Sanırım bugun dogurcam :) bir bakarmısınız

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
36
erhaba kızlar persembe gunu catı muaynem yenıden yapıldı daha evvel ebe yaparken doktor zorlanayalım ustten bakalım demıstı ama son gıttıgımde gunum geldıgı için doktor hıcbısey demedı ebe muayne ettı parmak ucu kdr acılma dedı doktora doktorumda salıya kdr ztn dogumun olur ama o tarıhe kdr olmazsa sunı sancı verelım artık beklemının anlamı yok dedı persembeden berı leke kanama vs hıcbısey gelmedı sadece eakısı gıbı gunde en fazla uc kez ksık agrısı yasadım ama devam etmedıgı ıcın yalancı sancı dedım ama bugun uyandıgımdan berı kasıklarımda ıgne batması gıbı hafıf hafıf sancımsı bısyler oluyor ve devamlı olmaya basladı ama oyle acıtacak va bısey degıl ıyıl ıyıl derlwr ya dunde 3 kez daha evvel hıc olmayan tatzda belden vurup bır anda krnımı saran muthıs bır agrım oldu 20dakıkada bır duzenlı gelmıstı ama 3uncuden sınra kesıldı bu sekılde olupta doguma gıden varmı dogum agrısı ılla belden vurup adet sancısı benzerımı olur yanı baslangıcında bpyle agrısı olan varmı bırde bebek dun gece cıldırmıs gıbı oynadı 2bıcuk saat hıc durmadı bugun cok hafıf oynuyor bırde her gece olan mıde asıdım dun gece hıc olmadı sunı sancı yemeden kendı gelsın ıstıyorum bebegım deneyımlı anneler bana yardım edebılırmı benım ıkıncı dogumum ama ılkı sezeryandı ve 10 yıl onceydı suan ılk bebegımmıs gıbı acemıyım

Bırde daha evvelkı catı muaynesınde hıc canım ya mamıstı ama bu son catı muaynemde ebe resmen karnıma kadr soktu parmagını ve oyle acıdıkı ayaklarıma kdr agrım oldu buda dogumu tetıkler dıyorlar

Hayırlısı olsun canım. Zaten anlarsın şiddetinden ufak tefk belirtilerle çok zır anlayabilmek. Belli olmuyor yarım saat önce bişeyin yokken , bi bakmışın doğuma giriyorsun.
İlki sezeryanmış , buda öyle olmayacakmı doktorunuz gün vermedi mi?

Yol bu bormal dogum olucak ıns ılk kızımda preklamsı nedenı ıle mecvur sezeryan olmustum bu ssnd ıatıyoruz salıya gun verdı ama sezeryan ıçin degil sunı sancı ıcın

Canım 36.haftada 1 cm açıklık var dediler sancım varmış haberim yok serumdu ilacti durdurdular simdi senin bahsettigin tarzda iğne batmaları bel ağrıları yaşıyorum ufak tefek sanki adet ağrısı gibi ama gerisi gelmiyor. Doktor 41.haftaya kadar beklicez olmazsa suni sancı dedi. 3 kez muayene oldum acikliga bakıldı ama tetiklemedi sanırım gelen giden yok. Bu son haftalar mi geçmiyor bilmiyorum.

Ay evet 8ayı bıtırdık hıphızlı ama son ayı bıtıremedık sancı aralıklarına baktım 13 dakıkada bır duzenlı gaz sancısı duzenlı gelıp gıtmez doktorumuzun ebesı var onu aradım gel bır bakalım dedı aımdı yoldayız bakalım kuruntumu yapıyorum doguruyprmuyum haber edıcem :)

Ay hadi bakalım canım hayırlısı :) benim de düzene girseydi artik bi hayırlısıyla :)

Arkadaşın yatışı yapıldı sanırım hayırlı doğumlar dilerimmm. Bir avazra kurtul inşallahh

Kızlar evet sonunda ben de doguruyorum. :) o hıssetıklerım dogum sancısıymıs ama daha cok basında ılk dogumum sezeryan olmasa yatıs vermez yarın gel dermıs ama ılkım sezeryan oldugu ıcın dıkkatlı ızlemek zorunda oldukları ıcın yatıs verdıler beklıyoruz bakalım ama yarından once zor dedı ebe beklemedeyız lutfen bana dua edın olurmu sagsaglım kavusayım evladıma

Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bi nefeste kurtul insallah. Bize de dua et. Doğumdan sonra tecrübelerini paylaş bizimle :)

Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bi nefeste kurtul insallah. Bize de dua et. Doğumdan sonra tecrübelerini paylaş bizimle :)
Cnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kaçıncı haftadasın canım

Allah kimseyi bu yollarda oyalamasın canım, inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımiza. Allah kolay doğumlar versin

Oncelıkle hepınıze cok tesekkur ederım bana oyle destek oldunuz en zor zamanımda morel verdınız aşşah razıolsun hepınızden ve hepınızın bebeklerıne sagsaglım kavusmayı nasıp etsın allah o gece yatısım yapıldı sancılarım az dı ssnd oldugu ıcın yatırdı doktor cunku sadece sancılarım vardı acılmam yoktu ama bu bnm ıcın rısklı bır durumdu tam 48 saat sancı cektım sunı sancı ile az az destek oldular aslında 5aaatte en gec yapılırmıs bu dogum ama ssnd da doktorlar rıske gırmek ıstenedıgı ıcın cok yavas ılerlıyor dun gecede 3de kızım dunyaya geldı kesık atmadı doktor fakt bebek cıkarken ufak yırtmıs oyuzden onu dıktı ama ben dıkerken falan bısey hıssetmedım son 12saatte epıdural aldım dayanamadıgım ıcın ama dogum esnasına kdr etkı ettı sancılarımı hıssettırmedı dogum esnasında 10 dakıka kadr hayatımda hıc yasamadıgım bır acı yasadım hatta dogum sırasında sezeryan ıstyrm dıye bagırdım falan ama 10dakıkanın sonunda ne agrım kaldı ne sızım hepsı bır anda gectı saka gıbı bugun oglende eve geldım suan evdeyız

Bende salı günü doğum yaptım kızlar. Bir gun önce kontrolde suyunda azalma var dedi yarin sabah gel yatışını yapalım dedi. Sabah gittim 3 cm açılma vardı ama sancı hissetmiyordum. Hemen suni sancı verdiler 3 saatin içinde doğum yaptım çok hızlı oldu herşey. Son yarım saat çok zordu gerçekten. Ama doğum sancılara göre daha kolaydı sanki, hele ki çıkarken verdiği his hiç birşeye değişilmez. Doğum sırasında benim gücüm yetmedi ebe karnıma bastırdı ikinci ıkınmada doğdu kızım. 5,6 dikişim var. Yalnız hastaneden çıkamadık kan uyuşmazlığına bağlı sarılıktan şüpheleniyorlar akşam tekrar bakılacak kanına ona göre belli olacak dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla eviniz e dönmeyi nasip etsin, çok sevindimm.. Normal doğumun verdiği o güzel hissi tahmin edemiyorum bile

Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla eviniz e dönmeyi nasip etsin, çok sevindimm.. Normal doğumun verdiği o güzel hissi tahmin edemiyorum bile
Sağol canım, allah sana da evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten çok güzeldi o his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…