Herkese teşekkürler. GÖZDEM18 özellikle sana teşekkürler. Yaşına rağmen yazdıkların, düşündüklerin kendimden utandırdı beni. Farkındayım herşeyi benim halledebileceğimin. Ama inanın parmağımı oynatmak gelmiyor içimden. Yatağın içine girip günlerce çıkmamak istiyorum. Kardeşimle ilgili Kaymakamlık ve valilik yardımlarına gelince o kounuda da ben bilgi vereyim. O iş öyle kolay değil. Öok şükür bürokrasimiz tam gaz önümüzde büyümeye devam ediyor. Önce heyet raporu alacaksın. Heyet raporu öyle kolay değil. Belli bir günde git, gir sıraya bekle. Sonra 1 hafta sonra git sonuç al. Sonra bunu ilçe milli eğitime götür. Randevu al. Bir mülakata daha gir. 40 gün sonra sonuç al. Sonra bu evraklarla ilgili makama git başvuru yap. Bütün bunları engelli olan kardeşimle beraber giderek yapacaksın. %85 i engelli kardeşinle. Yani bineceksin otobüse ohhh ilçe ilçe gezeceksin. Anne babamın durumuna üzülenler içinde bi bilgi. Annem ben 15 yaşındayken öldü. Annem üvey, engelli kardeşimde 2. eşten. Dışarda kurslara gitmek içinse ufak bi koca engelim var. Çalışmama izin veriyor ama onun harici sokakta sürtemezmişim. Buna şiddet gördüğümü de eklemeliyim.