- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
- Konu Sahibi damlaaa007
-
Sanırım kendi yuvamda mutlu olamadigim icin ama kimseye gitmiyor ben olunca bir yere cikincada annem kirk defa ariyor durmuyor gelmiyor musun diye en sonunda baktı ki gercekten deliriyorum cocugu götürdü ler 1 haftaligina babasi getirsinler diye rahat vermedi getirdiler ki inanin bir kez bile evden cikamadim hastaydim simdi de babasi cocukla beni evde birakip arkadaslariyla gezmeye cikiyorGeçici canim
Kendine biraz zaman ver evet insan çok yoruluyor bazen bitkin hissediyor kendini ama geçecek.. ailenin yanına git çocuğu annene bırakıp dışarı cik bir kaç saat hava al annen yada baban çıkarsın çocuğu sen dinlen psikolojine iyi gelir tabi seni bu yanlızlığa sürükleyen kişi de belli
Onu da denedik ama nafile esine saygisi olmayinca dogal olarak esinin ailesine de saygisi yok bu sefer hepten gelmiyor annen yaninda iste diyor banaAileniz yada anneniz bir müddet yanınıza gelip kalsa belki eşinizde eve erken gelir hem siz dinlenmiş olursunuz.
Çocuğunuza olan sevginizi tabi ki çoktur içinde bulunduğunuz pskikolojiden dolayı isteksiz olmanız çok normal.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah zor iyileşince yine de çıkmaya çalış benim bebeğim de huysuzdu durmazdı ağlardı heryerde ama ben çıktım yine de bebk arabasında çatlardı daha koyar koymaz pes etmedim alıştı çok şükür sende uğraş biraz düzelecek inşallahSanırım kendi yuvamda mutlu olamadigim icin ama kimseye gitmiyor ben olunca bir yere cikincada annem kirk defa ariyor durmuyor gelmiyor musun diye en sonunda baktı ki gercekten deliriyorum cocugu götürdü ler 1 haftaligina babasi getirsinler diye rahat vermedi getirdiler ki inanin bir kez bile evden cikamadim hastaydim simdi de babasi cocukla beni evde birakip arkadaslariyla gezmeye cikiyor
Ya ben çok da takıntılıyım aglamaya baslayinca cok geriliyorum artık kendimi kaybediyorum resmen ne yapcagimi da bilmiyorum kusana kadar agliyor susmuyor ayni sizin ki gibiAllah yar ve yardımcınız olsun inşallah zor iyileşince yine de çıkmaya çalış benim bebeğim de huysuzdu durmazdı ağlardı heryerde ama ben çıktım yine de bebk arabasında çatlardı daha koyar koymaz pes etmedim alıştı çok şükür sende uğraş biraz düzelecek inşallah
+1kocan yüzünden. sen 7/24 cocukla beraber esin bekar hayat oh mis devam. millete diodur bide valla ben on cocuga bile bakarim hersey cok kolay diye. bence sen cocugunu al biraz annenlerde kal. herseyi tekrar düsün
Cunku tek guvendigi sensin onun icin.hersey 4 kat buyuk yabanci bir hayat.1 hafta o bebekte travma yaratir arkadasim.hepimiz bunaliyoruz eyvallah ama gondermeArada bir gidiyorum uzun süreligine ama nafile kimseye gitmiyor inanin sürekli anne anne peşimde orda da aynı kucagimdan inmiyor
Benim kadar takıntılı olamazsın emin olYa ben çok da takıntılıyım aglamaya baslayinca cok geriliyorum artık kendimi kaybediyorum resmen ne yapcagimi da bilmiyorum kusana kadar agliyor susmuyor ayni sizin ki gibi
Ya biliyorum inan bende yollamak istemezdim ama taş düşürüyorum annemlerde gelip kalamiyor çünkü esim icince sapıtıp ailemede saldirmaya basliyor bende iki uc hastanede tedavi görüyorum 1 haftada ancak kendimi toparliyorum birde psikolojikmen hic iyi degilim artik orda bir sürü cocuk dayisi yengesi vs olunca cok mutluymus kamerali aradim hep gercekten cok mutlu görünüyordu o yüzden icim rahatti cocuk evde benle kafayi yiyor zaten o bari biraz kendine gelsin istedim bir yandan daCunku tek guvendigi sensin onun icin.hersey 4 kat buyuk yabanci bir hayat.1 hafta o bebekte travma yaratir arkadasim.hepimiz bunaliyoruz eyvallah ama gonderme
Psikologa gitsem diyorum ama ne faydası olcak ki düşünüyorum da tamam belki bana hayatima yönelik bir kaç tüyo verebilir ama olayin asıl sorunu evliligim eşimin de düzelmeye de birlikte psikologa gitmeyede niyeti yok oma göre hic sorun yok ben herseyi büyütüp kafaya takiyormusum relax rahat ol diyor bide yaDepresyona girmişsiniz.Ruh haliniz kötü olduğu için duygu durum bozuklugu yaşiyorsunuz.
