Sanirim dislandim

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
130
100
103
İşyerinden arkadaşlarım cumartesi günü için yemek organize etmişlerdi. (İsyerindeki herkes degil, belli bir gruptan bshsediyorum. Bu grup bütün gün birlikte çalışıyorlar. Benim çalışma saatlerim onlara göre daha az olmasına rağmen daha once de bu tür organizasyonlar olurdu ve bana da hsber verirlerdi) Neyse iclerinden biri bana da söylemişti yemeğe gidilecek diye ben de olabilir gibisinden konuşmuştum biraz çekinerek çünkü plan net değildi ve diğerlerinden kimse bana bişey söylememişti. Cumartesi günü geldi çattı ve kimseden ses çıkmadı. Pazartesi birine yemek noldu diye sorduğumda yemeğe gittik dedi. Sen gelmezsin diye haber vermedik dedi sonrasında. Bana haber veren kişiyi de görmüştüm ama ondan ses çıkmadı. Ben de konuyu üstelemedim .
Şuan kafam ve duygularım çok karışık. Niye böyle saçma bir duruma düşürüldüm? Bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?

Hiç oralı olmayın, tepki gösterip tavır bile yapmayın. Tercihleri çağırmamaktan yana olmuş saygı duyun geçin. Normal konuşmanıza da devam edin. Kimseye meraklı değilsiniz çağırmazlarsa çağırmasınlar. Cidden taktığınızı belki ettiğiniz zaman komik duruma düşersiniz hiç gerek yok

Sizde başka arkadaşlarınızla gidin.Yani aslında dışlamak değil de hani bazıları çok çok daha samimi olurlar kendi içlerinde takılırlar ya öyle bi durum gibi.

İşyerinden arkadaşlarım cumartesi günü için yemek organize etmişlerdi. (İsyerindeki herkes degil, belli bir gruptan bshsediyorum. Bu grup bütün gün birlikte çalışıyorlar. Benim çalışma saatlerim onlara göre daha az olmasına rağmen daha once de bu tür organizasyonlar olurdu ve bana da hsber verirlerdi) Neyse iclerinden biri bana da söylemişti yemeğe gidilecek diye ben de olabilir gibisinden konuşmuştum biraz çekinerek çünkü plan net değildi ve diğerlerinden kimse bana bişey söylememişti. Cumartesi günü geldi çattı ve kimseden ses çıkmadı. Pazartesi birine yemek noldu diye sorduğumda yemeğe gittik dedi. Sen gelmezsin diye haber vermedik dedi sonrasında. Bana haber veren kişiyi de görmüştüm ama ondan ses çıkmadı. Ben de konuyu üstelemedim .
Şuan kafam ve duygularım çok karışık. Niye böyle saçma bir duruma düşürüldüm? Bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?
Aralarında takılıyorlar takılma

Ne kadar uzulmus olursaniz olun asla bir tepki gostermeyin..en guzeli tepkisiz kalmayi basarmaktir..bu onlari onemsemediginizi gosterir

Dışlanmak gibi düşünmeyin bunu. Olabilir bu tarz şeyler. Tavrınızda da bir değişiklik yapmanıza gerek yok bence, çok taktığınızı düşünürler bu konuya. Hiç takılmayın..

Bizde önceden yemeğe topluca giderdik şimdi 3 kişi gidiyoruz. Sebebine gelince bazıları dışarıda 2 saat vakit geçirse çok tedirgin oluyor tabi bu durum size de yansıyor. Sevgilisine ortamın resmini atıp bak ben kötü bir şey yapmıyorum diyen, 30 yaşına gelip babası arayınca eli ayağına dolaşan, ayda bir kere dışarıda yediği yemeğin maliyetini düşünen oluyor. Tabi sizin için demiyorum bunları ama belki de sizin kararsız tavrınız etkilemiştir.

Bu kadar ufacik seyleri kafaniza takmayin. Sonucta sizi cagirmadilar diye size olan birsey yok. Tavir falan takinmaya gerek yok. Ben arada zamanimin olmadığından yakinirim bazen söylemezler üstüne denk gelir plansiz bir sekilde onceden ayarlanmis bulusmalarinin arasinda bulurum kendimi. Tek bir harekette tavir degistirmek hos gelmiyor bana. Ufak tefek hesaplarin pesine düşmek gibi bir huy bu dunya icin gereksiz görünüyor gözüme.

Back
X