• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim deliriyorum...

Merhba kizlar 1 ay once basarisiz 3.tup bebek denemem oldu yiprandim uzuldum bir muhdet aglayamadim bile.Neyse kizlar esimin destegi bana umut oldu derken bomba elimde patladi.Esimin bir kac soylevi beni teditrgin etti ve fek face hesabi actim onunla yazistim baskasi gibi bir gece esim annenlerde kal gec oldu dedi sabha kadar anlatti bana fek hesaptan biraz cilve derken onu esimi tavladim ve esim fek hesaptaki baska kisiye sabahin dortunde gelmek istedigini soledi ki o fek hesapta sozde 70 km baska ilcede otiruyor ve bir kac foto istedim atti.baktim yola cikti ben hayatimin sokunu yasadim.esim saf derdim iyi niyetli derdim meger ole degilmis.en acisi peki dedim geliyorsun esin anlarsa dedi anlamaz hergun kuru fasulyr yenmez.ve o ilceye gitti kizlar ben ise aglamaktan helak oldum.Basit bir kadinmisim imaji veterek onu tehdit ettim fotolari yazismalari esine gosterecegim dedim engelledi.ertesi gun bana hic birsey olmamis gibi hatta .Eni arzulamis gibi davrandi ben dogri hamleyi yapmayi bekliyodum lakin 2 3 gundur sevgi sozleri asla alsatmam hikayeleri aslinda benden baska kimsesi yok ona aciyorum lakin onu afedemiyorum gozlerine baktikca gozlerim doluyor.lakin bugun o fek hesaptaki ben gene yaxdim ona acaba dedim akillandi mi tabi kozgin o hesaptaki kisiye sonra numarami istedi vermeyince esimi seviyorumlar.Ben gakiba tranva yasiyorum kizlar

kusura bakmayın lütfen ama madem ayrılamayacak kadar güçü bulamıyorsunuz kendinizde,neden fake hesap açıp deniyorsunuz?

Yapmaz dedim bir cok kisi gibi gelmez oltaya dedim.guven problemim vardi zaten simdi bir cok kisi anlamaya calisacak bakin acikca olay su 8 yilluk evluligimin 6 yili tedavi sureciydi ihmal karlik muhakk oldu ben kendi hatalarimi biliyorum.ben sunu izha ediyofum kimsrye atamiyorm .bari burda konssym ddm

1 yıl önce Ben de sevgilime bu oyunu oynadım
Ama yapmadan önce eğer oltaya gelirse kesinlikle ayrılacaktım

Ve geldi
Tekmeyi bastım hiç pişman olmadım
2. Şansı bana göre şu zamanda kimse hak etmiyor
Konu Aldatma ve Şiddet olursa hiç şans verilmemeli

Sadece yol verilmeli

Cok evladim olsun istedim iki kaybim oldu herseyde bir hayir var demek.nasil onunla kunusacagim ne diyip bitti diyecegim bilmiyorum

Bizim şer gördüğümüzde bir hayır hayır gördüğümüzde de şer vardır. Belki bu durumda çocuğunun olmaması hayır olmuştur senin için.

Eşin seni aldatmaya meyilli biri şimdi değilse bile ileri de aldatabilir önemli olan şimdi ne yapmayı düşünüyorsun.

Merhba kizlar 1 ay once basarisiz 3.tup bebek denemem oldu yiprandim uzuldum bir muhdet aglayamadim bile.Neyse kizlar esimin destegi bana umut oldu derken bomba elimde patladi.Esimin bir kac soylevi beni teditrgin etti ve fek face hesabi actim onunla yazistim baskasi gibi bir gece esim annenlerde kal gec oldu dedi sabha kadar anlatti bana fek hesaptan biraz cilve derken onu esimi tavladim ve esim fek hesaptaki baska kisiye sabahin dortunde gelmek istedigini soledi ki o fek hesapta sozde 70 km baska ilcede otiruyor ve bir kac foto istedim atti.baktim yola cikti ben hayatimin sokunu yasadim.esim saf derdim iyi niyetli derdim meger ole degilmis.en acisi peki dedim geliyorsun esin anlarsa dedi anlamaz hergun kuru fasulyr yenmez.ve o ilceye gitti kizlar ben ise aglamaktan helak oldum.Basit bir kadinmisim imaji veterek onu tehdit ettim fotolari yazismalari esine gosterecegim dedim engelledi.ertesi gun bana hic birsey olmamis gibi hatta .Eni arzulamis gibi davrandi ben dogri hamleyi yapmayi bekliyodum lakin 2 3 gundur sevgi sozleri asla alsatmam hikayeleri aslinda benden baska kimsesi yok ona aciyorum lakin onu afedemiyorum gozlerine baktikca gozlerim doluyor.lakin bugun o fek hesaptaki ben gene yaxdim ona acaba dedim akillandi mi tabi kozgin o hesaptaki kisiye sonra numarami istedi vermeyince esimi seviyorumlar.Ben gakiba tranva yasiyorum kizlar
Ne guzel guveniyorsunnuz su eslerinize hayran kaliyorum zira hicbir erkege saf masum demedim demem. Eger o fake hesapta gercek bir kadin olsaydi ve konusma devam etseydi. Ki boyle kadinlar var. Devam ettirip bosandirana kadar. Devam etseydi o konusma suan senin yuzune bakmiyordu. Hersman derim kadin kendine guvensin ama kocasina oyle gozu kapali guvenmeyecek.yinede kendi fiktimi soyluyeyim arkadasim suandada aldatilmis oluyorsun. Kadin bana ulasti diye zarf at bakalim. Konusmalarin fotolari cek. Goster bakalim ne zirvalayacak

