Sanırım bebeğim düşecek

Bende 7.haftalik hamileyim keseyi gorduler fakat bebegi goremediler daha doktor bu cumaya gene cagirdi bndede hafif kahverengi lekenme
Oldu iki defa ins bu hafta bebisi gorururz ;(

İlk testtim 02.09.2016 yaptı 62 çıktı. 07.09.2016 215 çıktı, 09.09.2016 339 çıktı başka yaptırmadı. 24.09.2016 tarihinde 1885 çıktı
Artıs biraz az olmus gün aşiri bakildignda 2 kati artmasi gerekiyo ama yinede sabirli olun umarm bi sorn cikmaz ama yinede fazla umitlanmayin kimyasal olabilir.

E niye progestan vermiyolar düşmemesi için iç onu bence
acele etme geç döllenme olabilir belki yerleşmeye çalışıyodur
Dua et sadece Allah'tan hayırlısını dile ve başına ne gelirse üzülme
onda bi hayır vardır

Bende 7.haftalik hamileyim keseyi gorduler fakat bebegi goremediler daha doktor bu cumaya gene cagirdi bndede hafif kahverengi lekenme

Aynısı bende de oldu ya çok üzüldüm ((
Ultrasonda da böyle görünüyor

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 48
Canım seni üzmek istemem ama adetinden 6 hafta geçmiş ama kese yok. Düşük yaparsın büyük ihtimalle. Üzme kendini benim 1 düşük 1 de kürtajım var. Rabbim gönlüne göre versin insalah

Aynısı bende de oldu ya çok üzüldüm ((
Ultrasonda da böyle görünüyor

Verdi doktor başka doktor yapma dedi düşsün dedi valla şaırdım

Verdi doktor başka doktor yapma dedi düşsün dedi valla şaırdım

Her kafadan ayrı ses çıkıyor o zaman bence hiçbişey yapma düşürmek için uğraşma bırak olacağı varsa tutunur zaten hayırlı değilse sıkıntılıysa zaten kendiliğinden düşer

Teşekkür ederim. Nette bi Doğum doktoru ile konuştu dış gebelik olabilir dedi ama bende söyle bişey göründü
Kese var gibi ama orda neden öyle dediler bende de kese öyle idi başta Rabbim hayırlısını nasip etsin dua edelim canım Allah evlatlarımızi korusun

Kese var gibi ama orda neden öyle dediler bende de kese öyle idi başta Rabbim hayırlısını nasip etsin dua edelim canım Allah evlatlarımızi korusun
Amin ya. Bide geç döllenme oldu ise bu normal midir ? Geç döllenme bide nasıl oluyor

Amin ya. Bide geç döllenme oldu ise bu normal midir ? Geç döllenme bide nasıl oluyor
Canım inan hiç bilgim olmayan bir konu yanlış bişey söylerim istersen İnternetten araştır çok iyi doktorların bloglari var iyi bilgiler edindim ben dene istersen

Benimde ayni sekilde daha kese gorundu bu cuma tekrar gidicez ins gozukur bebek sizinkide gozukur saglikla aliriz ina

Yaa inşallah ya dünden beri kabus gibi geldi resmen ( Allah hayırlısını versin sizin kaç haftalık sadece Bebek mi görünmedi

Hiiiç üzülme yiyecek yemeği varsa duvardan atlasan kalır... Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…