sanırım boşanıyorum

Bastan yanlıs hersey...

ufak bir konudan tartısabilirsiniz ama bosanmayı dile getirmeniz yanlıs..
haa dile getirecekseniz de uygulama ister..

bir diğer konu eşiniz hemencecik kabul etmiş yada blof yaptıgınızı düşünüp sizi daha cok üzme niyetine girmiş..

vee ailesi..ben böyle aile görmedim..ne demek izin vermez onlar mı karar veriyor ki?

Ay benim bildigim kaynanalar bosatmak yerine arayi bulmaliki oglunun yuvasi yikilmasin sizinkide tam tersi yapici olucagna ne kirici bi kaynananiz varmis :44:Allah yardimciniz olsun inadina geri donun bence bu arada esinizde dunden raziymis sizi annenizin evine gondermeyen ya ne sinir bu erkekler :47::47:

mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum

Canım benim erkek arkadaşım da terk ederimli, ayrılırımlı blöflere çok sert yaklaşır, kızar ve ciddiye alır.
Senin hatan fevri çıkışın olmuş.
Zor bir durum.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için,eşim demin aradı napıyosun falan dedi,hiç dedim,öyle konuştum ,ben işyerimden 1 hafta rapor aldım,1 hafta evdeyim,babamlar beni görünce sok oldular ama hiç bişey demediler,sonra eşm tatilin bitince gelip seni alıcam falan dedi sonrada iyiki annemler tartışmamızı duymadı yoksa kötü olurdu izin vermezlerdi görüşmemize falan dedi,bende ses çıkarmadım,ama birbirimizden nasıl 2 hafta içinde soğuduk bilmiyorum,yani 2 haftadır sanki bir yabancıyla yaşıyorum o da öyle,daha öncede kavgalarımız oldu ama kendimi ona karşı bu kadar soğuk hissetmedim

Tartışıp anne yanına gitmek ne demek ya.
Şiddet görseniz neyse ne ama anne yanına gidilmez.
Bana eve gidicem diyen olsa bende gidersen git derim.

EVLİLİĞİN HENÜZ ÇOK YENİ, EVDEN GİDERİM LAFINI KULLANMAN YANLIŞ OLMUŞ.

TAVSİYEM 1 HATA FİLAN BEKLEYİP KAFANIZI DİNLEDİKTEN SONRA ARA TATLI DİLLE KONUŞ!

EVLİLİĞİN ÖYLE KOLAY BİTMEZ SEVGİ VAR ARADA. SEN KENDİN KONUŞUP ORTA YOLU BULUCAKSIN.

SAKINNN ÜZÜLME!!! :kkk: :nazar:

O KAYNANAYA İNAT EVİNİN SIRRINI DA KİMSEYE BELLİ ETME HEMEN Bİ ÇOCUK YAP :emir_bebek: :1:

Daha kaynananın ne yaptığını bile bilmiyoruz,hemen kaynanaya inat hemde '''çocuk yap'''.

Henüz oturmamış,birsürü problem barındıran bir evliliğe ''kaynanaya inat çocuk '' yaparsanız,1 yıl sonra eziyet gördüm ama arada çocuk var boşanamam diye konu açarsınız.

ilerde ciddi bir sorun yaşarsanız nasıl aşıcaksınız??? bence çocuk yapmayı düşünmeyin

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için,eşim demin aradı napıyosun falan dedi,hiç dedim,öyle konuştum ,ben işyerimden 1 hafta rapor aldım,1 hafta evdeyim,babamlar beni görünce sok oldular ama hiç bişey demediler,sonra eşm tatilin bitince gelip seni alıcam falan dedi sonrada iyiki annemler tartışmamızı duymadı yoksa kötü olurdu izin vermezlerdi görüşmemize falan dedi,bende ses çıkarmadım,ama birbirimizden nasıl 2 hafta içinde soğuduk bilmiyorum,yani 2 haftadır sanki bir yabancıyla yaşıyorum o da öyle,daha öncede kavgalarımız oldu ama kendimi ona karşı bu kadar soğuk hissetmedim

:53:

ayy ne erkekler var yarabbim

anasına göre mi yaşayacakmış

bazıları gerçekten büyümüyor sorumluluk alamıyor birde evlenip başkalarının hayatını mahvediyor

Kardeşim aslında bu soğukluk değil yüreğin kırılmış ona hepsi bu işte maalesef evlilikler böyle oturuyor.Ama biraz cefakar olmak yani biraz daha fazla vefakar olmak sanırım kadına düşüyor.Fevri hareket etmek yerine her daim konuşmayı dene....eşine deki konuşmak istiyorum ben cok doldum yada şu olaya cok içerledim üzüldüm.Seni dinleyecekdir.Amma velakin dinlemiyorsa zaten evliliğin yarısı olan iletişim kopmuş demektir...

,Ben senın evliliğinin biraz senın birazda eşinin daha sakin daha olumlu yaklaşımlarıyla kurtulacağına canı gönülden inanıyorum...

Sevmek emek ister...Gururunu at bir kenara ara ben seni çok seviyorum de....sadece bunu söyle...bakalım nasıl bir karşılık verecek...

Kardeşim aslında bu soğukluk değil yüreğin kırılmış ona hepsi bu işte maalesef evlilikler böyle oturuyor.Ama biraz cefakar olmak yani biraz daha fazla vefakar olmak sanırım kadına düşüyor.Fevri hareket etmek yerine her daim konuşmayı dene....eşine deki konuşmak istiyorum ben cok doldum yada şu olaya cok içerledim üzüldüm.Seni dinleyecekdir.Amma velakin dinlemiyorsa zaten evliliğin yarısı olan iletişim kopmuş demektir...

,Ben senın evliliğinin biraz senın birazda eşinin daha sakin daha olumlu yaklaşımlarıyla kurtulacağına canı gönülden inanıyorum...

Sevmek emek ister...Gururunu at bir kenara ara ben seni çok seviyorum de....sadece bunu söyle...bakalım nasıl bir karşılık verecek...

söyleyemiyorum nedense sanki tüm sevgim biranda bitti

şiddet yok da çok şükür ama çok tartışıyoruz,bende sinirlendim,ama bana gitme bile demedi,ben olsam ona derdim gitme diye

Burdan "EVLİLİKLERE KARIŞAN" ANNE LERE BACILARA BABALARA" sesleniyorum......ltfen ama lütfen egolarınızı tatmin etmek için karı koca arasına girmeyin karı koca arasına "ALLAH" bile girmezken...çekin ellerinizi yuvaları yıkmayın....

arkadasim esin seni bayramdada onden gondermeye calisiyordu sanki bu onun icin bir bahane olmasin mi ?

inanın içimden hiç gelmiyor,evet cok kırıldım

Yani ben anlayamıyorum gerçekden çok zorlanıyorum....Bie erkek yada kadın nasıl olurda anne kardeş baba sevgisini eşine duydugu sevgi ile sınar...yada nasıl olurda mahremini eşini dile verir bu annede olsa kardeşte olsa çok çirkin...bir eş bir eşe Allahın emanetidir...
o emanete iyi bakmak iyi sahip çıkmak gerekir...annem dedi eşine kız annem dedi eşine bağır....bunlar bence vebali agır işler...

Back
X