• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım ben bir odunla evliyim

ya bunlar hep hatirlanacak seyler degilki..sahsen benimde canim s1k1l1rdi surekli kutlama 7 yillik bi evlilikte.. birliktesiniz ayni evi paylaisyosunuz ve mutlusunuz.. daha ne? bunlar bosu bosuna huzursuzluk cikartmak.. siz htirliyosunuz madem bi turta yapin ne bilim pogaa felan gelenlere ikram edin bugun bizim yildonumumuz diye.. hem hayir olur ,,, surekli yapisik ikizler gibi kutlama su bu bence coookkk s1k1c1..

arkadaşım haklısın biz kadınlar biraz özen ve itina isteriz üzerimize düşülsün isteriz ama sakın üzülme senin eşinden daha fazla ne odunlar var kadın ruhundan anlayan erkek varmıdır

bence kocan bu defa senden bekledi tavırları onu gösteriyor
gurur yapma zamanı değil
geçte kalmış değilsin
tatlıya bağlayın bu olayı

Öncelikle iyi akşamlar gençler...

Konuya şöyle bir göz attım gene konuyu bir kenara bırakmış ortamı maça çevirip tirübünlere geçmişsiniz. Yarınız avaz avaz adam haklı derken kadını haklı bulanlar adama arka çıkanlara saldırırken kadını koruyanlara adamı haklı bulanlar saldırmış...

Bir insan derdini paylaşmış dogru yada yanlış düşüncesi o tartışılır ancak tartışmaya açmamış ki olayı. Sizlerden bu üzgün anında destek istemiş bazılarınız sagolsun bir dövmedigi kalmış... Bu kadarmı zor yapıcı olmaya çalışmak sorarım size?

Bu kadarmı zor üzülme arkadaşım demek.... Herkes yaşadıgını bilir arkadaşlar birine önemsiz gelen digerine önemli çuvaldızı birine batırmadan yakalarınıza birer toplu igne takında kendinize batırın arada...

Ve lütfen saygı hakaretlerle kimse bir yere varamaz önce saygı....

Öncelikle iyi akşamlar gençler...

Konuya şöyle bir göz attım gene konuyu bir kenara bırakmış ortamı maça çevirip tirübünlere geçmişsiniz. Yarınız avaz avaz adam haklı derken kadını haklı bulanlar adama arka çıkanlara saldırırken kadını koruyanlara adamı haklı bulanlar saldırmış...

Bir insan derdini paylaşmış dogru yada yanlış düşüncesi o tartışılır ancak tartışmaya açmamış ki olayı. Sizlerden bu üzgün anında destek istemiş bazılarınız sagolsun bir dövmedigi kalmış... Bu kadarmı zor yapıcı olmaya çalışmak sorarım size?

Bu kadarmı zor üzülme arkadaşım demek.... Herkes yaşadıgını bilir arkadaşlar birine önemsiz gelen digerine önemli çuvaldızı birine batırmadan yakalarınıza birer toplu igne takında kendinize batırın arada...

Ve lütfen saygı hakaretlerle kimse bir yere varamaz önce saygı....

bence de cok haklısınz sonuna kadar destekliyorum sizi:78:

fetva verirken birden böyle igrenç bir yorum yapman beni şaşırttı...çok çirkinleştin bence ne demek o cinselligi alışverişe çevirmek ben derdim hediye falan değil dedikçe hala anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıcagın belli kapasiteni zorlama artık haddini bil

canım ya bırak cvp verme boylelerıne sen burda duygusallıktan bahsedıyosun hatırlanmamanın senı ıncıttıgınden bahsedıyosun neymıks efendım alısverısemı cevırmıssın cınsellıgı yok bı tanıdıgı altın bılezıgıne yapıyomus yuhhhhhhhhhhhh yanı anlamadan dınlemeden uyuz uyuz konusuyolar canım cvp verme boyle zırvalıklara

yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....

Kusura bakmayın da biraz saçmalamışsınız
Özel günler sizin için önemli olmayabilir ama arkadaş için ve bir çoğumuz için önemli
Bunun liselilikle alakası yok
Anlaşılan o ki sizin de eşiniz yapmadığı için size liseli kılıfı uydurulmuş örtbas için
Dininize düşkün olabilirsiniz,biz de düşkünüz
Şimdi bu konunun kandille mandille ne alaksı var onu anlamadım
İnsan 7 sinde de 70 inde de ilgi ve alaka bekler
Sevdiğini sevildiğini hissetmek ister
Siz hissetmiyorsanız hissedemiyorsanız başkalarını da siz gibi olmaya meyledemezsiniz
Ya da tam tersi eşiniz hep hatırlıyor o yüzden arkadaşın konusu size çocukca geldi

