Hep ani kararlarım oldu,planlayamadım hiç bir şeyi, ani sinirlerim ve sonunda haklıyken haksız duruma düştüğüm çok oldu.
Ve bugün yaşadığım olayda ilk defa kendimi delicesine tuttum diyebilirim.
Çok kötü oldum.
3 aylık bir ilişkim var, her şey yolunda gidiyordu.
Bana her zaman ne olursa olsun aramızdaki saygı kalsın der, birbirimize kötü söz söyleyecek kadar düşmeyelim falan.
Ben sosyal medyayı aktif kullanan bir insan değilim ancak çoğu yerde hesabım vardır, öylece duruyordur yani (twitter, facebook vb.)
Neyse kuzeniyle tatile çıkacaklardı kuzeninin eşi ve çocuğuda onlarla olacaktı.
Bana x yere gideceğiz orada kuzenlerin her sene gittikleri bir yer var vs falan dedi.
Bugün şeytan mı dürttü nedir, uzun zaman sonra foursquare a girdim ve sevgilimin ismini arattım.
daha önce hiç sorma gereği duymadım aktif kullanmadığım için.
ve bana söylediği x yerde değil farklı bir tatil mekanında check-in'leri fotoğrafları falan vardı.
çok masum fotoğraflar hani sıkıntılı bi durum yok ama neden bana x'e gidiyoruz dedi ki?
ve ben resmen sinirden titredim soğuk soğuk terler döktüm.
ne aradım ne mesaj attım.
sonra yarım saat sonrasında aradı,
hayatım sen nerdeydin ya söylemiştin unuttum falan dedim.
bana yine x olanı söyledi.
hiç bir tepki vermedim. aa öyle mi nasıl oralar falan dedim hatta!!
hayır direk büyük bir tepki verip tekrar haklıyken haksız olmak istemedim tekrar...
sadece ne yapmalıyım, nasıl yalan mı gerçek mi anlayabilirim
ne biliyim beynim o kadar bulanık ki sadece farklı fikirlere ihtiyaç duydum.
direk ayrılalım mı demeliyim,
ya da yalan söylemeden önce sevgilinin sosyal medya kullandığını hesaba katmalıydın falan
akıl akıldan üstündür
sevgilerim ve saygılarımla.
Ve bugün yaşadığım olayda ilk defa kendimi delicesine tuttum diyebilirim.
Çok kötü oldum.
3 aylık bir ilişkim var, her şey yolunda gidiyordu.
Bana her zaman ne olursa olsun aramızdaki saygı kalsın der, birbirimize kötü söz söyleyecek kadar düşmeyelim falan.
Ben sosyal medyayı aktif kullanan bir insan değilim ancak çoğu yerde hesabım vardır, öylece duruyordur yani (twitter, facebook vb.)
Neyse kuzeniyle tatile çıkacaklardı kuzeninin eşi ve çocuğuda onlarla olacaktı.
Bana x yere gideceğiz orada kuzenlerin her sene gittikleri bir yer var vs falan dedi.
Bugün şeytan mı dürttü nedir, uzun zaman sonra foursquare a girdim ve sevgilimin ismini arattım.
daha önce hiç sorma gereği duymadım aktif kullanmadığım için.
ve bana söylediği x yerde değil farklı bir tatil mekanında check-in'leri fotoğrafları falan vardı.
çok masum fotoğraflar hani sıkıntılı bi durum yok ama neden bana x'e gidiyoruz dedi ki?
ve ben resmen sinirden titredim soğuk soğuk terler döktüm.
ne aradım ne mesaj attım.
sonra yarım saat sonrasında aradı,
hayatım sen nerdeydin ya söylemiştin unuttum falan dedim.
bana yine x olanı söyledi.
hiç bir tepki vermedim. aa öyle mi nasıl oralar falan dedim hatta!!
hayır direk büyük bir tepki verip tekrar haklıyken haksız olmak istemedim tekrar...
sadece ne yapmalıyım, nasıl yalan mı gerçek mi anlayabilirim
ne biliyim beynim o kadar bulanık ki sadece farklı fikirlere ihtiyaç duydum.
direk ayrılalım mı demeliyim,
ya da yalan söylemeden önce sevgilinin sosyal medya kullandığını hesaba katmalıydın falan
akıl akıldan üstündür
sevgilerim ve saygılarımla.