Sanırım büyüyorum.

canım öncelikle zor bir durum..
Allah yardımcın olsun..
hiç böyle bir durumla karşılaşmadım,genelde ben bunalıma girerim :1:
ama kendimi düşünüyorumda ben zor günlerimde beni yalnız bıraksın istemezdim açıkçası..
hiçbirşey konuşmasa bile beni dinlesin,yanımda olduğunu hissettirsin isterdim..
seni seviyorum desin isterdim..
böyle 3-4 gün sustuğunda da terk edildiğimi düşünürdüm açıkçası..
zor günümde yalnızım der,daha da bunalıma girerdim..

yahu 3-4 gündür iyi dayanmışsın..
ben olsam çatlardım kesin:1:

ama bu benim tabi..
erkekler belki yalnız kalmak istiyordur bilemeyeceğim :44:

canım üzülmeni istemem ama işin içinde iş var gibi geldi erkekler asla sevgilisinden ayrı kalmak istemez tabiki sevgilisini istiyorsa kesin bu işin içinde iş var

canım öncelikle zor bir durum..
Allah yardımcın olsun..
hiç böyle bir durumla karşılaşmadım,genelde ben bunalıma girerim :1:
ama kendimi düşünüyorumda ben zor günlerimde beni yalnız bıraksın istemezdim açıkçası..
hiçbirşey konuşmasa bile beni dinlesin,yanımda olduğunu hissettirsin isterdim..
seni seviyorum desin isterdim..
böyle 3-4 gün sustuğunda da terk edildiğimi düşünürdüm açıkçası..
zor günümde yalnızım der,daha da bunalıma girerdim..

yahu 3-4 gündür iyi dayanmışsın..
ben olsam çatlardım kesin:1:

ama bu benim tabi..
erkekler belki yalnız kalmak istiyordur bilemeyeceğim :44:

yani ona ulaşmalı mıyım?? hayır ulaşmak için elim çok gitti ama her defasında arkadaşlarım.. bırak kendini dinlesin dediler..

bende arkadaşa katılıyorum bencede bu işin içinde bi iş var. Ayrıca ilişkide asıl onun yapması gerekenleri üstlenmişsiniz gibime geliyor. Fazla şımartmamak lazım erkekleri yoksa sonu mazallah....:58:

canım ben işin içinde iş olduğunu düşünmüyorum. erkekler kadınlar gibi duygusal değil kimseylede dertleşmezler.sıkıntılı hallerini yada ağladıklarını kimse görmesin istmezler. senin arkadaşında böyle bir dönemde sanırım. yaşınız genç olduğu için duygularınızı daha yoğun yaşamanız normal. bir süre sürpriz yapma sende. ama yanında olduğunu bilsin. zor zamanlarda yanında olmassan ne zamna olucaksın. msj lar at hala onun olduğunu bilsin onu sevdiğini bilsin. işin içinde bişey vaarsa zaten yakında çıkar ortaya.

bende arkadaşa katılıyorum bencede bu işin içinde bi iş var. Ayrıca ilişkide asıl onun yapması gerekenleri üstlenmişsiniz gibime geliyor. Fazla şımartmamak lazım erkekleri yoksa sonu mazallah....:58:

kesinlikle yoksa kafa dinlemek ne ya kendini dinlemekte ne oluyor bu devirdi hangi kız yutuyor bu tür konuşmaları ya gerçekten anlamadınız yada anlamak istemiyorsun canım bence ara konuş bak bakalım kendini dinlemişmi
sabırla sonunu bekliycem inşallah hakkında hayırlısı olur

canım ben işin içinde iş olduğunu düşünmüyorum. erkekler kadınlar gibi duygusal değil kimseylede dertleşmezler.sıkıntılı hallerini yada ağladıklarını kimse görmesin istmezler. senin arkadaşında böyle bir dönemde sanırım. yaşınız genç olduğu için duygularınızı daha yoğun yaşamanız normal. bir süre sürpriz yapma sende. ama yanında olduğunu bilsin. zor zamanlarda yanında olmassan ne zamna olucaksın. msj lar at hala onun olduğunu bilsin onu sevdiğini bilsin. işin içinde bişey vaarsa zaten yakında çıkar ortaya.

işin içinde bir iş olmadığını biliyorum.. bu söylediğim sebepler dışında hiçbir nedeni yok biliyorum.. çünkü en yakın dostu benimde en yakın arkadaşım onunla buluşur hemen bana ne yaptıklarını raporlar söyler. ve aynı şeyler söylüyor başka da birşey demiyor dedi.. hep odadaymış çıkmıyormuş.. annesi arar herhalde 1-2 gune beni.. mesaj atmayı çok düşündüm ama herkes dediki erkekler içlerinde yaşar ters teptirme bırak özlesin seni dediler.. offfffffffffff

bence takılma bu duruma geçici olduguna eminim ben.erkeklerin bir mağara dönemi olur ara sıra yalnız kalmak isterler bunun yanında kimisi hödükleşir saçma sapan hareketler yaparlar.kendi haline bırak ama bir arkadaşımızın dediği gibi bir sms at derim ben en azından hala ona ait oldugunu onu düşündüğünü ve beklediğini bilsin.eğer smse yanıt gelmezse o zaman işin içindeki diğer işi düşünürüz :)

isin icinde ne is olcak ya dort yillik iliski.okuz altinda buzagi aramaya gerek yok. bu zamana kadar sorunsuz gelmis. sana durumunu anlatmis skintisi soylemis. ustune gitmemekle iyi yapiyosun. simdilik aramamaya devam et. ihtiyaci oldugunda kendi arar sen de o konusmalarda yaninda oldugunu hissettirirsin. en kisa zamanda da duzelir umarim.