Cok yoruldum kizlar inanin ve en acisi su son deneme tutmayinca her aksam o uyirken ona sarilip Allaha yalvardim evlat vermedin ama sukur iyi bir es verdin onu da benden alma die
Ista Rabbim duana karsilik vermis. Hemde hemen vermis. Vallahi mucize denilen senin basina gelmis.boyle adama cocuk dogururcam diye zaman kaybetmeyin. Vermiyorsa var bir bildigi

böyle bir insanla beraber olmayı sürdürüp kendine acı çektirme daha fazla bence. o yazışmaları yapan sensin ama ya bir başkası yazmış olsaydı eşine ve gerçek bir aldatmaya dönüşseydi iş senin haberin olmadan. böyle kalkıp evden gitme cesaretini gösteriyorsa o potansiyel varmış demek eşinizde. ayrıca çok üzüldüm 3. tüp bebek denemenizin de başarısız olmasına ama Allah büyüktür ve bunda da vardır bir hayır. bence kendinizi üzmeyin

Evet nasip lakin ben yillarca kendimi sucladim evlat veremedim diye yaxik etmisim senelerime
Ben sizin yerinizde olsam o bana foto gönderdiğinde bende ona foto gönderir bana ulaşabileceği bütün herşeyi kapatırdım. Gerisini adam düşünsün yani. Ve bana bunu reva görmüş bir adam içinde tek damla göz yaşı dökmezdim. Lütfen insan olarak bize değer vermeyenleri artık hayatımızda tutmayalım. O zaman ne depresyon ne üzüntü kalır.

Bu adam, size sevgisini! gösteriyor muydu acaba ?
Nasıl bir iletişiminiz var ?
Güven sorunu yaşadığınız eşiniz için şükür duaları ederken ufacık bir oyunla nasıl biri olduğunu anladınız..
Peki kendinizi mi kandırıyordunuz acaba eşim çok iyi anlayışlı seviyor diye.
Anlayamadım ben o yüzden bi dolu soru sordum da önemli olan şimdi ne yapacaksınız. ?
Ayrılıyorum bitti boşanmam lazım da demediğiniz için merak ediyorum, hayat bu şekilde nasıl devam edecek ..

Ah be guzelim bunu yaptysan herseyi goze almaliydin.bosanamicaksan hic boyle biseye kalkismicaktin

bekarım iş hayatından dolayı çok erkek tanıdım.
İnan bana erkekler arasında, eşine en sadık görününleri de dahil bir gülümsemeye,cilveye kanmaya müsait o kadar çok örneği var ki.Bunun ben o erkeğin karısına değer vermemesiyle değil, ahlakıyla,vicdanıyla,Allah korkusuyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.Kısaca eşiniz çok sıradan davranmış.Sizin onu bu şekilde teste tabi tutmanız da çok etik olmasa gerek

Eşiniz hakkındaki 'saf ' tespitinizde doğru çıkmış bu sayede.Çünkü sizin 'cilvelerinize' kanmış cidden.
Bence siz birlikte çift terapistine gidin.Tüp bebek süreci sizi yıpratmış olabilir

Senin yaptığını bilirse bi şekilde üste çıkar emin ol biliyodum zaten ben de sana oyun oynadım der kesin en temizi kızlardan birinin dediği gibi bana ulaştı bu ne şeklinde sorman kaypakça yalan dolan vırt zırt edecek bu çok belli iki mesaja gece körü km lerce gidiyosa bu zaten bu işi huy haline getirmiş anlamına gelir bence ki gidebilmek için seni annene göndermiş ortamı ayarlamış ben olsam hiç bişey demeden sonlandırırdım kandırılmaya müsaitsin gibi görünüyo çünkü

Avukat arladasim ile gorustum yarinda psikog randevum var kizlar hafta sonu egitimim var dedim iki gun yalniz kalip dusunmek istiyorum yarin sabah psikoga gidip sakin bir ortamda dusunecegim kendime zarar vermek istemiyorum daha fazla.karsimda kinede zarar verecek bir yapim zaten yok akil suzgecinden gecirmeliyim

Back
X