Sanırım bu sefer bitti:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hiç alakası yok. Aslında bizim sorunumuz su su su diyemem. Genel. Yani onun öfkeli anlarında benim düşmana cevap vermem. Buna çıldırıyor . Sen öfkeli olma ben böyle olmam diyorum. O da sen böyle olduğun için ben öfkeli bir adama dönüştüm diyir. Kısır döngüye girdik çıkamıyoruz.
Peki siz neden cevap veriyorsunuz, yani biliyorsunuz böyle birşey olduğunu neden cevap veriyoraunuz odayı terk edin çıkın.
Yani kavga edip deşarj mı oluyorsunuz cevap vermeyince ezilmiş mi hissediyorsunuz

Peki siz neden cevap veriyorsunuz, yani biliyorsunuz böyle birşey olduğunu neden cevap veriyoraunuz odayı terk edin çıkın.
Yani kavga edip deşarj mı oluyorsunuz cevap vermeyince ezilmiş mi hissediyorsunuz
Sonunun kötü olacağını bildiğim halde dayanamiyorum işte. Aslında cevap verdiğinde kadınlık onurunu kurtarmiyorsun. Aksine isitmeyecegin lafları isitip kadınlık onurunu asıl o zaman ayaklar altına alıyorsun. Bunu bildiğim halde tutamayıp cevap veriyorum. Deli oluyorum kendime sonra da. Bunu öğrenmem lazım çok geç olmadan.

bence sen söylediğin onca lafa rağmen kocanın senin gönlünü almasına alışmısın ve bu sefer o rest çektiği için peşinde olmadığı için zoruna gidiyor. ve kocan yüzüğü çıkardığı halde hala evden gideyim mi diyorsun. evden gidince peşinden mi gelmesini bekliyorsun? objektif olarak baktığımda malesefki kocan haklı ve artık gönül alma sırası sende eğer kocanı gerçekten seviyorsan.

O sürekli söylenecek, sinir anlarında sayıcak sövücek ve senden de susmanı bekleyecek.. neden? sonradan gelip özür diliyor çünkü.. öyle mi?

Yok öyle bir Dünya benim için..
hakkımı savunmam, tartışma anında benim de fikrimi söylemem gerek.. niye sus pus olayım ki?

Ama eşinizin de “oğlum için seninleyim” demesi de ağır bir cümle olmuş.. sinir anıyla söyledi de canını mı yakmak istedi yoksa ciddi miydi bunu ancak sen anlayabilirsin..

ikinizin de öfke problemi var bence. yani ortada net bi sorun yok ama kavga etmeyi beceremiyorsunuz ve gereksiz kırıyorsunuz. siz de de hata var, onda da hata var. terapi vs denediniz mi bilmiyorum ama deneyin. ben boşanmalık bişey göremedim tamam adam yüzük çıkarmış ama sevgi vs bitmemiş. saygıyı koruyarak devam edebilirsiniz.

O sürekli söylenecek, sinir anlarında sayıcak sövücek ve senden de susmanı bekleyecek.. neden? sonradan gelip özür diliyor çünkü.. öyle mi?

Yok öyle bir Dünya benim için..
hakkımı savunmam, tartışma anında benim de fikrimi söylemem gerek.. niye sus pus olayım ki?

Ama eşinizin de “oğlum için seninleyim” demesi de ağır bir cümle olmuş.. sinir anıyla söyledi de canını mı yakmak istedi yoksa ciddi miydi bunu ancak sen anlayabilirsin..
Şimdiye kadar hiç şüphe etmedim sevgisinden. Ama bu sefer emin olamiyorum. O lafı sinirle mı söyledi yoksa gerçek fikri mı artık.

ikinizin de öfke problemi var bence. yani ortada net bi sorun yok ama kavga etmeyi beceremiyorsunuz ve gereksiz kırıyorsunuz. siz de de hata var, onda da hata var. terapi vs denediniz mi bilmiyorum ama deneyin. ben boşanmalık bişey göremedim tamam adam yüzük çıkarmış ama sevgi vs bitmemiş. saygıyı koruyarak devam edebilirsiniz.
Hım ben hep onun sadece öfke sorunu var diye düşünürdüm. Yani bende de var diyorsunuz . Terapiye gitmez ki eminim.ben çok isterim ama. Klasik erkek mantığı iste

Her kavga eden evi terkedip kocasını boşasaydı dünyada evli çift kalmazdı. Ortada aşılmaz bir sorun görmedim, karsılıklı sevgi varsa halledilemeyecek şey yoktur.

Evlilikler genel olarak bir tarafın kavga esnasında sakin kalması ile devam ediyor.
Keşke eşinizi biraz alttan alsaydınız. Sürekli boşanmayı gündeme getirmekte onu bir süre sonra normal bir duruma dönüştürüyor.
Aradaki saygı azalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X