Herkesten bir sitem

Ya ne kadar hossunuz,o kadar iyi birisi degilimdir ama duyarli olmaya calisiyorum. Oglum benim yumusak karnim diyeyim 40aylik olacak sipa bey. Aslinda buyudu yeteri kadar da,kiyamiyorum krese vermeye. Uzuluyorum. Daha cok minikmis gibi geliyor delirecegim valla
Bencede çok miniş vallahi. Bu konuda çok yanlış bi insanım, arada bi bebeklik videolarıyla kendime geliyorum bende :110: yıl ortasında kreşte iyi cesaret. Öyle dediniz değil mi, bahar dönemi dediniz. Seneye verseniz 4 yaşı bitiyor neredeyse. Daha iyi olur bence. Ama işe mi dönmek istiyorsunuz?

Bencede çok miniş vallahi. Bu konuda çok yanlış bi insanım, arada bi bebeklik videolarıyla kendime geliyorum bende :110: yıl ortasında kreşte iyi cesaret. Öyle dediniz değil mi, bahar dönemi dediniz. Seneye verseniz 4 yaşı bitiyor neredeyse. Daha iyi olur bence. Ama işe mi dönmek istiyorsunuz?
Evet ozellikle baharda baslasin da daha az hasta olsun derdindeyim ;) bilemiyorum ne ise yarar tabii. Mutlaka hasta olacaklar zira. Artik isime de donmek istiyorum. Su anda korkudan is aramiyorum bile. Biri gel basla dese cozum bulamam. Bakicilar eve gelmek istemiyor,herkes kendi evine istiyor cocugu. Ben kime guvenip de cocugumu vereyim? Sayisiz kres gezdim,cok garip gelebilecek kurallara dikkat ettigimden iki tanesi beni tatmin etti. Onlarin da servis saatine uyamiyorum. Guzergah cok ters esim birakabilir mi alabilir mi her gun bilemiyorum. Servisle git gel yapsa evde karsilayacak ugurlayacak insanim yok. Bin tane dert. Gecen mahallede kadinlarin arasina karistim bir dogum gunu vesilesiyle,evde oturan kadinlar hepsi, dedim sadece karsilamaya ugurlamaya eleman ariyorum 1000 lira vericem,kimse gelirim demedi. Yahu gunde 3 saatlik ise 1000 lira para vericem o da bekcilik yani,is yapmayacak evde. Ona bile kimse gelmiyor deliricem

Evet ozellikle baharda baslasin da daha az hasta olsun derdindeyim :KK66: bilemiyorum ne ise yarar tabii. Mutlaka hasta olacaklar zira. Artik isime de donmek istiyorum. Su anda korkudan is aramiyorum bile. Biri gel basla dese cozum bulamam. Bakicilar eve gelmek istemiyor,herkes kendi evine istiyor cocugu. Ben kime guvenip de cocugumu vereyim? Sayisiz kres gezdim,cok garip gelebilecek kurallara dikkat ettigimden iki tanesi beni tatmin etti. Onlarin da servis saatine uyamiyorum. Guzergah cok ters esim birakabilir mi alabilir mi her gun bilemiyorum. Servisle git gel yapsa evde karsilayacak ugurlayacak insanim yok. Bin tane dert. Gecen mahallede kadinlarin arasina karistim bir dogum gunu vesilesiyle,evde oturan kadinlar hepsi, dedim sadece karsilamaya ugurlamaya eleman ariyorum 1000 lira vericem,kimse gelirim demedi. Yahu gunde 3 saatlik ise 1000 lira para vericem o da bekcilik yani,is yapmayacak evde. Ona bile kimse gelmiyor deliricem
Ay millet delirmiş. Ben olsam kabul ederim vallahi. Yokluktan kırılıyoruz diyip kendine yediremiyorlar bu tarz şeyleri, onlarıda hiç anlamıyorum. Allah yardımcınız olsun dark. Bende iple çekiyorum atanacağım günü, şu kızlar bi büyüseler. Komşu, anne, kayınvalide, hala, teyze yok mu kimse yardımcı olacak?

