- Konu Sahibi duvarklima
Ben de bu türlü şeylerden özellikle çocuk için sürdürdüm evliliğimi ama sonuç yine aynı !
Hatta daha da kötüye gidiyor.
Kızının küçük olması, babasına düşkün olmaması büyük avantaj.
Benim de 2,5 yaşında oğlum var baba kendine düşürdü çocuğu. Normalde eskiden o kadar değildi ama bu ayrılık olayını gündeme getirince özellikle çocukla ilgilenmeye başladı...
Benim eşim ve eşimin ailesi de ayrılık durumunda kesin çocuğu görüştüklerinde doldururlar ! Beni laf aralarında küçük düşürücü şekilde konuşurlar. Buna eminim. Şimdi bile konuşan sonra zaten konuşur...
En çok beni de üzen ve düşündüren bu ama yapacak birşey yok.
Burada bir arkadaşın dediği gibi mutlu anne = mutlu çocuk.
Daha fazla ezilmeye değmez !
Belki ayrılınca hani belli konularda rahatlama olacak , eşinden ve ailesinden kurtulduğun için belli konularda da sana sorumluluklar, toplumun bakış açısı vs. gibi şeyler olacak(mış) ama o türlü şeylere kulağımızı tıkayıp devam edeceğiz hayata...
Sen de ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın, güçlü olmalıyız herşeyden önce çocuğumuz için...
İnşallah herşey güzel olacak diye kendimizi inandırırsak olur...
Ben yaşamadım henüz ama ben bunları düşünüyorum...
Allah yardımcımız olsun !
Merhaba, siz boşandınız mı yoksa sizde mi boşanmayı düşünüyorsunuz ? O kısmı tam anlamadım.
Bir de demişsiniz ki baba çocuğu kendine düşürdü. Buradan anladığım , siz ayrılma taraftarı idiniz çocuk ufakken, sonra baba bunu farketti ve çocuğu kendine bağlayarak bir nevi ayrılma ihtimalini düşürmeye çalıştı. Çünkü problem yaratan kendisi. Yani sizin onu terketme ihtimalinizi sıfırlamaya çalıştı. Kendi hareketlerini düzeltmek yerine böyle bir yöntem mi seçti ? Doğru anlamış mıyım ?