Sanırım bebeğimin kıyafetleri çekti 🤭

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar merhaba bebeğinizin kiyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız/yıkadınız? Ben bebek programında yıkadım o da 60 dereceymis. Ve biraz küçülmüşlerütüleyince biraz uzarlar mı acabagüldüğüme bakmayin sinirim acayip bozuk

Uzamazlar. Çoğu %100 pamuk oluyor. Renkleri solmadıysa o da solacak ve bir kaç giymeye de porsuk olacaklar. Bebek mağazasında çalışmıştım.

Uzamazlar. Çoğu %100 pamuk oluyor. Renkleri solmadıysa o da solacak ve bir kaç giymeye de porsuk olacaklar. Bebek mağazasında çalışmıştım.
%100 pamuksa nasıl çektiler ayy sinirim çok bozuldu. Yok artık 60 derecede yıkamam renkleri niye soluyo yaa

Bebeğin kıyafetlerini 60 da 90 da yıkayan insanları anlayamıyorum.ne var ki üzerinde bitmeyen bakteriler mikroplar mı. Yıkama talimatlarına göre yıkıyorum iki kız büyüttüm kıyafetler ilk günkü gibi duruyor ne solma ne yıpranma. Belki siz tecrübesizsiniz sizin için demiyorum ama burada bu yıkama mevzusu oluyor genelde.

Bu sana tecrübe olmuş oldu canm bi dahaki kıyafetleri 40ta yıka
Sıkma canını zaten ilk kıyafetleri az giyiyorlar

Ben de tam okumadan yorum yapan insanları anlamıyorum. Okursaniz bebek programina attim o da 60 dereceymis yazmışım

Ben de tam okumadan yorum yapan insanları anlamıyorum. Okursaniz bebek programina attim o da 60 dereceymis yazmışım
Siz de benim yazdığımı tam okumamışsınız,sizin için söylemediğini tecrübesizliğinizden olduğunu söyledim. Burada daha önce de benzer konular açıldı bebek kıyafetlerini 90 derecede bile yıkayan var, yıkama talimatlarına uyarsanız daha iyi olur

Şanssızlık işte. Üzülmeyin ama. Bundan sonra beyaz ve gündelik çamaşırlarını 40 derecede, renkli ve hassas olan çamaşırlarını ise 30 derecede yıkayabilirsiniz.

Bebek programina atmak benim için yıkama talimatı.

İnşallah ayaklı değildir altları bi süre giydirirsin en azından nasip, üzme tatlı canını daha neler gelir ona hediye :))

Olan oldu kuzm üzülme
Üzülünce onlar geri uzamicak
Yine giyer kıyafetleri
Umarimmama daha hiç giydiremeden böyle olması moralimi çok bozdu. Zaten ülke berbat halde onun moral bozukluğu vardı kiyafetleri yıkayarak mutlu edecektim güya kendimi

Direk bebek programına atmak yerine bir dahakine kıyafetlerin üzerinde yazan talimata göre yikarsiniz 60 derece çok fazla hiç giyilmemiş bir kıyafeti yıkamak için bebek programina koyuyoruz ama baksaudiniz keşke derecesine olan olmuş gerçi pamuk kıyafetler her zaman çeker 40 derecenin üzerinde kargo yikamamak lazım hatta renkliler için 30 ideal

Saç kremi yünlü giysileri düzeltmek için iyi bir çözümdür. Bu malzeme, normal çamaşır yumuşatıcısı görevi görür ama aynı zamanda giysileri orijinal boyutlarına geri getirir.

Malzemeler
  • ¼ bardak saç kremi (62 ml)
  • ¼ bardak beyaz sirke (tercihe bağlı) (62 ml)
  • Ilık su (gerektiği kadar)
Talimatlar
  • Saç kremini bir kova ılık suya ekleyin ve giysileri içinde 20 dakika ıslatın.
  • Bundan sonra, elinizle orijinal boyutuna gelene kadar esnetin.
  • Suyunu sıkmadan asın ve tamamen kuruyana kadar bekleyin.
  • Büyütmek istediğiniz giysi bir kazak ise, daha iyi sonuçlar almak için beyaz sirke eklemenizi öneriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…