Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle zor bir durum..
Allah yardımcın olsun..
hiç böyle bir durumla karşılaşmadım,genelde ben bunalıma girerim
ama kendimi düşünüyorumda ben zor günlerimde beni yalnız bıraksın istemezdim açıkçası..
hiçbirşey konuşmasa bile beni dinlesin,yanımda olduğunu hissettirsin isterdim..
seni seviyorum desin isterdim..
böyle 3-4 gün sustuğunda da terk edildiğimi düşünürdüm açıkçası..
zor günümde yalnızım der,daha da bunalıma girerdim..
yahu 3-4 gündür iyi dayanmışsın..
ben olsam çatlardım kesin
ama bu benim tabi..
erkekler belki yalnız kalmak istiyordur bilemeyeceğim :44:
bende arkadaşa katılıyorum bencede bu işin içinde bi iş var. Ayrıca ilişkide asıl onun yapması gerekenleri üstlenmişsiniz gibime geliyor. Fazla şımartmamak lazım erkekleri yoksa sonu mazallah....![]()
canım ben işin içinde iş olduğunu düşünmüyorum. erkekler kadınlar gibi duygusal değil kimseylede dertleşmezler.sıkıntılı hallerini yada ağladıklarını kimse görmesin istmezler. senin arkadaşında böyle bir dönemde sanırım. yaşınız genç olduğu için duygularınızı daha yoğun yaşamanız normal. bir süre sürpriz yapma sende. ama yanında olduğunu bilsin. zor zamanlarda yanında olmassan ne zamna olucaksın. msj lar at hala onun olduğunu bilsin onu sevdiğini bilsin. işin içinde bişey vaarsa zaten yakında çıkar ortaya.
yani ona ulaşmalı mıyım?? hayır ulaşmak için elim çok gitti ama her defasında arkadaşlarım.. bırak kendini dinlesin dediler..
Bende işin içinde bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Yalnızca erkeklere değil ki her insan belli zamanlarda kendini kabuguna çeker düşünmeye ihtiyacı olur.
Böyle bir sevgiliniz oldğu için çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Karşısındakini umursayan sevgililer maalesef günümüzde ender rstlanacak kadar az.
Ona biz ayrılmadık böyle söyleme arkadaşına da lütfen biz birbirimizi seviyoruz. Ne zaman hazırsan beni arayabilirsin diye bir mesaj atabilirsiniz.
Umarım bu dönemi kolayca atlatırsınız, yaşadıkları zor ve hayatı hızlı yaşıyor. Yüksek tempoda olağan şeyler olarak gördüm ben.
Sevgiler![]()
üzülmemeni isterim sonucu ne olursa olsun.ama daha fazla da uzamamalı düşününce de.3-4 gün az değil.benim kocam da sık sık bunalıma girer bende hiç ellemem sonra kendi kendine gelir öper sarılır falan 2 gün falan sürer en fazla evlenmeden öncede öyleydi ama böyle durumlarda da iletişimi kestiğimiz hiç olmamıştı.ama herkesin ilişkisi aynı olacak diye birşey yok.belki o yalnız kalıp çözebiliyordur sorunlarını çok sıkıştırmamanı tavsiye ederim.ben bu hatayı yapmıştım eski sevgilim için o kaçtı ben kovaladım o kaçtı ben kovaladım sonra terk etti beni 3 ay sonra başkasıyla evlendi bende hep kötüsüne denk gelmiştim :))
ama sen içini rahat tut anladığım kadaruyla dayanabiliyorsun ve bu çok iyi birşey yinede hatırlat kendini adamım burdayım ben diye :)