Sanırım. bitecek. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
6 aylık bir bebeğimiz var. Daha önce eşimle defalarca bitiş çizgisine geldik. Bebek bizi çok yordu. Daha doğrusu bebek değil bebekle birlikte gelen sorunlar bizi yordu. . Yoksa yavrumun tabiki hiçbir suçu günahı yok.
Evlilikler bebekten sonra sarsilir mi ?
Yaşadığımız şeyin sonu ne olur ?
Eşim bana seninle ilgisi yok. Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim evlilik çok zor , ama bebeğim için değer dedi. Sevgim bitmedi hala ama yorulduk. Boşanmak çözüm değil. Bebeğimiz babasız kalmasın dedi. Bilemiyorum bu işin sonu ne olacak .. aynı evde iki yabancı yiz

bebek güçsüz evlilikleri yıkar.. 3 günlük uykusuzluk bile saçma sapan kararlar aldırır.. ama bir eşiği geçerseniz, aranızdaki iletişimi güçlendirirseniz bu dönemden güçlenerek çıkarsınız.. bol bol konuşun sorunlarınızı, nedir sizi bu kadar yıpratan onları bulun..

insanlar ne kadar güçsüz ve iradesiz olabiliyor bir bebeğin bile sorumluluğunu alamayan yetişkin insanlar vah ki vah
peki şu on onbeş çocuğu olanlar nasıl baş edebiliyor?

6 aylık bir bebeğimiz var. Daha önce eşimle defalarca bitiş çizgisine geldik. Bebek bizi çok yordu. Daha doğrusu bebek değil bebekle birlikte gelen sorunlar bizi yordu. . Yoksa yavrumun tabiki hiçbir suçu günahı yok.
Evlilikler bebekten sonra sarsilir mi ?
Yaşadığımız şeyin sonu ne olur ?
Eşim bana seninle ilgisi yok. Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim evlilik çok zor , ama bebeğim için değer dedi. Sevgim bitmedi hala ama yorulduk. Boşanmak çözüm değil. Bebeğimiz babasız kalmasın dedi. Bilemiyorum bu işin sonu ne olacak .. aynı evde iki yabancı yiz
Bebek yordugu icin olusuyor bu düsünceler, eger ask evliligi yaptiysaniz bebek biraz büyüyünce düzeliyor hepsi. 1 yasinda bakimlari biraz daha kolaylasiyor, 2 yasinda da kendi kendilerine oynamaya merak saliyolar ve kolay uykuya geciyolar. O zaman rahatlarsiniz biraz.
Simdilik az cok bi düzen oturtmaya bakin, cocuktan dolayi yapamadiginiz seyler icin sinirlenmeyin.

Valla biz eşimle gülüşerek diyoruz şimdiki aklımız olsa 30 da evlenirdik diye (23 ye evlendik):P

Tabi ciddiyetle söylenince farklıdır ama kavga anında söylenen şeyleri pek hafızaya kazımamak lazım.

Arkadaşım klasik olacak ama çok doğru bir soz yuvayı yapan diş i kuştur.hele birde çocuk varsa boşanmak aklının en en son noktasında olmalı.şimdi eşinle yaşadığın sorunların daha çoğuyla ve belki ömür boyu yalnız başına ugrasacaksin.hem bunun psikolojik boyutuda ağır bence.sen çok çok ağır sorunlar yoksa idare etmeye bak.eşinle arkadaş olmaya ona tatlı dilli olmayA ve onun üstündeki yükleri azaltmaya bak.bunu onun için değilde çocuğun ve kendin için yaptığını düşün.ve senden daha zor durumda olanları düşün haline sukredeceksin .senin cabani görünce InsaAllah esinde sana karşı değişir yumuşar.öyle boşanmaya bir çözüm gibi düşünme.evet boşanmak da evlenmek gibi normal.ama hele çocuğu olanlar için en en sondaki ve zordaki seçenek tatlım.Rabbi yardımcın olsun.

Benımde bebegım 6 aylık ve masallah çok uyumlu bı Bebek olmasına rağmen bızde çok problemler yaşadık ve yasıyoruz ıstersen ıstemez etkılıyor cocuk olunca trıp bile atamıyor ınsan cekıp gıdemıyor bı sorumluluk var ama bı düzene oturtmak zorundayız sızde öyle inşlh düzeltirsiniz. Aranızı maddi problem yoksa düzelır şükretmek lazım

Bebek evliliği güçlendirir. Temeliniz sağlamsa koca bir aile olursunuz. "Biz" olursunuz evlatla birlikte. Bebeği bahane ederek ayakta tutmaya çalışmayın. Bebeği bir köşeye bırakıp gerçek sorunlarınıza odaklanın, onları çözün. Masum bir melek ancak evlilik kurtarır yıkmaz

Yuvayı yapan dişi kuştur lafından da gına geldi. Tek taraflı olmuyor o işler. İki taraflı emek, saygı, sevgi lazım. Yükünü azaltmak sa karşılıklı olur. Bırakın biraz da adamlar evli olduğunu anlasın sorumluluk alsın. Tabi ki boşanmak son seçenek ama idare etmeyle olmuyor bu işler koca bir ömür bu. Kadınlar da yaşasın sadece erkekler değil.

Kadinin lohusaligi bitsede erkeklerin daha uzun sürüyor.Cocugunuz baba deyincege kadar erkek milleti babalığı pek idrak edemiyor.sorunlariniz bebekle birlikte geldiyse düzelir he önceden varsa bebekle düzelmez.

Bu insanlar nasıl ailelerde büyüyor da bir evin yeni doğmuş el kadar bebeğin sorumluluğunda bile dünyanın yükü omzundaymış gibi pes ediyorlar hemen

Güçlü insanlar güçlü erkekler yetiştirmek gerek
6 . 7. Sınıfa giden erkek çocuklarının çantasını kitabını ödevini kontrol eden acaba eksik mi koymuş diye her Allah ın günü bakan annelere şahit oldum
Yapmayın

Keşke evlenmeseydim evlilik sorumluluk çok ağır vs. Hayır evlilik ağır falan değil hayatın yükünü paylaşmak birbirinde dinlenmektir evlilik

Back
X