Heye... Bi de şimdi nerde kocasının dayağını, hakaretini, sadakatsizliğini sineye çeken kadıncaaaz varsa hep beraber acıma seansı düzenlerler konu sahibine. Çokoş..İnasalar da bir zahmet kendi işine baksın..
Yahu evli adamlarla düşüp kalkan kadınlar varken,kocasını aynı anda 2 adamla birden aldatanlar varken,bunu bir meslek haline gitirip para kazananlar varken,cinsel yolla bulaşan hastalıkları yaymak konusunda ustalaşmış insanlar varken ; sana değil de onlara acısin bu millet.
Insanlar her zaman konuscak birsey bulurlar insanlari dusunmeyin. Siz mutlulugunuzla onlara cevap verirsiniz. Bosaninca babalik gorevini yapmaz mi esiniz?Eski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...
Ayrı yatma mevzusunda herhangi bir çözüm önerisi sunmadı bu tartışmanızdan sonra peki?Eski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Eski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...
Bu toplum bir gün şu "elalem ne der" saçmalığını bırakabilirse, mutlu bir toplum olacak inşallahEski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?