- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Merhba kizlar 1 ay once basarisiz 3.tup bebek denemem oldu yiprandim uzuldum bir muhdet aglayamadim bile.Neyse kizlar esimin destegi bana umut oldu derken bomba elimde patladi.Esimin bir kac soylevi beni teditrgin etti ve fek face hesabi actim onunla yazistim baskasi gibi bir gece esim annenlerde kal gec oldu dedi sabha kadar anlatti bana fek hesaptan biraz cilve derken onu esimi tavladim ve esim fek hesaptaki baska kisiye sabahin dortunde gelmek istedigini soledi ki o fek hesapta sozde 70 km baska ilcede otiruyor ve bir kac foto istedim atti.baktim yola cikti ben hayatimin sokunu yasadim.esim saf derdim iyi niyetli derdim meger ole degilmis.en acisi peki dedim geliyorsun esin anlarsa dedi anlamaz hergun kuru fasulyr yenmez.ve o ilceye gitti kizlar ben ise aglamaktan helak oldum.Basit bir kadinmisim imaji veterek onu tehdit ettim fotolari yazismalari esine gosterecegim dedim engelledi.ertesi gun bana hic birsey olmamis gibi hatta .Eni arzulamis gibi davrandi ben dogri hamleyi yapmayi bekliyodum lakin 2 3 gundur sevgi sozleri asla alsatmam hikayeleri aslinda benden baska kimsesi yok ona aciyorum lakin onu afedemiyorum gozlerine baktikca gozlerim doluyor.lakin bugun o fek hesaptaki ben gene yaxdim ona acaba dedim akillandi mi tabi kozgin o hesaptaki kisiye sonra numarami istedi vermeyince esimi seviyorumlar.Ben gakiba tranva yasiyorum kizlar
kusura bakmayın lütfen ama madem ayrılamayacak kadar güçü bulamıyorsunuz kendinizde,neden fake hesap açıp deniyorsunuz?