Sanırım boşanıyoruz

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.294
7.196
108
Eski konudan devam etmek istemedim ayrı yatma mevzusu uzadı boşanmaya vardı konu,aslına bakarsanız daha önce olmalıydı,daha önce dava açıp dönmüştüm ite kaka yürütmeye çalıştığım bi evlilik,ekonomik özgğrlüğüm var fakat insanlar ne der,acır mı diye çekindim hep sanırım...şimdi 2 çocukla boşanacağız onlara yetebilir miyim,sanırım biraz desteğenihtiyacım var ve boşanmayı düşünenler ertelemesin insanlar değişmiyor boşa kürek çekiliyor olan giden zamana belki de fazladan bi çocuğa oluyor...

İnasalar da bir zahmet kendi işine baksın..
Yahu evli adamlarla düşüp kalkan kadınlar varken,kocasını aynı anda 2 adamla birden aldatanlar varken,bunu bir meslek haline gitirip para kazananlar varken,cinsel yolla bulaşan hastalıkları yaymak konusunda ustalaşmış insanlar varken ; sana değil de onlara acısin bu millet.

Heye... Bi de şimdi nerde kocasının dayağını, hakaretini, sadakatsizliğini sineye çeken kadıncaaaz varsa hep beraber acıma seansı düzenlerler konu sahibine. Çokoş..

Insanlar her zaman konuscak birsey bulurlar insanlari dusunmeyin. Siz mutlulugunuzla onlara cevap verirsiniz. Bosaninca babalik gorevini yapmaz mi esiniz?

İnsanlar ne derlerse desinler. Kendino bilmezler bir gün konuşurlar, iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar. Bu seferde başka birini bulurlar konuşacak. Bilinçli insanlar ise cesaretinizden ve gücünüzden dolayı sadece sizi tebrik ederler.
Mutsuz evliliğe daha fazla katlanmayıp cesaretle bu yola adım attınız. Mutsuz ve huzursuz anne, mutsuz çocukları beraberinde getirir. Hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun

Bu tarz şeylerin insanların umrunda bile olduğunu düşünmüyorum şahsen.herkes kendini fazla önemsiyor nedense.en fazla düşünecekleri şey.bu da iki çocukla boşandı yardım falan isteyip başıma bela olmasın bari.
Ben iki tane ciddi ilişkiden döndüm ,bir allahın kulu bile neden ayrıldınız diye sormadı.annem bile ilgilenmedi.abartmayın.öyle şeyler mi kaldı allah aşkına.maşallah arkadaşlar da hayali karakterlere falan sövmüşler.konuşan yok ortada millet kendi kendine triplere giriyor.kaç kişi var zaten çevremizde herkes yalnızlıktan kafayı yiyor.hergün bir sürü konu açılıyor.

Ayrı yatma mevzusunda herhangi bir çözüm önerisi sunmadı bu tartışmanızdan sonra peki?
Başka konularda illaki vardır yılların birikmişliği vs. ama şuan göz önündeki konu buydu ve beyfendinin tavrını merak ediyorum çünkü iş artık ciddiye biniyor, size bir çözüm önerisiyle gelmesi gerekir.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu toplum bir gün şu "elalem ne der" saçmalığını bırakabilirse, mutlu bir toplum olacak inşallah

Mutsuz olmaktan iyidir. Mutsuz olmaya devam edişlerimiz değil mi zaten geleceğin pişmanlıkları. Milleti boş verin. Yolunuz açık olsun. Nafaka alın, masrafları bölüşün.

İnsanlar her zaman bir şeyler söylerler sen insanlar ne der diye yaşarsan hayatta kalamazsın. Çocukların için güçlü ol ve kimsenin ne dediğine bakma çünkü her şeye burnunu sokup konuşan o insanlar sen dert tasa çekerken yataklarında mışıl mışıl uyuyorlar. Hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmez kimseye de söz hakkı düşmez sen o hakkı tanımadıkça.

Ay lütfen geçin bu kafaları artık ya.
Kimse toplumda boşanmış kadınları yaftalamıyor ne alakası var.
Gelmişiz 2022 ye hala saçma sapan düşünceler.
Bunu kadınların kendisi yapıyor valla.
Kadınlar güçlü duruşlu olduktan sonra ne olucak .
Bilmem kaç sene önce boşanmış 3 tane çocuğu olan bir komşum var.
Kadın şu an 60 karın sonunda.
Aaa boşanmış demedi kimse.
Adam hayırsızmış boşamış onu mu çekicek .
3 çocuğunu okuttu evlendiler falan torunlarına bakıyor şimdi.

Bende bosanma aşamasındayım valla kimsede niye boşandın ay şöyle böyle demedi bikac. Kendini bilmez hariç herkes iyi olmuş çekmemissin dedi o yüzden kendi hayatınıza bakın nasıl mutlu iseniz öle davranın inanın kimse kimsenin ne çektiğini bilmez

yeni hayatında mutluluklar

Acımak? Tam tersinize keşke acısalar. İnsanlar acımasızdır. Siz dik durmaya bakın. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. İki çocuğunuz var onlarla birlikte çok daha güzel bir hayatınız olur

Hayatınız bir tane neden mahvolsun ki
Millet ne derse desin
Eve gelip o öküz gibi adamı onlar mı çekiyor?

Hatirladigim kadariyla esiniz sadece pazar gunleri evdeydi. Aksam gec geliyordu ve sadece buyuk cocugu servise veriyordu. Geriye kalan tum yuk sizdeydi. Zaten herseyi tek basiniza yapiyordunuz, cocuklarda babayi az goruyordu. Yine ayni duzen devam edecek. Pazardan pazara cocuklari alie gezdirir, geri getirir. Biraz insafi ve vicdani varsa sabahlari kapiya gelip buyuk oglanida okula gönderir.

Amaaan kim ne derse desin,herkes keşke kendi işine baksa. Akşam olup da ilgisiz herifle aynı evde oturan onlar değil,sizsiniz. Siz önce kendinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…