• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım ben bir odunla evliyim

onun niyeti geldiginden beri konuyu saptırmaktı zaten konuyu çekmedigi yer kalmadı...kendisi eşine bir düğün muhabbeti için kırılmış darılmışta gelmiş burda bize ılımlı kadını oynuyor...cinselligi alışverişe mi çevirdin aynı o ... Lar gibi bile demiş yani kendi seviyesine beni çekmeye çalışıyor... Sonra millete fetva vermeler... Dert ettim kendime kırıldım işte ne var kadın kadına destek olmalı...hatalıysa da seviyeli şekilde eleştirmeli bu kadar basit amabu konu bazı arkadaşları aştı:27:

cok haklısın canım anlıyoruz bız senı anlamayanlarda cıkabılır tabı bosver takma bızde sana kocan senı sevmıyo demıyoruz kı tabıkı sevıyodur ama erkeklerın bırcogu nasıl olsa cantada keklık hesabı dıyıp mutlu etmek ıcın cabalamayı bırakıyorlar.bazı arkadaslar huyu bole falan demıs ya ben katılmıyorum oyleyse 2 sene evlılık oncesı neden farklı tanıttı kendını?alıstırmasaydı ozaman!ozamanlardada bole olsa ınsan uzulmezdı adamın huyu der kabullenırdı ama bole olunca ınsan kendını tabıkı degersız hıssedıyo.aslında canım deger vermedıgınden degıl usengeclıklerınden vazgecıyolar evlenmeye ıkna edene kadar cok cabalıyolar ya ondan bıkıyolar heralde bu durumdan e elde edıncede nasıl olsa benım dıye usengeclık yapıyolar zamanında cok yaptım dıye

bugünün hit konusu bu olmuş...

31 kişiyiz ...

demekki bizde özel günlerin hatırlanmamasına takıyoruz ki bu konuya takıldık:60::60::60::60::60:

cinsellik kısmı cabası adam karısı istemicekte kimi isticek hem yatakta küslük olmaz hiç duymadınız mı bunu büyüklerden ...hastalık sıcak veya soğuk gibi durumlar haricinde rededme lüksümüzde yok hep islamımızı bilmemekten oluyor bu sıkıntılar boş düşünceler

demek red etmek lüks oluyor, hııım anlıyorum, yıldönümlerinde de sevişmeliyiz diyosun:27:

Son düzenleme:
bir konu açtım kimi konuyu okumadan anlamadan millete fetva verdi...kimi aç insanlar varmış bu mu derdin dedi..kimi liseli aşık mısınız dedi..kimisi sen yapsaydın dedi...kimi işten gelmiş hayat mucadelesi masraf olmasın yapmayın dedi..ooo:53: biri kalktı cinselligi alışverişe çevirmişin amacın arkadaşlarına anlatıp hava atmaktır dedi...derdin hediye mi dediler...anlayan uzaktanda olsa sırtımı sıvazlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim...derdim hediye doğum günü falan değil eşim eşyalarımı yenilemekten arabama kadar ihtiyacım olan istedigim herşeyi aldı...şükür..ama sorun ilgisiz olması.kendini,beni maddi olarak rahat ettirirse bütün görevlerini yapmış olarak görmesi...üstelik evliligimizin üçüncü senesinde bu kadar beni boşlaması bana ilerde nasıl bir evliligimizin olacagını düşündürüyor...üstelik çevremizden çocuk baskılarıda varken...millet yiyecek ekmek bulamıyor derdin bu mu diyen arkadaşlarada diyecegim bu herşey maddiyatla olsaydı ben buraya konu açmazdım emin olun....

konu için aç insanlar var diyenler ellerindeki bilgisayarı satıp parasını fakirlere bağışlasınlar. neticede forumda dolaşmak gibi gayet fuzuli bir iş için kullanıyolar bilgisayarı. ne kadar çok aç insan var, ihtiyacı olan var dimi yani.

bir konu açtım kimi konuyu okumadan anlamadan millete fetva verdi...kimi aç insanlar varmış bu mu derdin dedi..kimi liseli aşık mısınız dedi..kimisi sen yapsaydın dedi...kimi işten gelmiş hayat mucadelesi masraf olmasın yapmayın dedi..ooo:53: biri kalktı cinselligi alışverişe çevirmişin amacın arkadaşlarına anlatıp hava atmaktır dedi...derdin hediye mi dediler...anlayan uzaktanda olsa sırtımı sıvazlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim...derdim hediye doğum günü falan değil eşim eşyalarımı yenilemekten arabama kadar ihtiyacım olan istedigim herşeyi aldı...şükür..ama sorun ilgisiz olması.kendini,beni maddi olarak rahat ettirirse bütün görevlerini yapmış olarak görmesi...üstelik evliligimizin üçüncü senesinde bu kadar beni boşlaması bana ilerde nasıl bir evliligimizin olacagını düşündürüyor...üstelik çevremizden çocuk baskılarıda varken...millet yiyecek ekmek bulamıyor derdin bu mu diyen arkadaşlarada diyecegim bu herşey maddiyatla olsaydı ben buraya konu açmazdım emin olun....

boşver canım üzülme,:13: burda yıldönümü, doğum günü konusu hep açılır ama piyango sana patlamış nedense:27::27:

maddiyat hiç bir şeyyy sana katılıorum ve bende aynını yaşıorum bolluk için yoksulluk çekiorum(ayrı eve çıkmak istiorumda arkadaşlar öyle yoksulluk yani :)) allaha şükür her ihtiyacımı karşılıyor eşim ama iştee amalarııı varrr off anammm offf :) dertlendim gene yawwww

evliyim canım hattaa bugün eşim bana yandık diyordu sebebi ise doğum günüm 24 şubat evlilik tarihimde19 şubat eeeee 14 şubatta var :61: yandık diyordu bende güldüm boşver yaa dedim oda dur şimdi boşvermeyelim dedi :61: şimdiden düşünüyor yani ne komikk kızlar ramazan geliyor arkadaşın canı sıkılmasın mübarek ayda hiç üzme kocanı ... seni kırıyorsa allah ona sorar merak etme sen

kötü niyet çok fena,din iman vs amenna oruç da mideyi değil de kalbi temizlese bazılarnda keşke.bildiğin hava atıyosun 8 ay öncesinden gün sayyo kocam diye.çok ayıp ya.neyse allah insanı kınadığ durumlara düşürmesin,dileğim bu.

konuyu açan arkadaşım peki bi odun ile evli olmak nası bişii eksileri dışında artılarıda varmıı ? :1::1::1::1:

valla kızlar hepimiz sinirlenince arkasından ya da önünden odun diyoruzdur, herkesin her daim koçişim bebişim diye gezdiğini sanmıyorum:27::27::1::1:

sana yüzde yüz katılıyorum canım,tabiki özel günleri hatırlaması lazım,sana değer verdiğini sürekli hissettirmesi lazım.millet aç sen bunumu takıyosun diyenlere.e burda laf yetiştireceğinize gidin milleti doyuruverin. allahaşkına saçma saçma şeyler yazmayın ya.sen haklısın canım.erkek ayol bu,sana kendini dünyanın en özel kadnı en güzel kadın gibi hissettirecek.hele doğumgünümü kutlamasın bakalım ben napıyorum ona:4: ben onun için en güzel şeyleri en özel şeyleri düşünüyosam eğer aynısını beklerim kimse kusura bakmasın.ilgisiz koca çok kötü gerçekten canım,ama allahtan seninki öyle ufak tefek ilgisiz,öyle sorumsuz ilgisiz falan değil.

Back
X