- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Hepinize merhaba geçen forumda konu açmıştım özet geçmek gerekirse 21 yaşındayım çocukluk yıllarımda annem bana bakmadıgı ıcın teyzem ve ananem baktı onların psikolojik baskıları ıle buyudum.Hayatımdan bişey anlamadım ortaokul lise hep çok kötü geçti hiç güzel anım yok.Defalarca üniversite sınavına hazırlandım sadece bir dönem okudum ikinci dönem bıraktım çok çok pişmanım bu yıl okumak için döndüm ama psikolojim çok kötü oldugu için yine okuyamadım.Şu anda ilaç kullanıyorum sorunlarıma gelecek olursam ikinci dönem okula dönmeyi çok istedim ailem izin vermedi param da olmayınca geri dönemiyorum
bu benim için büyük yıkım oldu okula dönmeyi çok çok istiyordum hayal kuruyordum ama yine bu donemde eğitimsiz kalacam inanmıştım döneceğime çok dualar ettim ama olmaması beni kahrediyor geçen yıl ıkıncı donem ve bu 1 yıl cok büyük ara zaten universiteyı 20 yaşında kazandım hayata yaşayacağım herşeye geç kaldım bu 5.kez sınava hazırlanıyorum geçen yıl ikinci dönem tekrar eve dönüp hazırlandım bu yıl hasta oldugum ıcın 1 dönem dondrdum yine okuyamadım ailem tekrar hazırlan dedi yine çalışıyorum tüm gün evdeyim ve bu beni sıkıyor kucuk sehırde yaşadıgım ıcınde dışarı da cıkmak ıstemıyorum bı tanıdık gorurum dıye ve en buyuk destekcım sevgilim 1 yıl oldu beni terk edeli onu da cok cok ozluyorum onun dışında sorunlarım şunlar kendimi çok çirkin ve her konuda yetersiz hissediyorum kendi kararlarımı kendim veremiyorum kendime güvenemiyorum arkadaş edinemiyorum çok sık karar değiştirebiliyorum artık hiçbirşeye gücümün yetmeyeceğini düşünüyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor üniye gidemeyince ikinci dönem bu daha da artacak
ve de 21 yılımın bu şekilde kötü geçtiğini en güzel zamanlarımın gittiğini artık yaşamanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum .Lütfen allah rızası ıcın ıcımı ferahlatacak birşeyler soyleyin ya da ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim