Sanırım Boşanıyoruz

MERHABA 5 YILDAN FAZLADIR EVLİYİM EŞİMDE İÇKİ İÇERDİ BENDE SALAK GİBİ SEVGİLİYKEN BIRAKIR FİLAN DÜŞÜNDÜNM BIRAKMADI DAHA DA ARTTI İKİMİZİNDE İYİ İŞİ VAR HİÇBİRŞEYİN SAHİBİ OLAMADIK ÜSTÜNE BİRDE OĞLUM VAR ONUN GİBİ OLMASINDAN KORKUYORUM GEÇEN ENE BOŞANMA DAVASI AÇTIM BAŞONMADIM SONRA ASLINDA BÖYLE YAPSAM ŞÖYLE YAPSAYDIM İZMEZDİ FİLAN DİYE BİŞEY YOK İNSAN KENDİNİ SUÇLUYOR BİRDE BÖYLE PSİKOLOJİK BASKILARI OLUYOR HEP SUÇLU SEN OLUYORSUN ÇOCUK YOKKEN DÜŞÜNÜN BEN SANKİ CEHENNEM YAŞIYORUM ACABA BUGÜN İÇECEKMİ ENDİŞEYLE YAŞIYORUM ÇOK ZOR YAŞAYAN BİLİR

Bana da evlenmeden önce, bırakacağını, böyle içmeyeceğini söyledi, inandım ben de.
Benim de ara ara aklıma geliyor, acaba ben mi abarttım bu alkol olayını, acaba şöyle yapsam nasıl olurdu böyle davransam nasıl olurdu gibi düşünceler. Ben boşanma davası açtım zaten, bitti bu iş.

BEN PSİKOLOĞA GİTTİM BAKTIM HEP KEMDİMİ SUÇLAMIŞIM ARTIK SUÇLAMIYORUM ONLARIN HEP BAHANELERİ OLUR BEN DAVAYI AÇTIM UZADI SONRA BEN PİŞMAN OLDUM BÖYLEDE KENDİLERİNE BAĞLIYORLAR ASLINDA ÇOK İYİ BİRİ DİYE

alkol gerçekten çok kötü ,boşanın ya da boşanmayın demek bana kesinlikle düşmez ama eğer devam ederseniz çocuğunuz olursa bi de bu tabloyu görmesini ister misiniz?

bunları düşünerek sağduyulu davranacağınızı düşünüyorum.

Ben boşanıyorum canım dava açtım, duruşma gününü bekliyoruz

merhaba elsa
herhangi bir çabası yok mu onun veya ailesinin
sakın kanmayın varsa da
Ailesi ilk başta boşanmamızı istemedi tabi, üzüldüler. Kendisinin hiç çabası , olumlu bir adımı olmadı. Ben dava açtım, onlar da avukat tutmuşlar birkaç gün önce. Amaçları kalan altınları vermemek şuan.

çocuk yok anladığım kadarıyla. çok şanslısın. boşan kurtul bencede

zavallılar

Bu evliligi beceremeyecek insanlar neden evlenip baskalarinin hayallerini yikarlar anlayamiyorum. Esinizin her lafi fiyasko zaten. Düzelmeye niyeti yok bir de sucu size yüklüyor, bosansak bile sebebi sensin gibisinden. Evinde hic bir is yapmayan, sadece gezip tozan kadinlarin bile el üstünde tutuldugunu gördüm ben. Evlilik demek sizin evin hizmetcisi oldugunuz anlamina gelmiyor. Ne deyim allah akil fikir versin o adama. Ben de ayrildim dünyanin sonu degil. Güclü dik durun. Ararsada bu sefer siz sartlarinizi koyun ortaya. Alkol icin tedavi olsun. Geri atim atmiyorsa da birakin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…