- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi damlaaa007
-
Cümlemizden canim senin gibi bi arkadaşım var burdan oda panik oluyordu ağlıyor bi yere gidemiyorum hep memede diye onu atlattık beraber şimdi 5 aylık olacak sanırım :)) sende atlatacaksınAmin Allah razi olsun çok teşekkür ederim
Ne güzel siz arkadaşınıza destek olmussunuz ancak benim böyle bir şansım yok maalesefCümlemizden canim senin gibi bi arkadaşım var burdan oda panik oluyordu ağlıyor bi yere gidemiyorum hep memede diye onu atlattık beraber şimdi 5 aylık olacak sanırım :)) sende atlatacaksın
Senin gibi oda konu açmıştı sonra özelden soru sorduNe güzel siz arkadaşınıza destek olmussunuz ancak benim böyle bir şansım yok maalesef
Yo şükürler olsun öyle bir ihtimal yok Rabbim olmayanlara versin insallah ancak bu şekilde mutsuz bir ailede zaten büyüyen bir bebeğim varken ikincinin hakkina giremem keske kizimda bende mutlu huzurlu bir anne kiz ilişkisi kurabilseydik en bastan beri ya valla cok kötüyüm artik gozyaslarimi falan da tutamiyorumKocanızın sorumsuzluğu sizi mutsuzluğa itmiş belli ki.Bebeginiz de haliyle ortamdan etkilenmiş o yüzden huzursuz huysuz bir Bebek olmuş.
Siz ne Zaman Mutlu olursanız o da rahatlayacak ama şu dönemde anneniz gelebilir yanınıza biraz yükünüzü alır ya da siz ailenize gidebilirsiniz.
Kötü bir anne olsanız böyle sorgulamazsınız kendinizi ama iyiyseniz de bu düzeni böyle devam ettirmezsiniz.Umarım şu sıralar 2. Çocuk sürprizi de olmaz,mahvolursunuz.
Hmm ben gibi o zaman yani :)Senin gibi oda konu açmıştı sonra özelden soru sordu
Aradan aylar geçti :))
Kesinlikle öyle keske diyorum benimde ailem akrabalarım yakinimda olsaydi kendii bu kadar yalniz hissetmezdimÇocuktan önce ve çocuktan sonra hayat işte
24 saat sana bağımlı savunmasız bir can
Çok seviliyor ama çokda yorucu oluyor
Uzun uzun banyo yapmak hayal,deliksiz uyku mu o da ne :)
Tek başına bakmak gerçekten çok zor
Anneleriyle yakın oturan hatunlar ne şanslı
Aynen sen guclu ol bebeğinde güçlü olsunHmm ben gibi o zaman yani :)
Yapiyorum legolarla falan ama oynamiyor 10 dakikadan sonra firlatip atiyor ağlıyor saatlerce oynuyorum ama yinede tekrarinda yalniz oynamiyor mutfaga bile gitsem deliriyor arkamdan gelip anne diye cekistiriyor otur yanima diye isaret ediyorDerin bir ruh yorgunluğun var.
Ki benim oğlum da 1.5 yaşında ve asla durmaz. Sürekli oyun halindeyiz. Oyun kurmayı deneyin mutlaka. Bi saat kadar beraber oymadıktan sonra yarım saat kasar da kendisi oyunu devam ettiriyor mesela. Sonra yine beni istiyor.
Örneğin karton kutulardan araba yapıyoruz beraber. Ne bilim legoşarla çiftlik kuruyoruz. Böyle oyunlar oyalar
size bağımlı olmuş olabilir mi? Pedagog a götürsenizYapiyorum legolarla falan ama oynamiyor 10 dakikadan sonra firlatip atiyor ağlıyor saatlerce oynuyorum ama yinede tekrarinda yalniz oynamiyor mutfaga bile gitsem deliriyor arkamdan gelip anne diye cekistiriyor otur yanima diye isaret ediyor
Aslında düşünüyorum götürmeyi belki düzelir diye bekledim ama malesefsize bağımlı olmuş olabilir mi? Pedagog a götürseniz
Haklısınız aslında ya aslında bu konudaki en büyük sorunum evliliğim sanırım hergün icip mi gelicek acaba yine kavga mi cikcak vs diye düşünmekten psikolojimi bozdum icince kizimi falan da uyandiriyor çünkü illa kavga etcek bir sebep te buluyorBebeğinizin çok küçük olduğunu unutmayın, şu an ki gelişim doneminde değil de 6/7 yaşındaymış gibi davranmasını beklemeyin.Markete iki/ uc gunde bir gidin(maddi sıkıntı varsa) ve gittiginizde de cocugunuzun bir sey alma hakki olsun.Olmayacak birseyi almasini istemiyorsaniz iki sey gosterin ve sana bunu mu bunu mu alayim diyerek sınırlı seçenek sunun. Onun yorulmasına istiyorsanız mutlaka hergun dışarı cikarin.Kosmayan,bütün gün evde oturan çocuk yorulmaz.1.5 yaşında ki çocuk tek başına oyun oynamaz,sizin kurduğunuz oyunu tek başına sürdüremez.Cocugunuz zor bir bebek ama sizden ayrı bir şehirde 4 gün kalabiliyor.Sizce bu mucize nasil gerçekleşiyor?Ailemin olmadığı bir şehire eşimin işi nedeniyle geldim.Ama burda kendi cevremi oluşturdum.Ne benim hayatıma gereksiz müdahalede bulunacakları kadar yakınım,ne iki kişi kahve içmek istediğimde huzunlenecek kadar yalnızım.Evliliginiz ile ilgili ciddi sıkıntilariniz var ve bu sizi mutsuz ediyor ,anlıyorum,çok zor.Ama su an bir karar vermek zorunda değilsin,bebeğine ve kendine yogunlas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?