• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım ben bir odunla evliyim

Keşke dedim bu gece keşke mesaj kontrolü bende olsaydıda bu konuyu artık kapatsaydım. Biri derdini yandı ve iş şalaşmalara hatta alaya almaya kadar vardı. Bir kadını bir kadın dinlemiyorsa adam dinlememiş çok mu?

Önemsemiyorsunuz laf olsun diye yazmayın arkadaşlar. Konu sahibi konu başında üzgünüm yazmıştı sagolun eminim kahroldu mesajlar sayesinde.....:50:

valla kızlar hepimiz sinirlenince arkasından ya da önünden odun diyoruzdur, herkesin her daim koçişim bebişim diye gezdiğini sanmıyorum:27::27::1::1:

olmaaz. burda çoğunluğun yaptığı gibi kkya gelince koçişim bobişim diceksin, dışarda odun kalas kereste dümdüz gitceksin. maksat elaleme hava olsun.

evlenmeden önce tek korkum ilgisiz bir eşim olmasıydı..çünkü babam anneme karşı ve bana karşı ilgisizdi annemin gözyaşlarına şahit olarak büyüdüm malesef..tek istegim eşimin ilgili olmasıydı...zaten eşimi seçmemdeki nedende buydu bana karşı ilgili olması bana değer vermesi..ama evlendikten sonra değişti herşey...korktugum başıma geldi.dalga geçenlerde keyfine baksın bazı şeyleri anlamak yaşamaktan geçer...ne desem boş...konu açınca dahada canım sıkıldı...kimseden yorum istemiyorum artık...

Son düzenleme:
Bu konuda yalnız değilsin arkadaşım merak etme, yalnız herşey maddiyat değil demişsinya bizdede tam tersi, bu yıl maddi açıdan zor bir yıl geçiriyoruz sağolsun benim eşimde hediyesiz özel günmü kutlanır diye hiç bir özel günümüzü kutlamadı, ben Ocak doğumluyum, doğumgünümü hatırlamadı diye üzülürken, çocuklarıma demez mi, kışın doğumgünümü kutlanır, insan yazın doğacak ki doğum günü kutlansın:52::52: Yani anlıyacağın tek odun seninki değil,

Ya ayrıca kusura bakma yorum istemiyorum demişsin ama ben sonradan gördüm.

Son düzenleme:
cinsellik kısmı cabası adam karısı istemicekte kimi isticek hem yatakta küslük olmaz hiç duymadınız mı bunu büyüklerden ...hastalık sıcak veya soğuk gibi durumlar haricinde rededme lüksümüzde yok hep islamımızı bilmemekten oluyor bu sıkıntılar boş düşünceler

Senin islam' dan kastın nedir yahuu!
Biz bilmemiz gereken seyleri biliriz olmadı ögreniriz konuyu carpıtma lütfen!

Ben sana hak veriyorum ben bugüne kadar aman hatırlamısın, sürprizde yapmasın hic umrumda degil diyen bir kadın görmedim daha! Hediye' de zaman zaman bekler insan illa büyük birsey olması gerekmez ufacık seyler bile, düsünülmüslügün isaretidir boyutu, parası önemli degildir.
Bana göre önemli seyler bunlar hadi kutlamadı, sepete pam pam vurmak niye? Ohh kutlamıyorum iste der gibi.
:19:

illa muhtesem ve cok buyuk bir kutlamaya gerek yok tabii ama en azindan evlilik yildonumuzde elinde bir cicekle ya da bir pastayla gelmesi bile yeterli...
biz de cok buyuk seyler yapmayiz esimle birbirimize zaten bu tur seyler yapariz...
esiniz size bir cicegi bir pastayi cok goruyorsa, evet bir odunla evlisiniz :50:
biraz uzak durun bence...siz de kutlamayin onun ozel gunlerini...

ha bir sey daha yazmayi unuttum...
siz ozel gunler icin ne gibi hazirliklar yapiyorsunuz? hep esinizden beklemeyin siz de bir seyler yapin bence...

Son düzenleme:
cinsellik kısmı cabası adam karısı istemicekte kimi isticek hem yatakta küslük olmaz hiç duymadınız mı bunu büyüklerden ...hastalık sıcak veya soğuk gibi durumlar haricinde rededme lüksümüzde yok hep islamımızı bilmemekten oluyor bu sıkıntılar boş düşünceler

yalan yanlis seyler yazmayin lutfen...
ne demek sicak soguk bilmem ne disinda reddetme luksumuz yok?
cinsellik istememek bir luks degildir...

bir konuyu saptirmakta ne kadar becerikliyiz
nerelere getirmisiz:19:
biz bayanlar olarak birbirimizi yerden yere vurursak...:47:

yaratilisimiz geregi guzel sozler duymayi, sevildigimizi hissetmeyi bazen simartilmayi bekleriz
yil donumleri, dogum gunleri gibi ozel gunlerde hatirlanmayi hepimiz bekleriz.
kucuk bir hediyede tabii

bazilarimiz ac insanlardan bahsetmis ama bunun zenginlik,fakirlik,aclik, toklukla ne ilgisi var
eslerimizden yildonumu hediyesi yat, kat, sifir km araba beklemiyoruz zaten:19:maddi sikintimiz varsa o gun sicak bi sarilma, ictenlikle soylenmis birkac guzel sey zaten mutlu olmaya yeter:69::69::69:

bunları yazarken aglıyorum çünkü bugün evlilik yıldönümümüz.yani birbirimizin oldugumuz gün...ama ne yazık ki 7 sene mi verdigim insan unutmamış olmasına ragmen ne kutlama,ne bir çiçek ne bir hediye,ne bir yemek ne bir güzel söz hiçbiri yok.eskiden böyle değildi nişanlıyken ben eve gelmeden annemle anlaşır yatagımın üzerine kocaman ayıcıklar koyar içine çikolatalar doldururdu...mektuplar bırakırdı..kutlardı özel günleri birbir.hediyelere boğardı...ve herzaman bana karşı değişmeyecegini aynı kalcagını söylerdi.bende inanırdım :50: evlendik ilk yılbaşında bir alışveriş bile yapmadan gelmişti oturup normal bi akşam yemegi yedik sonrada birbirimizi...sonra sevgililer günü beni bıraktı ailesinin yanına gitti.yalnızdım ilk senemde.sonra doğum günüm kavga ettik kırılmadık dökülmedik şeyler kalmadı.3 sene boyunca hep aynı..doğum günümde de aynıydı.kavga etmedim ama yapmadıgı şeyler için beni suçladı hep.sen surat yapıyosun sen benle konuşmuyorsun nasıl yapsaydım içimden mi geldi gibi... bugünde evlilk yıldönümümüz ve bildigi halde gitti uzandı...uyudu..tek bir söz bile söylemedi.bana değer vermiyor beni sevmiyor artık ama dün yanıma yaklaşan başkasımıydı...her özel günden önce bana yaklaşıp istedigini aldı...sonrada böyle döndü arkasını bana.işine gelirse der gibi..çok kötüyüm.ben bunları haketmedim..ne yapsam nasıl davransam kestiremez oldum.

Benimde 7 senem bitti haziranda..
Benimkide hemen hemen öyle özel günlerimizi pek hatırlamaz işin komik yanı bende unutuyorum..
Baya baya bu yılki evlilik yıldönümümüzü ikimizde unuttuk:1:
3 gün sonra bugün ayı kaçı felan diye aramızda konuşurken ikimizde birbirimize bakıp güldük..
Çocuk, koşturma aklımda bin şey var onunda öylee unutuluyor valla..
Benim eşimde önceden flört döneminde hediyeye boğan cinslerdendi
Şimdi pek almaz olsunn sorun etmiyorum ben bende almıyorum oluyoo bitiyoo...
Kısasa kısas ben alıştım alışmaya çalış derim

Keşke dedim bu gece keşke mesaj kontrolü bende olsaydıda bu konuyu artık kapatsaydım. Biri derdini yandı ve iş şalaşmalara hatta alaya almaya kadar vardı. Bir kadını bir kadın dinlemiyorsa adam dinlememiş çok mu?

Önemsemiyorsunuz laf olsun diye yazmayın arkadaşlar. Konu sahibi konu başında üzgünüm yazmıştı sagolun eminim kahroldu mesajlar sayesinde.....:50:

sorma arkadasım ya cok haklısın valla bundan bıkac ay once bende bır konu acmıstım bunalımdaydım zaten bunalımımı dahada arttırdılar acıp acacasgıma bın pısman oldum sıldırdım konuyu komple agzımın payını aldım bıdahada konu monu acmayı dusunmuyorum uzun sure acıkcası ben erkegın tarafını tutanların bayan olduguna asla ınanmıyorum kadın kadının halınden anlar cunku az cok hepımız aynı seylerı zaman zaman yasamaktayız.

ben konu sahibini çok iyi annlıyorum
eski sevgilim 6.ayımızı kutlamak için küçük bi kese kağıdında kestane almıştı,soyup yedirmişti bi de:31:
ve çok mutlu olmuştum
konu hediye değil,konu hatırlanmak
özel olduğunu hissetmek

ben konu sahibini çok iyi annlıyorum
eski sevgilim 6.ayımızı kutlamak için küçük bi kese kağıdında kestane almıştı,soyup yedirmişti bi de:31:
ve çok mutlu olmuştum
konu hediye değil,konu hatırlanmak
özel olduğunu hissetmek

ya ne tesadüf bende :):) biz 3 yıllık evliyiz ama beraberliğimiz 7,5 yıl oldu eski tutku falan kalmadı gitgidede böyle yavanlaşıyor ama ben eşimin kişiliğine bağlıyorum hiçbir zaman romantik değildi :)

kadın illa hediye alsın dememiş...
bir çift güzel söz biraz ilgi yeter bazı zamanlarda.. zaten konu sahibi bunu bile yapmadığı için yakınıyor..
ne demek liseli aşık gibi.. aşkın belli bir süresi mi varr.. ehh iyi 7 sene sonra herkes birbirine asker arkadaşı gibi davransın !!!:47:
olur mu yaniiii ??:44:
adam resmen ilgilenmiyor eşi ile, umursamıyor... burdaki mesele hediye felan değil sorun çok daha büyükkkkkk

ya neden böyle davrandığını felan sorsanız tatlılıkla konuşsanız olmaz mı kiii ? bir denemiş olursunuz ??:45:

Konu dışına çıkmadan,ikili tartışmalara girmeden paylaşıma devam edelim lütfen.Kimse kimseyi düşüncesinden dolayı suçlama lüksüne sahip değil burada,düşüncelerimizi paylaşırkende lütfen ikinci üçüncü kişilere saygıyı unutmayalım.

Back
X