Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sabah çamaşırı da kahverengi çamur gibi yoğun lekelenmem oldu Dr uma ulaşamıyorum acile gidicem şimdi ama sanırım düşük yapıyorum çok üzgünüm niye böyle oldu anlamadım çok ta istemiştim bu bebeği
Bu sabah çamaşırı da kahverengi çamur gibi yoğun lekelenmem oldu Dr uma ulaşamıyorum acile gidicem şimdi ama sanırım düşük yapıyorum çok üzgünüm niye böyle oldu anlamadım çok ta istemiştim bu bebeği
Hafif bi lekelenmeyse düşük demeyin hemen bence acilde kadın dogum doktoruna muayene olun yanlıç bişey bebeğinizin hayatına sebep olmasın Allah korusun
Çok geçmiş olsun
Size iğne yapılır eğer kanamanız başlamadıysa
Allah büyüktür çok sıkıntılar yaşayıp bebeğini kucağına alan insanlar var.
İnşallah iyi olur herşey.
Hafif bi lekelenmeyse düşük demeyin hemen bence acilde kadın dogum doktoruna muayene olun yanlıç bişey bebeğinizin hayatına sebep olmasın Allah korusun
Çok geçmiş olsun
Size iğne yapılır eğer kanamanız başlamadıysa
Allah büyüktür çok sıkıntılar yaşayıp bebeğini kucağına alan insanlar var.
İnşallah iyi olur herşey.
Kahverengi akıntı ama adet öncesi gibi geldi gittim acile ama kan aldılar bakalım 1 buçukta sonucu öğrenicez ultrason da belli olmadı daha küçük dedi Dr hayırlısı inşallah
Kahverengi akıntı ama adet öncesi gibi geldi gittim acile ama kan aldılar bakalım 1 buçukta sonucu öğrenicez ultrason da belli olmadı daha küçük dedi Dr hayırlısı inşallah
Progestaran kullanıyorum fitil olarak al dedi Dr um daha öncesinden dün unuttum sadece ama kan sonucuna göre ne yaparlar bilmem artık devlet hastanesi olunca aslında ilgileniyorlar ama düşebilirde diyor direk