- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
İyi geceler kızlar. Gecenin bu saatinde başımın sağ tarafı resmen zonkluyor. İlaç aldım, geçmesini bekliyorum. Kısaca anlatayım ne olduğunu. Yatarken başım ağrıyordu zaten. Sıcaktan uyku tutmayınca pencereyi açtım. Uykum gelsin diye YouTube da karavanları ile gezen bir çiftin videosunu izledim. Çift rüyama girdi. Güya bunların iki katlı yatı varmış. Üst katı geziyorum. Aynı köy evi gibi üst kat. Bir yerlerden klasik müzik sesi geliyor. Sonra kadının mutluluk çığlıklarını duymaya başladım. Yüksek sesten bir anda uyandım. Meğer rüyama giren ses karşı bloktan bir kadının çığlık çığlık bağırışıymış. İlk önce anlayamadım. Bir taraftan bir kadının çığlığı, bir taraftan yüksek sesle bir klasik müzik, başka bir yerden gelen kavga eder gibi konuşan ama ne dediği anlaşılmayan bir kadın sesi. Pencereye çıkınca tövbeler olsun kadının inlemeleri ohlamaları, çığlıkları, tahmin edeceğiniz diğer sesler hepsi sitenin her bir köşesinde yankılanıyor. O bitti ama klasik müzik sesi devam. Sitenin uzak tarafından gelen kavga haliyle konuşan bir kadının sesi aynı şekilde devam. Diğer devam eden iki gürültü için güvenliği aradım. Uzunca bir süre devam ettikten sonra şuan en azından car car bağıran kadın sustu. Müzik devam ediyor. Bende migren atağı geçirmek üzereyim. Buraya yazmak baş ağrıma iyi gelmiyor ama bu saçma sapan durumu da paylaşmaya da ihtiyacım var. Ah bu insanların düşüncesizlikleri…