Çok tesekkür ederim inşallah hepimiz için bu güzel temenniler canımCanım yorgunluktan bu halin.bazı çocuklar gerçekten çok zor oluyor.benm yegenimde 1,5 yaşında aynı senin kızın gibi ablamı bi dk rahat bırakmıyor hala geceleri düzgün uyumuyor.ablamın yorgunluktan uykusuzluktan sinirleri bozulmuş artık.tüp bebekle ne zorlukla kavuştu ona ama yeri geliyo bas bas bagırıyo.geçen gün 1,5 senedir uyumuyorum resmen diye isyan etti içim gitti.ama tabiki onu canından çok seviyor.suçlu hissetme kendini yıpranmışsın düzelir
Çok tesekkür ederim ama nasıl anlatsam size bilemiyorum inanin keske tüm yasamimin bir kaydi olsada izletebilsem ilk kez ayri kaldim bebegimden inanin ki parka götürüyorum ağlıyor markete götürüyorum birsey aliyor kuzum alamayiz simdi daha sonra alalim bunu diyorum bu arada çok sey almak istedigi zamanlarda anlatiyorum yatiyor yere cigirip vuruyor ağlıyor 1.5 senedir yalniz bakiyorum ve inanin nefes almaya ihtiyac duyuyorum sabahin 6 sinda da kaldirsam gece 1 sen önce uyumuyor gece 4 de kalkiyor 6 ya kadar oynamak istiyor benle oynuyorum uyutuyorum sabah kalkiyor aksama kadar 1 saat ancak uyuyor gercekten cok yoruluyorum onu cok cok seviyorum asla kırmak istemiyorum ama insanim işte bende arada yalniz kalip kitap okumak acip bir film izlemek istiyorum evliligimi gozden gecirmek istiyorum ama inanin firsatim dahi yokBiliyorum zor günler geçiriyorsun,bir destek arıyorsun ama çözümün çocuğunu ev dışına göndermek olmasın..sen yabancıya gondermedigini annene gönderdiğini ve doğru olanın bu olduğunu dusunmussun.Ancak bebeğinin annesi sensin ve illede uzaklaşmaya ihtiyacın varsa bebeğini de yanına al annene git.Zor bebeklerde gördüğüm bir ortak özellik varsa o da sokağı çok sevmeleridir.Giydir sıkıca ,al yanına iki oyuncağını ,çık dışarı.Ama senden çocuğunu uzaklaştırma.O da birseylerin yolunda olmadığını,senin mutsuz/ huzursuz olduğunu sezdigi için huzursuz bir bebek.Al kucağına bebeğini,onun gözlerinin içine bak ve ne kadar şansli bir kadın olduğunu gör.