Ay millet delirmiş. Ben olsam kabul ederim vallahi. Yokluktan kırılıyoruz diyip kendine yediremiyorlar bu tarz şeyleri, onlarıda hiç anlamıyorum. Allah yardımcınız olsun dark. Bende iple çekiyorum atanacağım günü, şu kızlar bi büyüseler. Komşu, anne, kayınvalide, hala, teyze yok mu kimse yardımcı olacak?
Yok valla. Bir annem var,onun da evi uzak. 65 yasinda kadina evini birak gel bizle otur demek de vicdanima sigmiyor,anca basini dinleyecegi yaslar malum. O da evini ister. Hakli. Valla napicaz bilmiyorum.

Sizin atama isleri de sıkıntı. İnsallah gonlune gore olur canim. Ah su evlatlar bir buyuse. Biz kafayi yemeden ;)

Yok valla. Bir annem var,onun da evi uzak. 65 yasinda kadina evini birak gel bizle otur demek de vicdanima sigmiyor,anca basini dinleyecegi yaslar malum. O da evini ister. Hakli. Valla napicaz bilmiyorum.

Sizin atama isleri de sıkıntı. İnsallah gonlune gore olur canim. Ah su evlatlar bir buyuse. Biz kafayi yemeden :KK66:

Valla tasinmayi bile hesapla.
Ben servis meselesi yuzunden tasinmistim buyukte.

Darkcım 3 saat çocuğu alıp oyalayacak kadar kimse yok ama dıdısının dıdısı bile senin kapını çalıyor. Karşılık beklemek değil bu. Sadece biraz suistimal edildiğini düşünüyorum.
Zaten şu sitem olayını insanlar abartıyor. Arkadaş madem değer veriyorsun o kadar aramadı diye dert ediyorsun sen ara. Bunu yapanları samimi bulmuyorum. Diyenide hiç aramam. Bende bir garibim zaten biliyorsun bakma bana.
Çocuk konusuna gelince çevrende üniversite okuyan bir akraba yok mu?
Hem daha aklı başında olur hem 1000 lira fazlasıyla cazip gelebilir. Telefona bağımlı olmayan bir genç bul.

Darkcım 3 saat çocuğu alıp oyalayacak kadar kimse yok ama dıdısının dıdısı bile senin kapını çalıyor. Karşılık beklemek değil bu. Sadece biraz suistimal edildiğini düşünüyorum.
Zaten şu sitem olayını insanlar abartıyor. Arkadaş madem değer veriyorsun o kadar aramadı diye dert ediyorsun sen ara. Bunu yapanları samimi bulmuyorum. Diyenide hiç aramam. Bende bir garibim zaten biliyorsun bakma bana.
Çocuk konusuna gelince çevrende üniversite okuyan bir akraba yok mu?
Hem daha aklı başında olur hem 1000 lira fazlasıyla cazip gelebilir. Telefona bağımlı olmayan bir genç bul.
Ayh cok garipsin yine her zamanki gibi ahahahaha:deli:
Biliyorsun ben buralarin agasi oldugum icin,hic yardima ihtiyacim olamaz,hep benden medet umulur. Darki cagirin yapsin,dark gelsin. Uni okuyan akraba var da hep uzakta. Jeopolitik konumdan yararlanmaya calismak icin bulundugum cevreye sorusturuyorum hep. Zaten oglanin kresi 2000 lira. 1000 de kadina verecem. Yine gozumde degil,yeter ki guveneyim,yeter ki cocuk guvende olsun, yoksa annelik elbette aklim kalacak,elbette zorlanacagim. Onlari pesinen Kabul ettim zaten.

Vallahi sistim yeminle.

Selamlar arkadaslar
Yilbasi dolayisiyla yaklasin 45 gundur hareketli bir donem gecirdim. Toplam 5 defa kermeste gorev aldim, para al ver,hediye burs topla vs derken, pek cok insanla da uzun aradan sonra gorusmus oldum. Ayni zamanda tiyatrocu arkadaslarla yogun olarak gorustum,hatta yeni insanlarla tanisip yeni projeler uzerinde konustum,yani bos oturmadim. Bu surecte eskilerden Kime merhaba nasilsiniz desem “vay dark nerelerdesin” “sen de pek vefasiz ciktin aramiyorsun sormuyorsun” “bos adamsin niye aramadin” sitemler

Yahu kim bos adam? Calismiyorum su anda evet ama pek cok sey var ugrastigim. Sirf kermeslere kosturmaktan zaten evde falan oturabildigim yok. Sadece ise gidiyor olmak degildir ki mesguliyet?

