sanırım boşanıyorum

basit bi sebeb yüzünden ev terk edilmez,helede boşanma lafı ağza hiiç alınmaz...suç burda sizde...eşinde hazıra bakıomuş herhalde o da fevri davranıp sizi durdurmamış!!!!
ama ben en çok kaynananın laflarına taktım.."bi daha kavga ederseniz barıştırmam boşatırım" gibi bi laf etmiş sanırım..yahu o kim oluyo??!!ona ne sizin evliliğinizden?o mu karar veriyo sizin ilişkinizin devam edip etmemesini??ay sinir oldum!!!
ona inat geri dön!!!çünkü sen ilk adımı atmak zorundAsın eğer boşanmak istemiyosan...ve döndüğünde ise o kayınvalidenle arana büüyüük bir mesafe koy ..nacizane fikrim!

bnce kadınlarrrrrrr evlerini cok sahipleniolarrr yuvalarını cok sahipleniolar kimsede gidip annemde rahat ettim demez cogunlukla:50:

mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum

Bu yüzden boşanılır mı ya?
Bu adı aile olan zararlı oluşumlar evliliklere karışmasa boşanma oranları yarı yarıyadan fazla düşecek bence.
İçine ailelerin karıştığı hangi evlilikten hayır geldiğini gördünüz de onlarla altlı-üstlü oturmayı kabul ettiniz ki?
Bu saatten sonra eşinizin gönlünü alın, eğer o kadar seviyorsanız, o apartmandan ayrılmak için de her şey yapın.

bnce kadınlarrrrrrr evlerini cok sahipleniolarrr yuvalarını cok sahipleniolar kimsede gidip annemde rahat ettim demez cogunlukla:50:

Ya Allahım herkese hayırlı geçimler versin gerçekten çok zor baş bozbunluğu ama şunuda kabul etmek lazım
evlilik birliği temelinden sarsılıyor artık hemde ne ufak sebeblerle..

EVLİLİĞİN HENÜZ ÇOK YENİ, EVDEN GİDERİM LAFINI KULLANMAN YANLIŞ OLMUŞ.

TAVSİYEM 1 HATA FİLAN BEKLEYİP KAFANIZI DİNLEDİKTEN SONRA ARA TATLI DİLLE KONUŞ!

EVLİLİĞİN ÖYLE KOLAY BİTMEZ SEVGİ VAR ARADA. SEN KENDİN KONUŞUP ORTA YOLU BULUCAKSIN.

SAKINNN ÜZÜLME!!! :kkk: :nazar:

O KAYNANAYA İNAT EVİNİN SIRRINI DA KİMSEYE BELLİ ETME HEMEN Bİ ÇOCUK YAP :emir_bebek: :1:

mrb arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum eşimle küçük bir şey yüzünden kavga ettik,evi terkedeceğimi söyledim,gidersen git dedi beni otogara bıraktı,şuan ailemin yanındayım o kadar üzgünüm kianlatamami,zaten kayınvalidemlerle anlaşamıyorum,onlarda gecenlerde eger bir daha kavga ederseniz boşanacaksınız ,ben devam etmenize izin vermem demişti,hep onlar yüzünden kavga ediyoruz,üst katta oturuyorlar,ben eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama cok gururludur,aileside aramasına izin vermez daha 1 yıldır evliyim,napıcam bilemiyorum

bu durumda olan ve canından bezen o kadar çok kadın var ki. erkekler maalesef ailelerini önde tutup eşlerine yükleniyor. aslında birbinizi seviyorsanız ayrılmanız kötü olur sırf başkaları yüzünden ana eşinizin yaptığı da hiç hoş değil. bu kadar kolay mı ya bi de basit birşey yüzünden diyorsunuz.eğer eşiniz aramazsa siz razı olup boşanacak mısınız? eğer boşanacaksınız bence mantıklı karar verin sonra aklınızın bi köşesinde sürekli pişmanlık duymayın niye çaba göstermedim diye.

EVLİLİĞİN HENÜZ ÇOK YENİ, EVDEN GİDERİM LAFINI KULLANMAN YANLIŞ OLMUŞ.

TAVSİYEM 1 HATA FİLAN BEKLEYİP KAFANIZI DİNLEDİKTEN SONRA ARA TATLI DİLLE KONUŞ!

