- Konu Sahibi duvarklima
6 sene önce evlendik. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü beni 2. plana atması, eşimin aşırı sinirli davranışları, en ufak şeye sinirlenmesi ve bağırıp çağırması, bencilliği, kavgaları uzatması, sürekli her konuda bir rekabet içinde olması, sanki aile değil de iki rakibiz evin içinde, sen şu iş yap ben şu işi yapayım, sen oraya gidersen ben de buraya gideyim, senin ailene 2 kez gidildi benimkine 1 kez gibi, evliliğimizin sonunu getirdi. 2 yaşında kızımız var, benim yumuşak karnım o
( Çok üzülüyorum kızım için, aslında boşanma işine negatif bakan yapıda değilim, daha önce de boşandım, ertesi günü güle oynaya gezdim. Mutlu boşanma diye birşey var, ancak çocuk olunca insan nasıl mutlu boşanma yaşar ki..Annem büyüyünce orada kaldığında doldururlar psikolojisini bozarlar dedi, beni altüstü etti. Dünden beri ağlıyorum, şu anda
( Kızıma çok iyi anne olacağımı düşünüyorum, maddi sorunum yok çok şükür, ve tekrar evlenip ikimizi maceraya da atmamaya kararlıyım, hayatımı ona adamak istiyorum. Babasına düşkün değil ve şu anda ne olup bittiğini bilmediği için gayet mutlu. İleride farkına vardığında açıklama yaparım, elbet biraz üzülür ama geçer, ayrılma travmasını yaşı küçük olduğu için anlamayacak. Anne-baba bir evde olunca nasıl oluyor bilmeyecek.
Gerçi kendimi düşünüyorum annem babamı senelerce çekti ama sonuçta babam yüzünden kişiliğimde bir sürü sorun oluştu. Belki evlilik yürütememe konusunda da sorunum vardır, babamdan kaynaklı.
Çok karmaşık düşünceler içindeyim kızlar, bugün avukata protokol hazırlattık. Eşim barışmak istiyor ama aynı konuları açınca değişmediğini görüyorum. Üstelik sadece kızı ile birlikte olabilmek için barışmak istiyor. Onun da farkındayım. Kızımızı ihmal etmez ayrılırsak, şu anda ayrı yaşıyoruz, ( 4 aydır ) haftada 2 kez görüyor. O açıdan içim rahat.
Moralim gene de çok bozuk. Kızım için tabi ki. Aranızda bu gibi sorunlar yaşamış olan var mı belki bana yardımcı olabilirsiniz, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Gerçi kendimi düşünüyorum annem babamı senelerce çekti ama sonuçta babam yüzünden kişiliğimde bir sürü sorun oluştu. Belki evlilik yürütememe konusunda da sorunum vardır, babamdan kaynaklı.
Çok karmaşık düşünceler içindeyim kızlar, bugün avukata protokol hazırlattık. Eşim barışmak istiyor ama aynı konuları açınca değişmediğini görüyorum. Üstelik sadece kızı ile birlikte olabilmek için barışmak istiyor. Onun da farkındayım. Kızımızı ihmal etmez ayrılırsak, şu anda ayrı yaşıyoruz, ( 4 aydır ) haftada 2 kez görüyor. O açıdan içim rahat.
Moralim gene de çok bozuk. Kızım için tabi ki. Aranızda bu gibi sorunlar yaşamış olan var mı belki bana yardımcı olabilirsiniz, düşüncelerinizi merak ediyorum.