Sanırım dikişlerim açıldı yardım

knuckles

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
19
1
6
25
Burnun ucundan ve burnun sol kanadından sarkan birer dikiş görüyorum sanki kanlı halde. Çarşamba ameliyat oldum ve bugün daha pazar. Ne olacak, nasıl bir zararı olur, tekrar dikiliyor mu bunlar? Yardımcı olun lütfen çok korkuyorum.

Benim dikişlerim de dışarı sarkıyordu. Doktorunuz uzun bırakmış olabilir. Devam eden bir kanama yoksa açılmış olmaması lazım. Emin olmak için acile görünün isterseniz, tam bayram günü kötü olmuş.

Benim dikişlerim de dışarı sarkıyordu. Doktorunuz uzun bırakmış olabilir. Devam eden bir kanama yoksa açılmış olmaması lazım. Emin olmak için acile görünün isterseniz, tam bayram günü kötü olmuş.

Burnumdan açık renkli kan veya akıntı çıkıyor ara ara, bazen de deliklerin altında kanlı kabuk oluşuyor. Burnum da bayağı tıkalı bu yüzden çok zor konuşuyor, yemek yiyor, su içiyorum. Dikişler bazıları gerçekten çıktıysa ne olur peki? :KK61::KK61: çok korkuyorum ben. Dikiş olduğunu düşündüğüm yerde bulunan kabuğu da temizleyemiyorum korkudan.

Önceden orada öyle bir şey yoktu, dikişe benzettiğim şeyi yeni görüyorum.
Acile gitsem ne yaparlar ki acaba??

Dikişleriniz açılsa sürekli kanardı diye düşünüyorum. Kurumuş kan burnunuzu yıkadıkça yumuşamış olabilir. Benim de öyledi temizlemeye de korktum birazını doktor temizledi. Akan kan ya da acı yoksa sorun yoktur sanırım 😊

Endişelenmeyin 😊 iyi bayramlar 🌸

Dikişleriniz açılsa sürekli kanardı diye düşünüyorum. Kurumuş kan burnunuzu yıkadıkça yumuşamış olabilir. Benim de öyledi temizlemeye de korktum birazını doktor temizledi. Akan kan ya da acı yoksa sorun yoktur sanırım 😊

Endişelenmeyin 😊 iyi bayramlar 🌸

Öncelikle size de iyi bayramlar😊. Ben burnumu ilk hafta yani şu an yıkamıyorum, zaten deliklerin olduğu yerde de bandaj var. Doktor solüsyonu ikinci hafta yazacak. Delikler ise biraz bandajın altından gözükmeye başladı ve ara ara kan ya da akıntı akmaya devam edip kabuk bağlıyor. Kabukların hepsini temizlemiyorum dikişlere zarar gelmesin diye. İnşallah bir şey olmamıştır ama geçen dikiş kopmuş gibi hissettiğim oldu. Burnum çoğunlukla acıyor, arada ucu zonkluyor.

AA öyle
Öncelikle size de iyi bayramlar😊. Ben burnumu ilk hafta yani şu an yıkamıyorum, zaten deliklerin olduğu yerde de bandaj var. Doktor solüsyonu ikinci hafta yazacak. Delikler ise biraz bandajın altından gözükmeye başladı ve ara ara kan ya da akıntı akmaya devam edip kabuk bağlıyor. Kabukların hepsini temizlemiyorum dikişlere zarar gelmesin diye. İnşallah bir şey olmamıştır ama geçen dikiş kopmuş gibi hissettiğim oldu. Burnum çoğunlukla acıyor, arada ucu zonkluyor.
AA öyleyse benimkinden farklı 🤭 insallah bi şey olmamıştır. Çok geçmiş olsun 🌸

Back
X