Yarında bizim yıl dönümümüz hemde ilk yıl dönümümüz:31:
Ne hayaller kuruyorum ben eşim bana ağzım açık kalacağım bir sürpriz yapsa keşke diye:30:
ama sanmıyorum yapacağını:27::27:
Hep ilgilidir zaten eşim hep hediyeler alır beni kırmamaya çalışır:31:
Yarın çıkarır yemeğe götürür güzel bir yerde otururz falan başkada birşey olmaz sanırım :31:
Yapmayanda yapmıyor işte zorlamamak lazım sanırım gücüme gitsede aslında her gün ilgilenen bir kocam her istediğimi yapan bir kocam var daha ne olsun dimi:31:
Bazen biz kadınlar bencil olabiliyoruz sanırım ...:51:

benim bu doğum günümdede eşimde para yoktu biliyordum al şu parayı git bana hediye al dedim oda gitmiş bi gül almış güzel bi not:69: lahmacun kola falan ohhh keyif yaptık:60::60:

Son düzenleme:
kkya bi ara ayar çekiliyo sandıydım ama meğerse tv yarışmaları gibi nerde kavga çıkarcak adam var onları almışlar siteye. reyting reyting.

canım ya bırak cvp verme boylelerıne sen burda duygusallıktan bahsedıyosun hatırlanmamanın senı ıncıttıgınden bahsedıyosun neymıks efendım alısverısemı cevırmıssın cınsellıgı yok bı tanıdıgı altın bılezıgıne yapıyomus yuhhhhhhhhhhhh yanı anlamadan dınlemeden uyuz uyuz konusuyolar canım cvp verme boyle zırvalıklara

onun niyeti geldiginden beri konuyu saptırmaktı zaten konuyu çekmedigi yer kalmadı...kendisi eşine bir düğün muhabbeti için kırılmış darılmışta gelmiş burda bize ılımlı kadını oynuyor...cinselligi alışverişe mi çevirdin aynı o ... lar gibi bile demiş yani kendi seviyesine beni çekmeye çalışıyor... sonra millete fetva vermeler... dert ettim kendime kırıldım işte ne var kadın kadına destek olmalı...hatalıysa da seviyeli şekilde eleştirmeli bu kadar basit amabu konu bazı arkadaşları aştı:27:

yaaa 7 sene olmuş artık bunları aşmanız gerek yani liseli sevgililer gibi ağladınız konuyabakın yaşınız sanırımdaha küçük olgun bir kadın bunusorunetmez benim içindoğum günü bilmem ne unutsun önemli
değil ama kalkıp bi kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm....

pardon beyonceciciğim ama doğumgünümü kutlamazsa değil ama kandilde namaz kılmazsa işte o zaman üzülürüm ne demek? ibadet Allah la kul arasında,eşinin gönlünü hoş tutmak da sünnettir.kadncağızn önem verdiği günleri kutlamasn,kadına ince davranmasın ama kandilde namaz kılsn,kadın da gözleri sevgi dolu dolu ona baksın??? yok öyle yağma.erkek erkekliğini bilecek,kadına kadınlığını,güzelliğini hissettirecek,sonra ibadetmi eder camiyemi gider Allahla kendi arasında.o kadarına karışmak kimseye düşmez.valla benim kocam benim doğumgünümü kutlasın,evlilik yıldönümünü kutlasın ben istiyorum yani ibadet yapar yapmaz kendi bilir.

belki adamcağızın bi sıkıntısı vardır, belki sende bi eksikler hissediodur , ne bileyim belki birileri dolduruyordur...açıkca konuş kocanla anlat eskiden böyleydi şimdi niye böyle falan die ben mesela açarım her konuyu kendisine uzun uzun konuşuruz. tamam benim eşimdede öyle pahalı hediyeler alayım özel yemeklere çıkalım huyu yok yapar ama oözel günlerde yapmaz gıcık oluyormuş özel günlere özel günler haricinde ne istersen yaparız diyor bana bende ne anlamı kalıyor diorum :) ama her zaman kutlar öper iki üç güzel söz söyler 7 yıllık evliyim ilk hamişliğimi öğrediğinde birde ilk evllik yıldönümümüzde pahalı hediyeler almıştı hemde gününde:) ama sonrası ya çiçek ya öpücük falan filan işte bende hiiç üstelemiorum bazen ben hediye alıorum o gün veriorum mutlu oluo oda :) yada sinir oluyorum bende bişi almıorum ona erkeklerden bişi beklenmez anlamıyorlar kadın milletinii ya gözlerine gözlerine sokucaksın istediğin şeyii yada oturup katlancan :))

Back
X