herşey için çok teşekkür ederim arada kalıp duruyorum.. bu akşama kadar beklicem.. bir sms atarım sonrasında da beklerim.. desteğiniz için teşekkür ederim. :14:

Şimdi yangına körükle gidicem farkındayım ama sizinki 4 yıl olmuş o yüzden söyleyeceğim durum gibi olmayabilir.
Ya ben hep yanlış kişilere denk geldim ya da çok saftım bilmiyorum ama bi erkek arkadaşım ne zaman depresyondayım bunalımdayım dese sonunda ya ayrılası geldiğini yuvasını yaptığnı ya da aldatıldığımı öğrendim.

Erkeklerin bunalıma girmesi sakat iş yani.Ayrıca 3-4 gün haberleşmeden nasıl dayandınız:S

Bende işin içinde bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Yalnızca erkeklere değil ki her insan belli zamanlarda kendini kabuguna çeker düşünmeye ihtiyacı olur.
Böyle bir sevgiliniz oldğu için çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Karşısındakini umursayan sevgililer maalesef günümüzde ender rstlanacak kadar az.
Ona biz ayrılmadık böyle söyleme arkadaşına da lütfen biz birbirimizi seviyoruz. Ne zaman hazırsan beni arayabilirsin diye bir mesaj atabilirsiniz.
Umarım bu dönemi kolayca atlatırsınız, yaşadıkları zor ve hayatı hızlı yaşıyor. Yüksek tempoda olağan şeyler olarak gördüm ben.
Sevgiler:71:

Bende işin içinde bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Yalnızca erkeklere değil ki her insan belli zamanlarda kendini kabuguna çeker düşünmeye ihtiyacı olur.
Böyle bir sevgiliniz oldğu için çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Karşısındakini umursayan sevgililer maalesef günümüzde ender rstlanacak kadar az.
Ona biz ayrılmadık böyle söyleme arkadaşına da lütfen biz birbirimizi seviyoruz. Ne zaman hazırsan beni arayabilirsin diye bir mesaj atabilirsiniz.
Umarım bu dönemi kolayca atlatırsınız, yaşadıkları zor ve hayatı hızlı yaşıyor. Yüksek tempoda olağan şeyler olarak gördüm ben.
Sevgiler:71:

teşekkür ederim.. evet erken yaşta işe başladı.. çünkü o ailede kendi soyadlarını taşıyan tek erkek ve baba mesleği olduğu için çekirdekten yetişiyor.. beni önemsiyor biliyorum. önemsemese hergün arkadaşlarımı aramaz sormaz dert yanmaz ( zaten 1i kız 1 erkek hep onlara söyler birşey olsa da ) sadece beklemedeyim.. zaten "ona gerş dönsem beni kabul etmezse ben ölürüm" demesinden zaten ne kadar ümitsiz olduğunu anlıyorum.. ben ona gelme demedimki.. ben ona ayrıldık demedimki.. :50:

ciddi bir depresyon olabilir, annesine babasina söylemeli, doktora gitmeli, biraz da babasi biraksada bikac gün kafasini dagitsa
allah korusun daha kötü olmasin:5:

üzülmemeni isterim sonucu ne olursa olsun.ama daha fazla da uzamamalı düşününce de.3-4 gün az değil.benim kocam da sık sık bunalıma girer bende hiç ellemem sonra kendi kendine gelir öper sarılır falan 2 gün falan sürer en fazla evlenmeden öncede öyleydi ama böyle durumlarda da iletişimi kestiğimiz hiç olmamıştı.ama herkesin ilişkisi aynı olacak diye birşey yok.belki o yalnız kalıp çözebiliyordur sorunlarını çok sıkıştırmamanı tavsiye ederim.ben bu hatayı yapmıştım eski sevgilim için o kaçtı ben kovaladım o kaçtı ben kovaladım sonra terk etti beni 3 ay sonra başkasıyla evlendi bende hep kötüsüne denk gelmiştim :))

ama sen içini rahat tut anladığım kadaruyla dayanabiliyorsun ve bu çok iyi birşey yinede hatırlat kendini adamım burdayım ben diye :)

üzülmemeni isterim sonucu ne olursa olsun.ama daha fazla da uzamamalı düşününce de.3-4 gün az değil.benim kocam da sık sık bunalıma girer bende hiç ellemem sonra kendi kendine gelir öper sarılır falan 2 gün falan sürer en fazla evlenmeden öncede öyleydi ama böyle durumlarda da iletişimi kestiğimiz hiç olmamıştı.ama herkesin ilişkisi aynı olacak diye birşey yok.belki o yalnız kalıp çözebiliyordur sorunlarını çok sıkıştırmamanı tavsiye ederim.ben bu hatayı yapmıştım eski sevgilim için o kaçtı ben kovaladım o kaçtı ben kovaladım sonra terk etti beni 3 ay sonra başkasıyla evlendi bende hep kötüsüne denk gelmiştim :))

ama sen içini rahat tut anladığım kadaruyla dayanabiliyorsun ve bu çok iyi birşey yinede hatırlat kendini adamım burdayım ben diye :)

Tamamdır.. olacakların en olumlusunu düşünmeye çalışıyorum.. iyiki varsınız teşekkürler.. ::5:

Back
X