• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım bitiyor:(

söylemeyecektin :19:
Ee al ananı babanı gel demedinmi :52:

Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla anlarsın sende her şeyin söylenmiyeceğini :))) içini ferah tut bitecek birşey yok ortada.. Tmm zoruna gitmiş sinirlenmiş ama geçer.. Haber verirsen sevinirim..

24 yaşındayım canım aradı biraz önce konuştuk gideceği yeri haber vermek için aramış. Beni seviyor musun dedim evet dedi. Güzel konustu biraz soğuktu ama olacak o kadar.

Arar bence tatlım , üzülme sen.. üzerine gitme bence kıskanmış belli... o da pişmandır bitti dediği için :34: Unutturacak bir şey yok ortada dürüst davranmak hata değil... Görücü gelmiş hayır demişsin... Mesaj attığında duymamışsın ama olabilir sana güveni hiç mi yok yani... Hatan yok senin yani ben de olsam senin gibi davranır anlatırdım her şeyi... Arar bence bitmez böyle bir şeyden merak etme sadece kıskanmış dediğim gibi...:34:

Aradı bebeim çok şükür:) ona ne kadar bağlı olduğumu biliyor, güveniyorda eminim ama işte bugün neden böyle oldu anlamıyorum.

Istesen misafir geldi halam teyzem komsu der gecistirirdin, bilerek gorucu demissin, kendince kiskandirmak istemissin, simdi cefasini cek. Adam hakli

Sirf kiskandirmak icin gorucu geldi demissin ve kavganin zeminini hazirlamissin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24 yaşındayım canım aradı biraz önce konuştuk gideceği yeri haber vermek için aramış. Beni seviyor musun dedim evet dedi. Güzel konustu biraz soğuktu ama olacak o kadar.

Hahahahaa geçmiş olsunnn :))) neyse bak tatlıya bağlanmış hadi gözün aydın

Baskasindan duyulacagina sen soylemissin canım iyi yapmissin herzaman doğru söylemek lazım başta kötü Sonuçlar dogursada gör bak daha iyi olacak. Senin hatan yok aileninde yok hataliymis gibi davranma bile güçlü ol

niye özür diliyor anlamadım eğer bir suç işledim moduna girersen bu böyle uzar gider. sakın özür falan dileme bence ne yaptın ki özür diliyosun ben kendine gelmesini söyleyip gizli saklı bişey yapsam sana söylemezdim bana güvenmeyen insan yanımda olmasın derim bu ne böyle zaten paranoyaksa ömür boyu yer bitirir seni

Aradı bebeim çok şükür:) ona ne kadar bağlı olduğumu biliyor, güveniyorda eminim ama işte bugün neden böyle oldu anlamıyorum.

Gözün aydın tatlım :21: demedim mi arar diye :17: Kıskanmış işte başka ne açıklaması olacak :52::52::52::52: kıskanması güzel :34:

Güveniyordur tabi ki... :34: Hakkını helal et bu arada istemeden kalbini kırdıysam... :16:

Baskasindan duyulacagina sen soylemissin canım iyi yapmissin herzaman doğru söylemek lazım başta kötü Sonuçlar dogursada gör bak daha iyi olacak. Senin hatan yok aileninde yok hataliymis gibi davranma bile güçlü ol

İnşallah daha iyi olur teşekkür ederim rahatlattın beni :)

Gözün aydın tatlım :21: demedim mi arar diye :17: Kıskanmış işte başka ne açıklaması olacak :52::52::52::52: kıskanması güzel :34:

Güveniyordur tabi ki... :34: Hakkını helal et bu arada istemeden kalbini kırdıysam... :16:

Canım helal olsun kalp kıracak bişey demedin teşekkür ederim yorumların için :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

galiba sevgiliniz askerdi dimi? tabi karıştırmışda olabilirim.
eğer askerse bunu asla söylememeliydiniz zaten o orda sevdiklerinden ayrı kalmış ama söz ağızdan çıktı birkere.gönlünü almaya bakın siz.
zaten birazcıkta olsa konu tatlıya bağlanmış ama unutması için ne gerekiyorsa yapın.:34:

Evet kızlar sorunsuz gidiyordu herşey tabiki bugüne kadar. Görücü geldi bana o sıra sevgilim mesaj atmış görmedim.misafirler gidince yazdım misafir vardı görmedim diye. Kim geldi dedi söyledim böyle böyle diye söylemeseydim keşke. Kadına düşünmüyorum evliliği dedim kadın ısrarla bi görüş oğlumla dedi. Neyse bunu anlattım köpürdü ben senin ailenle tanıştım beni herkes biliyor söyleyemedin mi sevgilin olduğunu. Ya annen görüştüğü biri var diyemedi mi. Bizim buralarda maalesef sevgilim var desek adın çıkar. Ben de anlattım annemde bende istemediğimizi söyledik, direk görüştüğü var denmez burda dedim. İyice kızdı beni arama bitti dedi kapadı telefonu. Sonra yine aradı ya senin sevgilin var ne bu şimdi diye yine bi ton söyledi. Ben bu konudan ailenin beni istemediğini düşünüyorum dedi beni fazla dinlemedi:( yarın birgün annenle görüştüğümde soğuk olurum artık dedi. İlişkimiz bu saatten sonra pek sağlam olmaz dedi. Ya benim ne suçum var siz yorumlayın lütfen. Telefonu kapadı ama bitti demedi ardına da sus diye mesaj attı bende daha sonra konusacak mıyız yazdım, konuşcağız dedi ve 3 saattir yazmadı. Ben ne deyim nasıl davranayım şimdi.

Gorucu geldigini niye soyluyorsunki sanki senin disinda isteyende var edasinda oldugunu hissettim k.bkama hissetigimi soylemem gerek basarilida olmssun krize sokmussun oglani ayrica istemiyorsan bunu sen degil pekala annende soyleyebilirdi.
Bizdede sevgilisi var denmez annem okuyo dedi sen okumuyorsan bile suan dusunmuyo derdirtseydin hata sende canim

galiba sevgiliniz askerdi dimi? tabi karıştırmışda olabilirim.
eğer askerse bunu asla söylememeliydiniz zaten o orda sevdiklerinden ayrı kalmış ama söz ağızdan çıktı birkere.gönlünü almaya bakın siz.
zaten birazcıkta olsa konu tatlıya bağlanmış ama unutması için ne gerekiyorsa yapın.:34:

Yok tatlım geldi askerden çok şükür 3 hafta oluyor. Askerde olsa aslaa söyleyemezdim. Gönlünü almaya çalışcam elbet ama konusacaklarımı iyi seçmem gerek.

Bu konuyu ailesi erkek arkadaşıma kız bakmaya gitmiş diye açsaydın offf offf... O istemese gitmezdi, zorla görücü olur mu diye cevaplar geldi. Bence erkek arkadaşın yerden göğe kadar haklı. Tatlıya bağlanmış dedin umarım bir daha sorun çıkmaz ve en ufak kavgada zaten sana görücü geliyor diye laf sokmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X