Sanırım benim başımada geldi..

jimotomika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
10
0
36
İzmir
Kızlar derdim büyük.. Biraz uzun olucak ama inanın mantıklı yolu bulmayı çok istiyorum çünkü delirmek üzereyim.

8 aydır süre gelen bi ilişkim vardı ve herşey mükemmeldi.. Annesiyle tanıştım, annemle tanıştı gidip geliyorduk.. Hatta bana artık ailemle içli dışlı olmanı istiyorum bile demişti. Bu 8 ay içinde biz çok zorluk atlattık birkaç defa ayrıldık ama her defasında dahada bağlandık birbirimize (yada ben öyle sanıyordum..) Yine birgün herşey çok güzel ama gerçekten kusursuzdu yemek yedik ardından çıktık dolaştık ve bir ağaca adımızı kendi elleriyle kazıdı. 3 gün geçti aradan yine güzeldi herşey 3. gün bana cinsellik konusunu açtı ve benim cevabımı bile bile devam etti. Kafasını dinlemek istediğini söyledi ve ertesi gün sadece bir mesajla bitirdi..

Şimdi aklımda iki soru var ;

Bu zamana kadar herşey tek bir istek için miydi yani yalan mıydı ?

Bana göre bi erkeğin 3 günde aklına sadece bir kız girebilir...?

Yorumu size bırakıyorum herşey yalandı ve ben çok mu bağlandım yoksa bir kız için mi bu azabı çekiyorum ? Teşekkürler...

Bir arkadaşın sözü erkek ne olursa olsun bir gün cinsellik ister ya başkasına gidecek ya sende kalacak

Kimisi bunu ihtiyaç görüyor ve istiyor kimisinde bu sadece kaç kişi ile yattığını gösterme gücü

Senin hayır diyeceğini bile bile devam edebilir bir gün ikna olur vazgeçemez diye.Belkide bu şekilde senin kabul etmeni bekliyor olabilir.Bir kız olduğunu sanmam

evet yalanmış canım.

ağaca adınızı kazırken elinden gelen jestin en büyüğünü yaptıüını sanmış olmalı. son kozu ağaç oymacılığmış ama tutturamamış.

bu arada ya sana gelecek ya başkasına gidecek mantığını çözebilmiş değilim. beraber oldukları kızlardan kopmuyorlar mı sanki?

bence senin erkek arkadaşın zamanını bulmuş ve sana söylemiş işi sadece cinsellikmiş sende kabul etmeyince tabi en soğru kararı verdiğinden o da bitirdi haliyle , başka bir kız var mıdır sanmıyorum cinselliğin konusunu açıp ertesi günü sadece senin kabul etmediğinden tatlım ayrılık sadece bu

Kızlar derdim büyük.. Biraz uzun olucak ama inanın mantıklı yolu bulmayı çok istiyorum çünkü delirmek üzereyim.

8 aydır süre gelen bi ilişkim vardı ve herşey mükemmeldi.. Annesiyle tanıştım, annemle tanıştı gidip geliyorduk.. Hatta bana artık ailemle içli dışlı olmanı istiyorum bile demişti. Bu 8 ay içinde biz çok zorluk atlattık birkaç defa ayrıldık ama her defasında dahada bağlandık birbirimize (yada ben öyle sanıyordum..) Yine birgün herşey çok güzel ama gerçekten kusursuzdu yemek yedik ardından çıktık dolaştık ve bir ağaca adımızı kendi elleriyle kazıdı. 3 gün geçti aradan yine güzeldi herşey 3. gün bana cinsellik konusunu açtı ve benim cevabımı bile bile devam etti. Kafasını dinlemek istediğini söyledi ve ertesi gün sadece bir mesajla bitirdi..

Şimdi aklımda iki soru var ;

Bu zamana kadar herşey tek bir istek için miydi yani yalan mıydı ?

Bana göre bi erkeğin 3 günde aklına sadece bir kız girebilir...?

Yorumu size bırakıyorum herşey yalandı ve ben çok mu bağlandım yoksa bir kız için mi bu azabı çekiyorum ? Teşekkürler...

ağacın ahı tutmuş benceşakkıdı

ailesiyle tanıştırması ne ifade ediyor...senden önce kaç kızı da tanıştırdı ailesiyle kim bilir :delphin:

seni sevmemiş şekerim. kullanıp terk edecekmiş. olay budur. izin vermemişsin o da vaktini seninle harcamak yerine yeni çiçekler aramıştır.:delphin:

kazıdığınız ağaca uğra... belki ağacın etrafında önceki kızlarla da adını yontmuştursempatiksalakcinni

evet yalanmış canım.

ağaca adınızı kazırken elinden gelen jestin en büyüğünü yaptıüını sanmış olmalı. son kozu ağaç oymacılığmış ama tutturamamış.

bu arada ya sana gelecek ya başkasına gidecek mantığını çözebilmiş değilim. beraber oldukları kızlardan kopmuyorlar mı sanki?

Kastı şu bu bir ihtiyaç istiyorsan sen beraber olursun istemiyorsan başkasına gider
Kabul etmezsen ya başkasına gitmesini kabul edersin yada ayrılırsın kastı buydu

senn tavrın belliymiş sonra ayrılmak istemiş birincisi snn düşüncelerine saygı duymuyor 2.bu konudan dolayı ayrılıldığına göre duyguları sahteymiş bnce emin olana kadar aileyle tanışma yada tanıştrmakta çok yanlış

Başka kız olduğunu sanmam.
Ama senden sonra cinsellik yaşayabileceği birini bulacağı kesin.

Erkekler kızlarla beraber olmak istesede ilişkilerinin devamı için hep o kızın ilki olmayı isterler.. Eğer gerçekten sevseydi mutlu bile olurdu. Konu açık ve net bence çok düşünmene gerek yok. Geçmiş olsun tatlım. Bence sevinmelisin...

canım cinsellik konusu hakkında ne dedi? onu anlamadım? birlikte olmak mı istedi sende istemeyince ayrıldımı..ay herkez anlamış ne safım anlayamadım:D
eğer böleyse evet cinsellikten ayrılmış cnm

kimi erkekler aile ile tanıştırmayı çok büyük bi olay olarak görmezler
misal kuzenim nerdeyse her kız arkadaşını tanıştırdı ailesiyle 2 hflık fln olanlar dahil
bu da cinsellikte güvenini kazanmak için içli dışlı olmuş belli ki
ciddi bi niyeti yokmuş yani
baktı hiç bişekilde beceremedi olmuyor cinsellik o da çekti gitti bu kadar basit

Back
X