Normal zamanda da selam vermeyen insanlar veya durduk yere tribe girip selami sabahi kesen insanlar bile benden selam bekliyor,aramami bekliyor. Neden hep ben ariyorum diye dusunuyorum bazen. Tamam yasi buyuk olanlar var iclerinde,konum olarak pek yukarilarda olan insanlar var. Anliyorum ama herkesin de agasi ben degilim ki. Ben selam vermezsem selam vermiyorlar,ben aramazsam aramiyorlar. Ama her seferinde bir sitem. “Evet yoktum bir suredir,x icin kermes vardi katildim,sizin fabrikaya ugradim yoktunuz, evet ben de gecende sizi sormustum” “haklisiniz daha sık arayacagim” tarzi ortaya ortaya cevaplar verdim,uslubu bozmadan. Arami da bozmak istemiyorum, kendim icin degil,sahsi menfaatim asla yok zaten ama yarin bir ogrenciye burs istemeye kapisina gidebilecegim kisiler mesela.

Simdi onumuzdeki gunlerde yine doluyum. Yarin yine cocuklar yararina duzenledigimiz parali gunumuz var,ogleden sonra kuaforde randevum var. Dun kimlikleri ve ehliyetleri degistirmek icin esimin ilcesine gittik,ondan onceki gece esimin amcasi rahatsizdi gecmis olsuna gittik. Adam ameliyata girecek,fabrikasina benim bakmami rica etti,bakarim memnuniyetle dedim. Meslektasiz,oglu daha yeni yetisiyor,benim esimin kendi isleri var yani ozetle benden baska kimse yok yardimci olacak.

Bilenler bilir esimin de asiri buyuk bir ailesi var,3 gune bir mutlaka birileri gelir,elden geldigince agirlariz,yuk asla benim uzerimde olmaz ama onlara karsi da yerine getirmem gereken gorevler var. Kafamda bin tane tilki dolasiyor,santim santim planlama hesap vs yapiyorum yetisebilmek icin.

Daha da bunlar ne ki,baharda oglum krese baslayacak,ben de ise devam edecegim. Kim birakir kim alir dusunceleri aklimda simdiden,zaten 5-6 saat uyurum maksimum,o uyku da zehir oldu. Esim ilgilidir evle ve cocukla ama iste benim yapabildiklerimi sanmiyorum yapsin. Cozumu yok,anlatip rahatlamak istedim sadece.

Edit: daha konuyu acmadan bir telefon daha aldim,esimin uzak bir akrabasi kaynanasiyla kavga etmis ,cocugu ortada kalmis ,birakacak yeri yok,getirebilir miyim pazar gunu mesaim var diyor. Olur getir dedim ne yapayim. Aklimda o kaynana da var su anda eklendi,delirmek uzereyim cidden.

Hadi guzel sozlerinizi duyayim,olumsuz elestirileriniz de basimin taci elbette
Arayıp sormuyorsun diyen tayfa da sizi 7/24 aramadığına göre şartlar eşit madem onlar öyle diyor siz de onların dediklerini tekrar onlara iade edin :)

Arayıp sormuyorsun diyen tayfa da sizi 7/24 aramadığına göre şartlar eşit madem onlar öyle diyor siz de onların dediklerini tekrar onlara iade edin :)
Mantikli halimecigim;) haklisiniz. Bu zengin milleti boyle,hemen sitemler. Sen aramadin desem sen kimsin ki moduna girecekler bana hepten sinir olacagim

Mantikli halimecigim:KK66: haklisiniz. Bu zengin milleti boyle,hemen sitemler. Sen aramadin desem sen kimsin ki moduna girecekler bana hepten sinir olacagim
Boşver cidden şu konu ile meşgul olmak bile zaman kaybı.. Ben 2 doğum yaptım 2 sinde de beni aramayan insanlar kendileri hasta olunca bana sitem ediyorlar aramıyorum diye hiç oralı olmuyorum he he diyip geçiyorum :)

Back
X