Yaklaşık bir ay önce eşimin iflas ettiğinden benim de işim olmadığından düzenimizi bozup başka şehire yerleşmek düşüncemizi konu yapmıştım... Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ya yıllardır küçük yerde yaşamanızdan kaynaklı iş bulamayan ben tam alt üst olmuşken hergünüm gözyaşı ve çaresizlikle geçerken öncesinde başvurduğum kamu kurumunda sözleşmeli olarak işe alınacağımın haberini aldım.Zaten yöneticiyle birebir görüşüğümde Cv den etkilenmişti ve olumlu olacağının yeşil ışığını yakmıştı..
Bu durumda eşimde biryerde işe girecek birlikte çalışıp kendimizi toparlayabileceğiz inşallah...
İşe başlama yazımın gelmesi 10-15 belki de 20 gün sürebilirmiş bu sürede ücretsiz çalışmış olucam sözleşmem gelince de resmi çalışan olucam.
Yarın iş başı ve ben çok ama çok heyacanlıyım ilk günüm olacak ne yapmamı önerirsiniz uzun yıllardır evdeydim ve şuan hem korku hem heyecan hem kendime güven problemi hissediyorum... Yöneticinin özel kalemi görevini yürütücem bana tavsiyeleriniz ne olur kendime tekrar güvenim gelir mi telkine ihtiyacım var sanırım Özel kalem ile ilgili bilgisi olan var mı yoğun ve stresli olabilir sanırım
Bizde özel kalem sekreterlik yapıyor,her daim şık ,güleryüzlü bol bol organizasyon düzenliyor. Büyük bi kurumdayım ben genelde mesai saatlerinde sarktığı için vardiyalı çalışıyorlar özel kalemde.
Bizde özel kalem sekreterlik yapıyor,her daim şık ,güleryüzlü bol bol organizasyon düzenliyor. Büyük bi kurumdayım ben genelde mesai saatlerinde sarktığı için vardiyalı çalışıyorlar özel kalemde.
Telefon trafiği ve yazışmalar beni ürkütüyor sevebilirim inşallah işimi:) hoş sevmesem de sevmek zorundayım bu ladar sıkıntının üzerine ilaç gibi geldi
Sakıncası yoksa maaşı sorabilir miyim ? Belki Bend e başvurabilirim .Aman iş yok deyip sende benim gibi işi çok istediğini belli etme yeri geldiğinde ağırdan sat kendini sonra işveren bir havalar sanırsın koç holding yöneticileri .Sonuç benim gibi kapı dışarı
Ozel kalem nasildr bilmem ama baslanan butun islerde ilk basta karma karisik beyin yakan gibi gorunebilir sakin moralini bozma 1 aya kalmaz herseyi ogrenip duzene oturtursun...dedigim gibi sakin moral bozup vaz gecme insallah guzel olur
Ozel kalem nasildr bilmem ama baslanan butun islerde ilk basta karma karisik beyin yakan gibi gorunebilir sakin moralini bozma 1 aya kalmaz herseyi ogrenip duzene oturtursun...dedigim gibi sakin moral bozup vaz gecme insallah guzel olur
Sakıncası yoksa maaşı sorabilir miyim ? Belki Bend e başvurabilirim .Aman iş yok deyip sende benim gibi işi çok istediğini belli etme yeri geldiğinde ağırdan sat kendini sonra işveren bir havalar sanırsın koç holding yöneticileri .Sonuç benim gibi kapı dışarı