Canm genelde 3 4 ayliken başlıyo salya akıtma eli ağıza gotrme vs ama maalesef dış hemen çıkmıyo
Ve bebeklerdedönem dönem huysuzluklar olması normal ama biz anneler herşeyi dişe bagliyoz
Benim kızımdada 3.5 aylıkken başladı belirtiler ama 9 aylıkken çıkardı ilk dişini
Bu dedikleriniz reflüde de olabiliyor.
Şuan ne kadarlık oldu bebeğiniz? Benim kızım da 6 aylık gece çok uyanır oldu, huzursuz bebek oldu çıktı resmen, oyuncaklarından bile sıkılıyor, ne bulsa ağzına sokuyor. Ama hala diş çıkmadı haftaya kontrole gidnce göstereceğim ben de.Doktorumuz tüm disleri yerine gelmiş sadece patlamalari kalmış dedi gecen ayın 19 unda..dis etleri kabarik vaziyette artik beklemedeyim
Şuan ne kadarlık oldu bebeğiniz? Benim kızım da 6 aylık gece çok uyanır oldu, huzursuz bebek oldu çıktı resmen, oyuncaklarından bile sıkılıyor, ne bulsa ağzına sokuyor. Ama hala diş çıkmadı haftaya kontrole gidnce göstereceğim ben de.
Benim kizim alt sag disini 6 aylikta cikartti 4. Ayindan beride salyalar zaman zaman musluktan su akar gibi. Fakat 10. Ayinizdayiz hala tek disde kaldihugo gibi takiliyor ortada. Bazi günler ve geceler cok mizmiz oluyor bİzde dise bağlıyoruz ama ne gelen varrr ne giden
o zorlanmayi gelde bana sorun.bazen sinirden kafamı duvara vuralım geliyir. gece 24.00'de emmedi 60cc mama yaptım doke saça icirdim .sabaha kadar defalarca uyandı ama tek birkez emmedi az once emzirmeyi çalıştım uykuda pişman ettirdi beni.şahsen zorla besliyorum.yoksa çocukta acikma hormonu hiç devreye girmiyor. oglumda 9ayindan gün aldı.disle alakası yokSelin mama yemek istemiyor ağlıyor direk zorla doyuruyoruz az once yine yemedi kızlar sizde mi böyle zorlanıyorsunuz
Bu tam da diş çıkarmadan önce ailenin heyecanla çocugumuz diş çıkarıyor atağı olurKonu başlığında da belirttiğim gibi 2,5 aylık kızım diş çıkartıyor..ayın 14 ünde 3 ayımız biticek 4. Aydan gün alıcaz..
Biberonla mama içerken dişetini kaşıyor,salyası akmaya başladı,huysuzlanmaya başladı,uyurken bir anda uyanıp ağlıyor böyle bir bebek degildir normalde..karşı komşumuz baktı diş çıkartıyor dedi daha önceden bende baktım diş çıkartıyor sanırım dedim..
Diş çıkartırken ne gibi belirtiler oluyor arkadaşlar tecrübeli annelerden bilgi istiyorum..
Şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkürler..
Tam da anlattığım konuBenim kizim alt sag disini 6 aylikta cikartti 4. Ayindan beride salyalar zaman zaman musluktan su akar gibi. Fakat 10. Ayinizdayiz hala tek disde kaldihugo gibi takiliyor ortada. Bazi günler ve geceler cok mizmiz oluyor bİzde dise bağlıyoruz ama ne gelen varrr ne giden
Bu tam da diş çıkarmadan önce ailenin heyecanla çocugumuz diş çıkarıyor atağı olur
Aynını biz de yaşamıştık .
2.5 aylık bebişinize huy suy biçmişsiniz ama daha çok erken .
Bunlar hep atak
En az5 tane arkadaşım aynı sizin gibi3-4 ay civarı diş çıkarıyo dedi, birinin kızının yaşında hala dişi yoktu. Diğerinin kızı 17 aylık çıkardı ilk dişini
Çoğu arkadaş da aynı şeyleri söyledi ve çocuklarının ilk dişi 9. Aydan sonra geldi.
Bizde de aynı durum oldu, hatta beyaz bi top bile çıktı , daha 3.5 aylıkken. Ama dişçi arkadaşıma fotosunu çekip yollamıştım. Bu diş deilmiş sonra yok olacakmış öyle demişti.
5.5 aylıkken 2 diş çıkarmıştı oğlum.
6 aylık 4 ön dişi vardı gögüslerimi ısıra ısıra mahfetmişti.
Bahse girerim sizin yavrunuz 7. Ayından önce patlatmayacak.
Lütfen yanılmışsam benim nikimi işaretleyip çocuğum 4 aylık diş çıkardı yanılmışsın yazın
Bunlar salyanın gelişimi, ağız gelişimi.. diş çıkarmaya benziyor ama değil.
Benim oğlum da erken diş çıkardı işte 5.5 aylık başladı, diş çıkarırken gece 20 kez falan çığlıl çığlık uyanıp ginde toplasan 5 aaat uyumuyordu ben öyle açıklıyım.
Hiç durmadan da 3 saat fln ağalayabiliyodu .
Diş jeli sürünce 40 dakika uyuyabiliyordu aralıksız öyle açıklıyım.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?