EVLİLİĞİN ÖYLE KOLAY BİTMEZ SEVGİ VAR ARADA. SEN KENDİN KONUŞUP ORTA YOLU BULUCAKSIN.

SAKINNN ÜZÜLME!!! :kkk: :nazar:

O
KAYNANAYA İNAT EVİNİN SIRRINI DA KİMSEYE BELLİ ETME HEMEN Bİ ÇOCUK YAP :emir_bebek: :1:

En ufak şeyden kavga edip evi terkeden bir çift cocuk mu yapsın? :53:

evlilik kurumu bu kadar basitleşti mi ? ''basit'' bir konu yüzünden tartışılıyor ve soluğu ailenizin yanında alıyorsunuz. :19:

gitmek en kolayı bana kalırsa. çözüm aramak ve direnmek gerekirdi.

ayrıca küçük çocuğu korkutur gibi ''terk ederim giderim'' söylemleri hoş değil bence.
:50:

küçük birşey yüzünden tartışılıpta, ev mi terkedilir cnm yaa..
bir daha kavga ederseniz, boşanacağınıza ve artık devam edemeyeceğinize; ne hakla kanaat getirebiliyor ailesi:19:
ve eşinizin sizi araması için, ailesinden onay mı çıkması gerekiyor.. :53:

daha çok yeni evlisiniz, ve aşılmayacak durum yok aranızda.. hatta aranızda sorun bile yok..
ailenin baskısı var sanırım eşinizin üstünde, bu da doğal olarak evliliğinize yansıyor..
eşinizin yapacağı , evliliğinize hiç bir şekilde müdahele ettirmemesi gerekiyor.. ailesiyle sınırı çizmeli yani..
ikinci olarakta, ev değiştirip..araraya mesafe koymanız olabilir ..
acele etmeyin lütfen, sağlıklı bi karar olması için kendinize zaman tanıyın karşılıklı..

canim hic üzülme, sakin geri adim da atma! Bende bosandim, bende agzima ilk defa ayrilma kelimesini almistim, daha dogrusu dayanamiyorum artik dedim ve esim babami cagirip aldirmisti. Yani sunu demek istiyorum, esin senden vazgecmis ama sende vazgecmissin ki agzina bosanmayi almissin.
Kadinlar durduk yere blöf yapmaz, demek ki gercekten canina tak etmis.
Emin ol kisa zamanda toparlanacaksin daha henüz cok taze

annem 19 yaşında evlenmiş ama 15 yaşında nişanlanmış tam 4 sene nişanlı kalmış. Şimdi 33 yıllık evli. Bakıyorumda hiç kavgaları yok babamla. Eskiden kadınlar bu kadar faal olmadıkları için erkeklere karşı ses çıkaramazlarmış ama erkeklerde ezmezmiş. kayınvalidesinden çok çekmiş annem. babaannem ve babamın sülalesi annemi hiç sevmez doğal olarak benide sevmezler. Annem yinede saygıda kusur etmeyip bi kötü söz söylemedi şimdiye kadar.

sanırım biz yeni neslin sorunu bu. zora gelemiyoruz. kayınvalidem cadoloz kocam soğuk ilgisiz eltim kıskanç görümcem şeytan... İyi de biz melekmiyiz. Bizim hiç mi hatamız olmuyor. Alttan almayı biliyormuyuz. Evlilik herkes için ilk zamanlarda zor geliyor. Kavgalar ilk 2 yıl bitmez derler. Bu kavgaları neden yapıcı tutumla sonlandırmak yerine yıkıcı olmayı seçiyoruz.

hani bazı fıkralarda geçer kocanla kavga etmeden önce ağzına su al onu çalkala diye. eşimizle kavga ettiğimizde dönüşü olmayan yola sokacak sözler sarfetmek yerine ağzımıza su alıp onu çalkalasak sinirimiz geçene kadar, eminim eşimizde yumuşar.

iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler sorunu önce kendimizde arayalım. evlenmek zor boşanmak kolay hale geldi. kendinize bir şans daha vermelisiniz bence.

