- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
kafası karışık olabilir . evlilik basit bi mevzu değil duydugu gördüğü bişeyden atkilenmiş olabilir . bence ona biraz zaman tanı ailelerede cok belli etmemeye calısın . sende kendini hırpalama olcaksa engellemezsin zaten ...Merhaba kızlar,
bundan 1-2 hafta önce nisanlimla olan problemlerimi paylaşmıştım.1 aydır uğraşıyorum,kafasının karışık olmasının nisanliyken normal olduğunu, ama zamanla geçeceğini söyledim, onu kaybetmek istemediğimi defalarca dile getirdim. Ayrılırsak pisman olmazmisin dedim, belki olurum ama böylesi daha iyi belki senin daha iyi bir hayatın olacak dedi banabiz ne emeklerde takmıştık o yüzüğü, ailemi karşıma aldım kimse destek olmadı ama onun gözlerindeki sevgiyi görünce herseyi unutup, askımızı nisanla taclandirmayi başardık.2 gün önce sensiz olamam düğünü bu sene istiyorum diyen adam 2 günde ne oldu da karar değiştirdi. Bunu ona sorunca değişen benim, hic bişey istemiyorum lütfen sende daha fazla üzülme baska soru da sorma diyor.Bu kadar basit mı hersey ya, ben bu kadar çabayı bosami harcadım,bu kadar gözyaşını bir hic uğrunami döktüm....inanın öyle canim yanıyor ki, daha aileler anlatmadık ama sanırım onun acısından hersey bitti.hayatinda baskası olmadıgından eminim,ama ne oldu da böyle oldu anlamıyorum.hayata bakış acımız cok farkliymis yani onun görüşü değişmiş biraz o yüzden yürümez diyor.off napcam ben ya canim cok acıyor eski günleri Düşündükce mesajlarını okudukça :'(
kafası karışık olabilir . evlilik basit bi mevzu değil duydugu gördüğü bişeyden atkilenmiş olabilir . bence ona biraz zaman tanı ailelerede cok belli etmemeye calısın . sende kendini hırpalama olcaksa engellemezsin zaten ...
Bi süre yalnız bırak,
Hiçbişey söyleme,yani bize bu yazdıklarını..
Hesap sorar nitelikte konuşma.
Bu kadar basitmiydi...vs
Kafasını dinlemesine izin ver.
Sana anlatamadığı sorunlarıda vardır canım.
Canım üzülme dua et bol bol inan sana başka bi tavsiye veremem
Kuzenimde aynı senin gibi ailesini karşısa alıp nişanlandı inşallah oda böyle pişman olmaz
Ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum ama sabır diliyorum saana
Evet olabilir canim ama biliyorsun biz kadınlar herseyi hemen öğrenmek çözmek isteriz zamana bırakamayız.bir hafta hic arayıp sormadım mesajlastigimiz bir program var ordan sürekli beni takip etti bekledi sanırım yazmamı.yazmami bekliyor yazınca cevap vermiyor.yardimci olayım sorunların varsa diyorum hayir olamazsın diye kestirip atıyor.zaten cok icine kapanık kimseyle bişeyini paylaşmayan birisi.beklemi diyorsunuz yani simdi.nasil davranayım tamamen bitti derse
belki de işler ciddi şekilde ilerledikçe farklı düşünmeye başladı
erkekler ne düşündüklerini ve ne hissettiklerini açıkca söylemeyi bilmiyorlar
muhakkak onda değişen şeyler olmuştur hissi veya fikri....
Bence bir sorunu var sana söyleyemiyor. Baksana 2 gün içinde bu kadar ne değişebilir? Hiç aklına gelen bir şey yok mu.. yani bana sanki böyle bir şey olmuş sana söyleyemiyor senin için senden vazgeçiyor gibi geldi :S:S
Senin yerinde olsam,kendimi dizginler,sessiz sedasız beklerdim.
Senin sessziliğin onu çok içine oturacak ve mutlaka konuşmak isteyecek.
Evet oda açıkça duygularını dile getiren biri değildir zaten.fikri değişmiş olabilir ama bunun icin bir süreç olmazmı yani bugünden yarına hemen değisirmiki?sana karsı hislerim aynı diyor,yani seviyomusun diyorum hayir bastan beri öyle sandığın gibi sevmedim diye mesaj yazdı yüzüme soyleyemiyor bunlari.ama sevmese o kadar sıkıntı çekmezdi ailesiyle cok tartıştı zamanında benim ailem istemiyor diye tavır almışlardı.ben kac kez ayrilalim dedim ailen üzülmesin dedim öyle söyleme sen beni bırakırsan ben içki masasından kalkmam unutmak icin dedi.hatta bunu soguk davranmadan 1 gün once bile dedi
Cidden benimde gözüm doldu şimdi.
Biraz sakinleşin denilsede zor.Her an bişeyler olurmu olucakmı ? cidden zor cıldırıyor insan beklemekten susmaktan ama başka yol yok biraz sabır Mevlam kolaylık versin.
aslında o süreç onun kafasında olmuştur ama sana bir şekilde belli etmemiştir
artık emin olduğunda belli etmiştir ki bu da senin için çok kısa bir zaman içersine tekabül eder
baştan beri sandığın gibi sevmedim demek çok önemli bir ayrıntı bence ve çok üzücü.....
seni daha çok üzmek istemem ama sevgisi bitti diye düşünüyorum
sebebine gelince yaşadığınız zorluklar artık onu yormuş olabilir
yada dediğim gibi işler ciddiyetle ilerleyince bazı ayrıntılar soğumasına sebep olmuş olabilir
pek çok şey olabilir yani
açıkça söylemesi için uğraş biraz bence.....
ama umarım geçici bir bunalım dönemidir ve her şey düzelir.....
hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canim.Belki de haklisin kafasında hep vardi ama belli etmedi bilemiyorum.ama inanamıyorum hala sevmese bu kadar rol yapamaz ki, bunu onada söyledim lütfen bosver fazla soru sorma deyip geçiştirdi.sadece seni üzmeye hakkım yoktu vebalini ödeyemem biliyorum demekle yetindi.biri aracılığıyla tanışmış olsak mantığıyla beni kabul etse anlarım ama benimle tanışmak icin kardeşine 6 ay dil döken yalvaran karsisina cikmam icin dualar eden tanıdıktan sonrada sen bana Rabbimin hediyesisin seni tanıdıkca daha cok seviyorum diyen biri bu.bunlari zorla söyletmedim sevgisi bu kadar cabuk niye bitsin onuda anlamıyorum.dedim ya bakışları hala aynı sarilisi hala aynı yüzüme zaten diyemiyor hep mesajla.baska bisey olmalı.sorunca fazla kurcalama senin daha guzel bir hayatın olur belki beni unutursun üzülme diyo
alala ya tatlım oradaki arkadaşlarından falan tanıdığın biri var mı yani böyle iyi çocuktur falan dediğin. desen ki hani bir derdi mi var benimle paylaşmıyor sanki bir şeyler var gibi hissediyorum diye. Büyük ihtimal arkadaşının sırrını vermeyecektir ama en azından tavırlarından bir şeyler anlayabilirsin. Yani hani evlenmek istemeyen adam böyle bir günde karar verip ben istemiyorum demez bence. Ben de erkek arkadaşımla böle bir şey yaşamıştım sonunda hiç beklemediğim bir şey çıkmıştı :S:S ne kadar fesatmışım demiştim hatta kendi kendime hiç beklemediğin bir sorunu da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?