- Konu Sahibi esmerbugday
esmerbugday offline gorunuyor gitti sanirim 
10 dkya kadar gelmezse anlayın ki ııh ıhh gayseri ritmi tutucaz kızlar

10 dkya kadar gelmezse anlayın ki ııh ıhh gayseri ritmi tutucaz kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin konunuz sayesinde hatirladim ..sahi bugunde bizim evlilik yildonumumuz..23. yil olmus...zaman ne cabuk geciyor..
esmerbugday offline gorunuyor gitti sanirim
10 dkya kadar gelmezse anlayın ki ııh ıhh gayseri ritmi tutucaz kızlar![]()
Öncelikle iyi akşamlar gençler...
Konuya şöyle bir göz attım gene konuyu bir kenara bırakmış ortamı maça çevirip tirübünlere geçmişsiniz. Yarınız avaz avaz adam haklı derken kadını haklı bulanlar adama arka çıkanlara saldırırken kadını koruyanlara adamı haklı bulanlar saldırmış...
Bir insan derdini paylaşmış dogru yada yanlış düşüncesi o tartışılır ancak tartışmaya açmamış ki olayı. Sizlerden bu üzgün anında destek istemiş bazılarınız sagolsun bir dövmedigi kalmış... Bu kadarmı zor yapıcı olmaya çalışmak sorarım size?
Bu kadarmı zor üzülme arkadaşım demek.... Herkes yaşadıgını bilir arkadaşlar birine önemsiz gelen digerine önemli çuvaldızı birine batırmadan yakalarınıza birer toplu igne takında kendinize batırın arada...
Ve lütfen saygı hakaretlerle kimse bir yere varamaz önce saygı....
fetva verirken birden böyle igrenç bir yorum yapman beni şaşırttı...çok çirkinleştin bence ne demek o cinselligi alışverişe çevirmek ben derdim hediye falan değil dedikçe hala anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıcagın belli kapasiteni zorlama artık haddini bil
yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....
benim bu doğum günümdede eşimde para yoktu biliyordum al şu parayı git bana hediye al dedim oda gitmiş bi gül almış güzel bi notlahmacun kola falan ohhh keyif yaptık
![]()
canım ya bırak cvp verme boylelerıne sen burda duygusallıktan bahsedıyosun hatırlanmamanın senı ıncıttıgınden bahsedıyosun neymıks efendım alısverısemı cevırmıssın cınsellıgı yok bı tanıdıgı altın bılezıgıne yapıyomus yuhhhhhhhhhhhh yanı anlamadan dınlemeden uyuz uyuz konusuyolar canım cvp verme boyle zırvalıklara
çok hoşsun kutlarım seni yeterki mutluluğu kıymetini bilelim
yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....