Sanırım dediğiniz gibi bu çocuk kafayı yemiş!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar hepinizin tepki verdiği yeri gelip beni eleştirdiği ki haklı olarak takıntılı aşırı kıskanç ve sorunlu sevgilimle yaklaşık bir haftadır sessizliğe bürünmüştük bunuda sölemiştim. Yaklaşık yarım saat önce benimle görüşmek istedi, 10 dk bende gardımı aldım artık tamamen herşeyi
Kusup bitirceğimiz konuşmaya gitmek üzere yola çıktım ve gittim. Ona neden mesaj atmadığımı sordu ben saydım saydım tabi gerildik gene. İşte ben sana ölesine muhabbeti başlatmak için sordum dedi ve oda başladı neyse kısa sürdü çünkü eve gitmem gerekiyordu sana bir hediye aldım dedi ve eve geldiğimde ne göreyim dana kuş başı. Yemin ederim şaka değil. Amaç ne kızlar karşımda ki vaka cidden umutsuz allah yardımcısı olsun..

iz bırakmak istedi demek son son hsısshud ay ağlancak halime gülüyorum. Bitse şu iskence bi

Ya ben bu konuyu bekliyordum :D Çok teşekkür ederim en sevdiğim yönetim ahalisi :D giderayak iyi güldürmüş, neyse bi mangal yakarsınız üstüne artık :D afiyet olsun :D

Sen konuyu istediğin kadar sil yöneticiler geri getirir maalesef

Konu neydi bu arada merak ettim ya :KK70:

1 haftadir küs oldugu sevgilisi buluşmaya çağırmış. Oradada tartışmışlar ve cocuk sana hediye aldim demis kiz eve gelince paketi açmış bi de ne görsün hediye dana kusbasi et almis..

Ben bunu bi face sayfasinda karikaturde görmüştüm.. Ya sevgili onu gördü ya da sen gordun konu sahibi..

Bu ne boyle diye sorsaydin keske. Ne mesaji vermek istemiş cok merak ettim. Basimin etini yeme al et ye demeye falan mi getirdi acaba :D

Back
X