısınızKizlar selam.
Uzun bi tartismadan sonra hicbir cozume ulasmadan kapattik ve iki gundur hicbir iletisimimiz yok. Bugun baktim ki instagramdan fotograflarimizi kaldirmis. Bunu tepki icin mi yapiyor yoksa ayrildik mi bilmiyorum ama sanirim ayrildik. Uzun bir iliskiden sonra en azindan vedalasmamiz gerektigini dusunuyorum. Sizce hayatinda basarilar diledigim kisa bir mesaj atsam mi? Icim cok yaniyor gunlerdir agliyorum ama bu saatten sonra yapabilecegim bir sey de yok…
Kendisi başka ülkeye gittiğinde yeni uzak kalmış olduğunuz için bunalmamıştır ama zamanla uzak mesafe ilişkisi zorlaşıyor. Sizin de seçim şansınızın olduğu halde yanına gitmemeniz sorgulamasına sebebiyet vermiştir ki bence siz de sorgulamalısınız
Bence doğru yapmışsınız. Sizin için daha önemli olacağını hissettiğiniz yeri seçmeniz çok doğru. Hayattaki seçimlerimizi önce ben diyerek yapmalıyız bana göre. Açıkçası aranızda güçlü bir bağ olsaydı, böyle bir son olmazdı diye düşünüyorum. Bence veda cümlesi vs. yazmayın. Ama yine de iç sesinizi dinleyin. Nasıl davrandığınızda rahatlayacaksınız. Diyelim ki siz veda mesajı yazdınız. O size hiçbirşey yazmadı ya da sizi sinirlendirecek birşeyler yazdı. Böyle bir durumda da yine de iyi ki veda ettim diyecek misiniz. Olabilecek durumları karşılaştırıp kararı öyle verin.
bence saçmalamışsınız. yani benim sevgilim böyle birşey yapsa ben de sinir olurdum ya da ayrılırdım.Yasadigi yer kiyasen daha az gelismis ve kucuk nufuslu bir yerdi. Orada mutlu olamayacagimi dusundum, neden bilmiyorum kalbim bir turlu isinmadi iste orada yasama fikrine.
Dediginiz dogru tr ile kiyaslamak yanlis ama o secti orayi once o gitti ve belki uzun yillar yasayacagim lokasyonu tek basina o belirlemis olacakti…
Bilmiyorum cok uzgunum ayrildigimiz icin ama donusu de yok artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?