Yol bu bormal dogum olucak ıns ılk kızımda preklamsı nedenı ıle mecvur sezeryan olmustum bu ssnd ıatıyoruz salıya gun verdı ama sezeryan ıçin degil sunı sancı ıcınHayırlısı olsun canım. Zaten anlarsın şiddetinden ufak tefk belirtilerle çok zır anlayabilmek. Belli olmuyor yarım saat önce bişeyin yokken , bi bakmışın doğuma giriyorsun.
İlki sezeryanmış , buda öyle olmayacakmı doktorunuz gün vermedi mi?
Ay evet 8ayı bıtırdık hıphızlı ama son ayı bıtıremedık sancı aralıklarına baktım 13 dakıkada bır duzenlı gaz sancısı duzenlı gelıp gıtmez doktorumuzun ebesı var onu aradım gel bır bakalım dedı aımdı yoldayız bakalım kuruntumu yapıyorum doguruyprmuyum haber edıcem :)Canım 36.haftada 1 cm açıklık var dediler sancım varmış haberim yok serumdu ilacti durdurdular simdi senin bahsettigin tarzda iğne batmaları bel ağrıları yaşıyorum ufak tefek sanki adet ağrısı gibi ama gerisi gelmiyor. Doktor 41.haftaya kadar beklicez olmazsa suni sancı dedi. 3 kez muayene oldum acikliga bakıldı ama tetiklemedi sanırım gelen giden yok. Bu son haftalar mi geçmiyor bilmiyorum.
Ay hadi bakalım canım hayırlısı :) benim de düzene girseydi artik bi hayırlısıyla :)Ay evet 8ayı bıtırdık hıphızlı ama son ayı bıtıremedık sancı aralıklarına baktım 13 dakıkada bır duzenlı gaz sancısı duzenlı gelıp gıtmez doktorumuzun ebesı var onu aradım gel bır bakalım dedı aımdı yoldayız bakalım kuruntumu yapıyorum doguruyprmuyum haber edıcem :)
Arkadaşın yatışı yapıldı sanırımAy evet 8ayı bıtırdık hıphızlı ama son ayı bıtıremedık sancı aralıklarına baktım 13 dakıkada bır duzenlı gaz sancısı duzenlı gelıp gıtmez doktorumuzun ebesı var onu aradım gel bır bakalım dedı aımdı yoldayız bakalım kuruntumu yapıyorum doguruyprmuyum haber edıcem :)
Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bi nefeste kurtul insallah. Bize de dua et. Doğumdan sonra tecrübelerini paylaş bizimle :)Kızlar evet sonunda ben de doguruyorum. :) o hıssetıklerım dogum sancısıymıs ama daha cok basında ılk dogumum sezeryan olmasa yatıs vermez yarın gel dermıs ama ılkım sezeryan oldugu ıcın dıkkatlı ızlemek zorunda oldukları ıcın yatıs verdıler beklıyoruz bakalım ama yarından once zor dedı ebe beklemedeyız lutfen bana dua edın olurmu sagsaglım kavusayım evladıma
Cnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsCanım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bi nefeste kurtul insallah. Bize de dua et. Doğumdan sonra tecrübelerini paylaş bizimle :)
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kaçıncı haftadasın canımCnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns
Allah kimseyi bu yollarda oyalamasın canım, inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımiza. Allah kolay doğumlar versinCnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns
Senin ne durumda camımAllah kimseyi bu yollarda oyalamasın canım, inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımiza. Allah kolay doğumlar versin
Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla eviniz e dönmeyi nasip etsin, çok sevindimm.. Normal doğumun verdiği o güzel hissi tahmin edemiyorum bileBende salı günü doğum yaptım kızlar. Bir gun önce kontrolde suyunda azalma var dedi yarin sabah gel yatışını yapalım dedi. Sabah gittim 3 cm açılma vardı ama sancı hissetmiyordum. Hemen suni sancı verdiler 3 saatin içinde doğum yaptım çok hızlı oldu herşey. Son yarım saat çok zordu gerçekten. Ama doğum sancılara göre daha kolaydı sanki, hele ki çıkarken verdiği his hiç birşeye değişilmez. Doğum sırasında benim gücüm yetmedi ebe karnıma bastırdı ikinci ıkınmada doğdu kızım. 5,6 dikişim var. Yalnız hastaneden çıkamadık kan uyuşmazlığına bağlı sarılıktan şüpheleniyorlar akşam tekrar bakılacak kanına ona göre belli olacak dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Sağol canım, allah sana da evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten çok güzeldi o his.Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla eviniz e dönmeyi nasip etsin, çok sevindimm.. Normal doğumun verdiği o güzel hissi tahmin edemiyorum bile
Amin canım bnmde haftaya cuma doğumum olucak nasipse :)Sağol canım, allah sana da evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten çok güzeldi o his.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?