taria Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2016 342 158 103 34 27 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Babysmom #21 Muserref20 .!.: Amin canım bnmde haftaya cuma doğumum olucak nasipse :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı sağlıklı tamamlarsın, miniğini sağ salim alırsın kucağına inşallah canım yaz bize mutlaka :)
Muserref20 .!.: Amin canım bnmde haftaya cuma doğumum olucak nasipse :) Genişletmek için tıkla... Hayırlı sağlıklı tamamlarsın, miniğini sağ salim alırsın kucağına inşallah canım yaz bize mutlaka :)
Muserref20 Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet .. Kayıtlı Üye 4 Ocak 2017 219 137 33 31 27 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Babysmom #22 taria .!.: Hayırlı sağlıklı tamamlarsın, miniğini sağ salim alırsın kucağına inşallah canım yaz bize mutlaka :) Genişletmek için tıkla... Konu açarım mutlaka zaten :)
taria .!.: Hayırlı sağlıklı tamamlarsın, miniğini sağ salim alırsın kucağına inşallah canım yaz bize mutlaka :) Genişletmek için tıkla... Konu açarım mutlaka zaten :)
A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 818 186 83 28 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Babysmom #23 Babysmom .!.: Cnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns Genişletmek için tıkla... Bebeginizi saglikla buyutun insallah. Hastane ve doktor ismi paylasabilirmisiniz.dogumla ilgili egitim aldinizmi
Babysmom .!.: Cnm haşa sancı cekıyrm kendı sancılarım dogumun baslaması ıcın yetersız yavas yavas sunı sancı verıyorlar aslında bu durunda acılma oşna kdr eve yollanırmıs ama ben sand oldugu ıcın gpzlem altında olmam gerekıyormus dıye yatırmıslar allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ıns Genişletmek için tıkla... Bebeginizi saglikla buyutun insallah. Hastane ve doktor ismi paylasabilirmisiniz.dogumla ilgili egitim aldinizmi
Babysmom Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2016 309 220 18 36 29 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Babysmom #24 abceee .!.: Bebeginizi saglikla buyutun insallah. Hastane ve doktor ismi paylasabilirmisiniz.dogumla ilgili egitim aldinizmi Genişletmek için tıkla... Egesehır hastahanesı de ozeldi ali öner erdogdu
abceee .!.: Bebeginizi saglikla buyutun insallah. Hastane ve doktor ismi paylasabilirmisiniz.dogumla ilgili egitim aldinizmi Genişletmek için tıkla... Egesehır hastahanesı de ozeldi ali öner erdogdu