- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Kova hatunu
Açık hat almış olabilir
Onlar yabancıların üstüne açıyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun da bu ya..şimdilik boşanma şansım yok...konuşmaya niyetim de yok bu konuyuNasıl bir yol izleyeceksiniz acaba.
Sağlıklı kararlar verirsiniz umarım
ben ağzını arayım bir süre kimlik bilgileriyle mi almış hattı diye...ama lafı geçtiAçık hat almış olabilir
o zaman bu msj meselesi nedir sence..tek arkadaşı yoksa kendisine bir sevgili edinmiş olması da bence zor bir ihtimal.
hiç arkadaşı olmayan biri sosyalleşememiş biri demektir. İlk tel alır almaz bir kızla konuşuyor olması çok zayıf bir olasılık.o zaman bu msj meselesi nedir sence..
iyi niyetli değil bence...flört dahi olsa...
hat dökümüne baktım...telden silinmiştihiç arkadaşı olmayan biri sosyalleşememiş biri demektir. İlk tel alır almaz bir kızla konuşuyor olması çok zayıf bir olasılık.
Akıllı telefonsa karıştırmıştır ya da nete falan girmiştir. Mesaj olduğunu nereden biliyorsun?
hat dökümünden kadın nosu olduğunu nereden bildin?hat dökümüne baktım...telden silinmişti
kimin adına kayıtlı olduğu yazıyorhat dökümünden kadın nosu olduğunu nereden bildin?
ne ilginç. Kadının adından tanımadın mı?kimin adına kayıtlı olduğu yazıyor
yani eşimin hattı bir kadın adına kayıtlı...
takip ettiğimi bilsin istemiyorjm şimdilik..ne ilginç. Kadının adından tanımadın mı?
Sormadın mı eşine böyle radikal bir olayı.
düşünüyroum da benim eşimin teli bir kadın adına kayıtlı olacak. Buraya gelip konu açacağıma gidip bir sorarım önce.
Ya ama bu çok uç bir şey. YAni eşin neden kendi üstüne almamış hattı.takip ettiğimi bilsin istemiyorjm şimdilik..
çünkü gece yarısı çarçabuk yazılan ve hemen silinen bir msj aklıma iyi şeyler getirmedi...
o kolay...öğrenirim...deYa ama bu çok uç bir şey. YAni eşin neden kendi üstüne almamış hattı.
Hee acaba görüştüğü kişi kamudan falan da hani eskiden öyle hatlar vardı bir kaç tane alabiliyordun kendi aralarında bedava konuşuluyordu. Öyle bir şey mi ki?
Sorman lazım bunu. Hat kimin üstüne diye?
iş yerinden...kendi tercihiydiSen normal şartlarda bu adamdan nasıl haber alıyordun? 2 senedir telefon kullanmayan biri çok tuhaf..
aynısını düşündüm bende :)bence birisiyle tanıştı ve kadın nasıl iletişim halınde olacaz dedı ve esınızde hemen telefon aldı cunku bu zamana kadar ıhtıyacı olmadı ve sızınle bir şekılde iletişim halınde oldu. kadın evlı oldugunu bılıyor ve sızın dıkkatınızı cekmesın hat arastırması yapmayın dıye kadın uzerıne alıyor. aklıma ılk boyle geldı.
sizin yerınızde olsam bende izimi bellı etmeden arastırırdım. Rabbım şu mubarek gunde yüzünüzü guldursun ve inşallah tahmın ettıklerımız olmamıstır.
iş yerinden...kendi tercihiydi
napim yani...ben çok sevindim ama teli olduğuna :)