• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım bitiyor:(

Aranizin duzelmesine sevindim canim.sonuçta goruculerinde sucu yok.allah sevdiğine kavustursun canim

amin tatlım Allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah..

سبحان

Hiii kıyamam. İnsan gerçekten sevdiğini kıskanır, senin sevgilindeki de haklı olarak o hesap olmuş.
Hem zaten madem aranızdaki durum tatlıya bağlanmış, bundan sonra aşkınızı mutlu mesut doya doya yaşamaya devam edin :)

aminn tatlım teşekkür ederim :) fazla kıskançmış onu anladım bu vesileyle:)

senin hiç bi suçun yok bu konuda.ne münasebet sevgilim var diyceksin.aileler işin içindeyken küçük bi yerde sen bunu diyemezsinki .uygun bi dille reddedersin ki öylede yapmışsın.kıskanmış anlaşılan.neyseki tatlıya bağlanmış.

işte bunu maalesef o anlayamıyor görücülere sevdiğim var denir mi hiç.erkekler hakikatten düz mantık.

ya bu görücü saçmalığı hala bitmedi mi? anneniz bildiği halde nasıl çağırabiliyo görücüleri gelene git denmezmiş. git demeyin. o amaçla gelmeyin çay içmeye gelin diyiverin. erkek arkadaşınız haklı sonuna kadar ben olsam daha ağır konuşurdum.. ama şu da bi gerçek sizi seviyor ki aramış bitti dememiş. valla inanır mısınız size karşı soğuk olcam falan demesi hiç inandrıcı gelmedi. soğuk olcak adam aramaz belli ki çok seviyo sizi. bu tarzbi saçmalığa meyil vermemeliydinz:50:

maalesef bitmedi bide eski yıllardaki gibi çat kapı geldiler yani biz kabul etmedik. çok şükür şimdi bi soğukluk kalmadı aramızda ağır konustuğu için özür bile diledi. bu olayla onun beni ne kadar çok sevdiğini anlamış oldum. ben sevgilimden bişey saklayamıyorum evet söylemeseydim iyiydi ama aynı şey onun da başına gelse duymak isterdim. ki o da benden bişey saklamaz. yorumun için teşekkür ederim biraz ağır ama güzel bi yorum olmuş:54:

maalesef bitmedi bide eski yıllardaki gibi çat kapı geldiler yani biz kabul etmedik. çok şükür şimdi bi soğukluk kalmadı aramızda ağır konustuğu için özür bile diledi. bu olayla onun beni ne kadar çok sevdiğini anlamış oldum. ben sevgilimden bişey saklayamıyorum evet söylemeseydim iyiydi ama aynı şey onun da başına gelse duymak isterdim. ki o da benden bişey saklamaz. yorumun için teşekkür ederim biraz ağır ama güzel bi yorum olmuş:54:

oh çok sevindim :))

Back
X