sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

o zaman bu msj meselesi nedir sence..
iyi niyetli değil bence...flört dahi olsa...
hiç arkadaşı olmayan biri sosyalleşememiş biri demektir. İlk tel alır almaz bir kızla konuşuyor olması çok zayıf bir olasılık.
Akıllı telefonsa karıştırmıştır ya da nete falan girmiştir. Mesaj olduğunu nereden biliyorsun?

hiç arkadaşı olmayan biri sosyalleşememiş biri demektir. İlk tel alır almaz bir kızla konuşuyor olması çok zayıf bir olasılık.
Akıllı telefonsa karıştırmıştır ya da nete falan girmiştir. Mesaj olduğunu nereden biliyorsun?
hat dökümüne baktım...telden silinmişti

kimin adına kayıtlı olduğu yazıyor
yani eşimin hattı bir kadın adına kayıtlı...
ne ilginç. Kadının adından tanımadın mı?
Sormadın mı eşine böyle radikal bir olayı.
düşünüyroum da benim eşimin teli bir kadın adına kayıtlı olacak. Buraya gelip konu açacağıma gidip bir sorarım önce.

ne ilginç. Kadının adından tanımadın mı?
Sormadın mı eşine böyle radikal bir olayı.
düşünüyroum da benim eşimin teli bir kadın adına kayıtlı olacak. Buraya gelip konu açacağıma gidip bir sorarım önce.
takip ettiğimi bilsin istemiyorjm şimdilik..
çünkü gece yarısı çarçabuk yazılan ve hemen silinen bir msj aklıma iyi şeyler getirmedi...

takip ettiğimi bilsin istemiyorjm şimdilik..
çünkü gece yarısı çarçabuk yazılan ve hemen silinen bir msj aklıma iyi şeyler getirmedi...
Ya ama bu çok uç bir şey. YAni eşin neden kendi üstüne almamış hattı.
Hee acaba görüştüğü kişi kamudan falan da hani eskiden öyle hatlar vardı bir kaç tane alabiliyordun kendi aralarında bedava konuşuluyordu. Öyle bir şey mi ki?
Sorman lazım bunu. Hat kimin üstüne diye?

Ya ama bu çok uç bir şey. YAni eşin neden kendi üstüne almamış hattı.
Hee acaba görüştüğü kişi kamudan falan da hani eskiden öyle hatlar vardı bir kaç tane alabiliyordun kendi aralarında bedava konuşuluyordu. Öyle bir şey mi ki?
Sorman lazım bunu. Hat kimin üstüne diye?
o kolay...öğrenirim...de
yok normal hat ya ...tarifesi de normal hatlar için...

Ya birde aklıma takılan...
bunun hovarda bi akrabası vardı
dün eskilerden açıldı konu...
diyodu işte o akrabanın sdvgilisi vardı ama başkalarıyla yatıyordu diye...ki bunu bilmeyen yok zaten :) ve bu konuları iğrenç bulan adam yani eşim...aldatmalardan cinayetlerden vs olaylardan bahsettiğimde konuşturmayan adam dün 3kere üst üste
sence birini severken niye başkasıyla yatar insan falan sordu :) ben konun üstüne bile durmadım..tabi gece ayıkladım sanıi durumu offf ne haldeyim bülseniz allak bullak....

bence birisiyle tanıştı ve kadın nasıl iletişim halınde olacaz dedı ve esınızde hemen telefon aldı cunku bu zamana kadar ıhtıyacı olmadı ve sızınle bir şekılde iletişim halınde oldu. kadın evlı oldugunu bılıyor ve sızın dıkkatınızı cekmesın hat arastırması yapmayın dıye kadın uzerıne alıyor. aklıma ılk boyle geldı.

sizin yerınızde olsam bende izimi bellı etmeden arastırırdım. Rabbım şu mubarek gunde yüzünüzü guldursun ve inşallah tahmın ettıklerımız olmamıstır.

bence birisiyle tanıştı ve kadın nasıl iletişim halınde olacaz dedı ve esınızde hemen telefon aldı cunku bu zamana kadar ıhtıyacı olmadı ve sızınle bir şekılde iletişim halınde oldu. kadın evlı oldugunu bılıyor ve sızın dıkkatınızı cekmesın hat arastırması yapmayın dıye kadın uzerıne alıyor. aklıma ılk boyle geldı.

sizin yerınızde olsam bende izimi bellı etmeden arastırırdım. Rabbım şu mubarek gunde yüzünüzü guldursun ve inşallah tahmın ettıklerımız olmamıstır.
aynısını düşündüm bende :)

Back
X