Tükenmişlik sendromu yaşıyorsun. Mutsuzsun, yorgunsun. Eşin problemli. ...bir yerden patlak verdin işte! Yardıma ihtiyacın var. Annen bir süre sende kalamaz mı? Belki de boşansan daha mutlu olacaksın. Psikolojin, çocuğunla ilgilenmek istemeyecek kadar bozulmuş.Arkadaşlar tuhaf bir sorunum var 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında kızım var kötü giden bir evlilik eşimle pek anlaşamaz olduk alkol alıyor eve geç geliyor ve bebeğimin bütün yükü bende 5 dakika seviyor oynuyor o kadar kızım da çok sorunlu doğduğu günden bu yana hep mız mız bir bebekti büyüdükçe düzelir dedim ama yok cevremde yok bir iki arkadaşım var onlarda çalışıyor zaten kızım ne kendi kendine oyun oynuyor ne uyuyor ne duruyor ne bezini degistirmeme izin veriyor herseye miz miz cok asabi sürekli vuruyor agliyor bağırıyor kac kere doktora götürdüm sorun da yok lavaboya bile gidemiyorum sürekli kucagimda cok uzun oldu biliyorum affedin kızımı annemlere yolladim 1 haftaligina hastaydim biraz oda orda hastalanmis aramizda 4 saatlik bir yol var sshir olarak ancak esim getirsinler cocugu diye basladi cocukda tam iyi olmamis grip olmus annemlerde mecbur getirdi ama bana birsey oldu kizimla ilgilenmek icimden gelmiyor ama yemin ederim onu cok seviyorum canimi veririm esime zaten tahammülüm yok ancak kızıma karsi böyle hissetmek beni cok üzüyor iyi bir anne olamiyorum sanırım ben kimseyede diyemiyorum akil verin bana neden böyle hissediyorum
Cok tesekkur ederim emin olun bu dediklerinizi aklima kazidim denicemBenim kadar takıntılı olamazsın emin ol
Bizim takıntımız şu ağlamasın hani hep ıyi olsun oynasın neşeli olsun istiyoruz aslında ama maalesef çünkü o bebek kendini ifade etmek için tek çaresi de ağlamak..
Ben takıntıyı çok şükür ki bıraktım bu konuda sende bırak dışarı çıkarken takıntı yapar korkardım ya ağlarsa ne yaparım susmuyor da diye
Sonra etrafımdaki insanlarda esimde o bebek ağlayacak tabi alışır kendini eve kapattığında ağlaması bitmiyor sakinles dedi herkes
Ve haklılar da..
Şunu fark ettim ben takıntı ve stres yaptigimda bebeğime geçiyor hissediyor resmen ağlıcak diye korkunca çocuk anlıyormuş gibi ağlıyordu..
Sonrasında dedim ağlasın bebek o tabiki ağlıcak takmamaya başladım.
Ve bi doktorun yazısına denk gelmiştim
Gazlı ve kolik bebeklerin anne ve babaları stresli olur yani
Takıntılı annelerin sorunlu çocukları olur yazıyordu ve bu bana doğru geldi..
Kendini ıyi hissettiğinde cik dışarı arabasına koy alıştır yavaş yavaş ben dışarda kaç kez çıkardım alışmadı evde 1 kez bindirdim tam da uykusu vardı Öyle güzel uyudu ki arabasında ondan sonra alıştı dışarı çıkacağın zaman uykusu olsun Öyle cik o zaman biraz daha benimser
Annem de cok rahatina düşkün ya cocugu bir iki saat biraksam eger yalnizsa ne zaman gelceksin vs diye kirk defa ariyor birde bende kalmiyor esim icince sapitip sariyor herkese bide neden kaliyor ben rahat edemiyorum vs diye eve gelmiyor heptenTükenmişlik sendromu yaşıyorsun. Mutsuzsun, yorgunsun. Eşin problemli. ...bir yerden patlak verdin işte! Yardıma ihtiyacın var. Annen bir süre sende kalamaz mı? Belki de boşansan daha mutlu olacaksın. Psikolojin, çocuğunla ilgilenmek istemeyecek kadar bozulmuş.
Tamamen bu anlatmak istedigim inanin kesinlikle böyleyimTükenmişlik sendromu yaşıyorsun. Mutsuzsun, yorgunsun. Eşin problemli. ...bir yerden patlak verdin işte! Yardıma ihtiyacın var. Annen bir süre sende kalamaz mı? Belki de boşansan daha mutlu olacaksın. Psikolojin, çocuğunla ilgilenmek istemeyecek kadar bozulmuş.
Herşey gönlünce olsun canimCok tesekkur ederim emin olun bu dediklerinizi aklima kazidim denicem
Amin Allah razi olsun çok teşekkür ederimHerşey gönlünce olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?