annem 19 yaşında evlenmiş ama 15 yaşında nişanlanmış tam 4 sene nişanlı kalmış. Şimdi 33 yıllık evli. Bakıyorumda hiç kavgaları yok babamla. Eskiden kadınlar bu kadar faal olmadıkları için erkeklere karşı ses çıkaramazlarmış ama erkeklerde ezmezmiş. kayınvalidesinden çok çekmiş annem. babaannem ve babamın sülalesi annemi hiç sevmez doğal olarak benide sevmezler. Annem yinede saygıda kusur etmeyip bi kötü söz söylemedi şimdiye kadar.

sanırım biz yeni neslin sorunu bu. zora gelemiyoruz. kayınvalidem cadoloz kocam soğuk ilgisiz eltim kıskanç görümcem şeytan... İyi de biz melekmiyiz. Bizim hiç mi hatamız olmuyor. Alttan almayı biliyormuyuz. Evlilik herkes için ilk zamanlarda zor geliyor. Kavgalar ilk 2 yıl bitmez derler. Bu kavgaları neden yapıcı tutumla sonlandırmak yerine yıkıcı olmayı seçiyoruz.

hani bazı fıkralarda geçer kocanla kavga etmeden önce ağzına su al onu çalkala diye. eşimizle kavga ettiğimizde dönüşü olmayan yola sokacak sözler sarfetmek yerine ağzımıza su alıp onu çalkalasak sinirimiz geçene kadar, eminim eşimizde yumuşar.

iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler sorunu önce kendimizde arayalım. evlenmek zor boşanmak kolay hale geldi. kendinize bir şans daha vermelisiniz bence.

:46::46::46::46: bu kadar güzel anlatılabilirdi . gerçekten doğru.

hani bazı fıkralarda geçer kocanla kavga etmeden önce ağzına su al onu çalkala diye. eşimizle kavga ettiğim

% 100 doğru tespit..
harfi harfine katılıyorum..

burda yanlış anlaşılan bir durum var sanırım..
arkadaşım küçük bir tartışma sonucu beni otogara bıraktı diyor ama bunun evveli de var.. daha öncede kavgaları oluyormuş fakat bu son çıkan ufak kavgaları son damla olmuş bardağı taşıran..

bence kurtarılabilir bir evlilik sizin evliliğiniz..
yalnız biraz sabredip beklemeniz gerek gibime geliyor..
o aramazsa aramamanız sizin için daha iyi olur..
zaten yuvasını kurtarmak isterse ve sevgisi gururundan ağır basarsa arar, yuvasını düşünmez ve sizin onu sevdiğinizden daha az seviyorsa da aramamasına hiç üzülmeyin..
hayırlısı buymuş deyin..

hayat, bir vicdansıza senelerce katlanacak kadar uzun değil..
salın yol verin gitsin..

konu sahibi son durum nedir..

umarım boşanmazsınız.ama bence kayınvalide ile üstlü altlı oturmanız yanlış olmuş ...:19:

bir an önce evinizi değiştirin imkanınız varsa

eski konularinada bakarsak bu esinle ilk kavgan degil,
belkide biraz ayri kalmak ikinizede iyi gelir bilemiyorum,
kelin ilaci olsa kendi basina sürermis:37:

Herkes evlilikte yapılmaması gereken bir hatayı birgün yapabilir. Sizinkide bunlardan biri olmuş.
Üzülmeyin. İkinizede biraz zaman verin.
Eşinizde sizi özlediğinde elbet size ulaşacaktır.
Eğer bunun için uğraşmazsa demek ki sizler için birşeyler bitmiştir demektir.
Eşinize basit bir msj. atın. '' Keşke yaşanmasaydı bunlar'' gibi bir msj. olsun.
Bu mesajla ne geri adım atmış olursunuz nede kapılarınızın kapandığı imajını verirsiniz.
Sonra zamana bırakmalısınız. Eşinize ve sevgisine güveniyorsanız ailesini dert etmeyiniz.
.....

Artık bu öğrenilmeli. Kadınlar asla evi terk etmemelidir. Boşanma arefesine kadar o evden çıkmamalıdır.
İllaki kavga anındaki öfke yaşanırsa ve gitmek istenirse ''birkaçgün ailemin yanında kafamı dinlemeye ihtiyacım var'' deyip çıkmalı.

Back
X