Sanırım bir tımarhanede yaşıyorum

ferb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.523
4.219
333
İyi geceler kızlar. Gecenin bu saatinde başımın sağ tarafı resmen zonkluyor. İlaç aldım, geçmesini bekliyorum. Kısaca anlatayım ne olduğunu. Yatarken başım ağrıyordu zaten. Sıcaktan uyku tutmayınca pencereyi açtım. Uykum gelsin diye YouTube da karavanları ile gezen bir çiftin videosunu izledim. Çift rüyama girdi. Güya bunların iki katlı yatı varmış. Üst katı geziyorum. Aynı köy evi gibi üst kat. Bir yerlerden klasik müzik sesi geliyor. Sonra kadının mutluluk çığlıklarını duymaya başladım. Yüksek sesten bir anda uyandım. Meğer rüyama giren ses karşı bloktan bir kadının çığlık çığlık bağırışıymış. İlk önce anlayamadım. Bir taraftan bir kadının çığlığı, bir taraftan yüksek sesle bir klasik müzik, başka bir yerden gelen kavga eder gibi konuşan ama ne dediği anlaşılmayan bir kadın sesi. Pencereye çıkınca tövbeler olsun kadının inlemeleri ohlamaları, çığlıkları, tahmin edeceğiniz diğer sesler hepsi sitenin her bir köşesinde yankılanıyor. O bitti ama klasik müzik sesi devam. Sitenin uzak tarafından gelen kavga haliyle konuşan bir kadının sesi aynı şekilde devam. Diğer devam eden iki gürültü için güvenliği aradım. Uzunca bir süre devam ettikten sonra şuan en azından car car bağıran kadın sustu. Müzik devam ediyor. Bende migren atağı geçirmek üzereyim. Buraya yazmak baş ağrıma iyi gelmiyor ama bu saçma sapan durumu da paylaşmaya da ihtiyacım var. Ah bu insanların düşüncesizlikleri…

Türkiye de çok fazla gürültü var. Kış sonu çok gerekliymiş gibi belediyenin taş kaldırma ve tekrar saçma sapan taşları dizme merasimleri. Yaza hazırlık mahallede en az bir ev dış cephe tadilata girer ama içi dökülüyordur, borular çürümüş su kaçakları, elektrik kaçakları vardır, umrunda değildir, güzel görünsün yeter, eskicisi, karpuzcusu bağırır. Asansör sesi, iç yalıtım zaten yapılmaz boşa masraf. Bende sinir oluyorum ama elden de birşey gelmiyor .

Gece mi yaşandı bu? Kimse keyfi olarak akşam saatlerinde bir başkasını rahatsız edecek kadar müzik açmamalı-AÇAMAZ. Güvenlik uyardığı halde devam ederse direkt polisi arardım.

Bence sizin zaten migreninizin tutacağı varmış. Aileme kalmaya gittiğimde sabahları annem sorar “arabayı çalıştıran adam uyandırdı sizi değil mi, iş makinesine mi uyandınız, komşunun çocuğu bağırdı onu mu duydun” hepsine tek cevabım hayır… hiçbirini duymadım, farkında bile değilim. Bazı insanlar gürültüye karşı fazlaca hassastır.

Günaydın. Çok şükür iyiyim bugün. Sadece dayak yemiş gibi kalktım. Aslında sese duyarlı değilimdir ama dediğiniz gibi migren atağına denk geldi. Ama yinede gece bu derece gürültü olmamalı. Gece çok açık yazamadım. Utandım sanırım İnsan mahremiyetine azıcık dikkat eder ayol. O sesler neydi öyle. Binada değil sitenin binaları arasında yankılanıyordu kadının zevk çığlıkları. Kadının attığı çığlıklar rüyama girmiş. Uyandıranda kadın oldu beni.

Hem rüyada hem gerçek hayatta ilginçmis.

Kadının sesi ve müzik sesi benim gördüğüm rüyayada ki kurgunun içine girdi. Benim zaman zaman başıma gelir. Sizin hiç başınıza gelmedi mi
Hayır gelmedi.Ve şaşırdım migrenden dolayıdır belki sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…