sanırım boşanıyorum

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum

her sorunda evi terketme ve boşanma tehdidi işe yaramaz.böye bir sonuçla karşılaşabilirsiniz:34:
almayın ağzınıza terketme ve boşanmayı:50:

mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum

Peki Gurur Sevginin Önüne geçiyorsa bu sizce Gerçekden sevgimidir ?

Son düzenleme:
artık bu kadar basitleşti mi evlilikler ufacık bir tartışmada boşanılıyor mu hakkatten bu erkekleri anlamak çok zor madem ailesinin sözünden çıkamayan biriydi neden evleniyor bu anne kuzuları yahuu bırakın elin kızınıda yakmayın bari...
Hakkınızda hayırlısı olsun diyecek söz bulamıyorum inanki...

Demek ki neymiş blöf yapmadan önce iki kez düşünecekmişiz; karşımızdaki blöfü yer mi yemez mi diye?

"evi terkederim" bazen istemli bazende istemsiz bir tehdit cümlesidir. bununda bi kaç kere tekrarlanması karşındaki insanı bezdirir ve sonunda ya git denir yada böyle bir yere pat diye bırakıverdirir. Herşey kişinin elinde. Çok basit birşey var asla ama asla eşinin ailesini eşine şikayet etmeyeceksin eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz ama ben birşey desem annesini vs şikayet etsem taş üstünde taş kalmaz tabi oda beni aileme söylese aynı tepkiyi alır. Tatlı dil inanın yılanı deliğinden çıkarır. Eğer şikayet etttiğinden kavga çıktıysa bu çok anormal bir durum değil. tabi yaşadıklarınızı sizden daha iyi kimse bilemez. dediğin gibi küçük birşey yüzünden kavga ettiysen yazık olmuş bu kadar fevri davranmanız. bence sakin olmaya çalışın biraz zaman tanıyın birbirinize.

canım aramaz diyorsun gururlu diyorsun, o zaman sen ara. o kadar küçük bir konu ise neden gideceğim diyorsun bu konuşmalar zamanla yıpratıyor ilişkileri. bana eşim tartışma sonucu gideceğim dese ben de git diyebilirim, çünkü gitmek o kadar kolay olmamalı

canım evlilikte normaldir böyle tartışmalar ama evi terketmeye yada boşanmaya varacak kadar büyütülmemeli..
sende abartmışsın sanki ne gereği vardı evden çıkıp gitmenin..
çok ciddi olsa bile mesele sen evde kalsaydın eşin çıksaydı dışarı..
biraz dolaşır hava alır gelirdi..sonra sakinleşmiş bir şekilde konuşurdunuz tatlıya bağlardınız olayı..
neyse olan olmuş..bence ayayıp özür dilemelisin..nede olsa gitmek isteyen sen olmuşsun..umarım düzelir ilşkiniz..

hiç birşey yapma bence. ailende kal ve aramasını bekle. aramazsana üzülme. senin ciddiyetini anlasın. yok gara mara bırakmalar çok ayıp etmiş. ailenin karıştırmalar o da ayrı bir konu.

neden ewi siz terkedıosunuzkı kendı terketsin.benım bıldıgım kadarıyla bi kadın ewi terketmez erkek terkeder..kadın gidiosa zaten biten bitmiştir

nedir bu bayanlardaki evi terketme merakı inanın anlamıyorum:20:
ufak yada büyük her tartışmanın sonunda, evi terketmeler, boşanma lafları , sonrasında da pişmanlıklar....
öfkeyle kalkan, zararla oturur:47:

Bu olaydan sonra, hem eşinizin ailesine, hem kendi ailenize karşı mahçup oldunuz
evlilikte anne baba dahi olsa bazı şeyler gizli kalmalı
ne gerek var tartışmalarınızı ailelere de yansıtmaya?
size tavsiyem; eğer gerçekten pişmansanız ve tartışmanızda siz haklıysanız, yada haksız ama bir evliliği bitirecek kadar önemli bir durum yok ise, eşinizi arayıp konuşmanız ve bir daha evi terketmemeniz

nedir bu bayanlardaki evi terketme merakı inanın anlamıyorum:20:
ufak yada büyük her tartışmanın sonunda, evi terketmeler, boşanma lafları , sonrasında da pişmanlıklar....
öfkeyle kalkan, zararla oturur:47:

Bu olaydan sonra, hem eşinizin ailesine, hem kendi ailenize karşı mahçup oldunuz
evlilikte anne baba dahi olsa bazı şeyler gizli kalmalı
ne gerek var tartışmalarınızı ailelere de yansıtmaya?
size tavsiyem; eğer gerçekten pişmansanız ve tartışmanızda siz haklıysanız, yada haksız ama bir evliliği bitirecek kadar önemli bir durum yok ise, eşinizi arayıp konuşmanız ve bir daha evi terketmemeniz

canım bak bence ne yap biliormusun aç tlfn sizin şarkınızı dinlet hiç konuşma kapat, yada ayrılık üzerine bir sürü şarkı var onlardan biride olabilir ona açık kapı bırakmış olursun

seni otogara bırakması hiç hoş olmamış ama sende haksızsız en azında bir kaç gün annemlerde kalıp sakinleşmek rahatlamak istiyorum deseydin arama zaten çok erken zaten ailen ve eşinin ailesi anlayışlı bir aile ise sizin ayrılmanıza izin vermezler barıştırmaya çalışırlar eşinin ve senin biraz siniriniz geçsin barışmaya giderken sen bana bunu dedin muhabbeti olmasın Allah yardımcın olsun

hiç birşey yapma bence. ailende kal ve aramasını bekle. aramazsana üzülme. senin ciddiyetini anlasın. yok gara mara bırakmalar çok ayıp etmiş. ailenin karıştırmalar o da ayrı bir konu.

Ciddiyet mi?? Ne ciddiyeti, arkadas resmen blöf yapmış, kocası da yememiş.

Bu söylediğimi özellikle yeni evli hanimlar dikkate alsınlar; her kadının bir kez bavul toplama hakkı vardır. İkinci sefere iş laçkalaşir ve ya ciddiye alınmazsın, ya da nasılsa tipis tipis döneceğini bildigi için güle güle lafını duyarsın.

Son düzenleme:
Ciddiyet mi?? Ne ciddiyeti, arkadas resmen blöf yapmış, kocası da yememiş.

Bu söylediğimi özellikle yeni evli hanimlar dikkate alsınlar; her kadının bir kez bavul toplama hakkı vardır. İkinci sefere iş laçkalaşir ve ya ciddiye alınmazsın, ya da nasılsa tipis tipis döneceğini bildigi için güle güle lafını duyarsın.

:)bence o an blöf yapmamış. sonraki duyulan pişmanlığı bilemem o ayrı konu. şu anda ona yapılan muamele koyuyor ona o da ayrı bir konu. eğer sizin dediğinizi yaparsa laçkalaşır durum böyle durumlarda yarı gururlu olmalıdır bir kadın ve sakin. eğer çok seviyorsa eşi kendi düzeltir durumu ailesiyle eşi arasında tercihini belirler kararı. o zaman hayırlı olan olur.

Back
X