sanırım Düşük yaptım

Mymoomm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
118
51
18
Kurban Bayramı'ndan önce Arife günü leke gördüm adetime iki gün vardı adet olucam sandm meğer yerleşme kanamasıymış idrar testi yaptm pozitif çıktı bayramdan dolayı gidip kan testi yapamadık eşimle bugün kan testi yaptırmaya gidecektik .bir önceki gün zaten belim kopacak gibi ağrıyordu lekeler vardı normaldir dedim bu sabah inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım kanamam vardı pıhtı geldi acaba düştü mü

Merhaba canım bilir kişi yada doktor değilim fakat yaşadığım tecrübeye dayanarak kimyasal gebelik geçirdiğini düşünüyorum kanaman tamamen bitip yıkandığında kan testi verip hcgnin 5in altında olduğunu kontrol et

Yaniii sağlıksiz bı gebelikte sonlanıyor olabilir ya da sağlıklı düşük riski olan bı gebelikte olabilir bunun için bı doktora gitmelisin

Öncelikle teşekkür ederim özele gittim orda tahlil yarın çıkar diyince eşim dayanamadı devlete gittik acile doktor altan muayene yapacaktı istemedim üsten baktı ultrasonla gözükmedi düşük yapıyor olabilirsn dedi yarın özele gidicem mecburen alttan muayene olucam

Merhaba kimyasal gebelik gecirmissiniz buyuk ihtimal ben de aynisini yasadim. Adetim gelmeden test yapmistim pozitif cikmisti. Betahcg degerim 15 cikti sevindik hamileyim diye. 2 gun sonra tekrar test yaptim cizgi koyulasacagina siliklesmisti, betahcg 11 cikti. Sonra 7 ye dustu, ertesi gün kanamam basladi ve normal adet gibi oldum. Sadece biraz uzun surmustu. Yasadiginiz sey dusuk degil, yumurta dölleniyor fakat yerlesmeden atiliyor.

Adetim bir gün gecikti ben öyle test yaptım ilkinde gölge gibiydi ikinci testte biraz daha belirgindi gebelikteki belirtilerde vardı yorgunluk bel ağrısı benim BT HCg 69 çıktı

Adetim bir gün gecikti ben öyle test yaptım ilkinde gölge gibiydi ikinci testte biraz daha belirgindi gebelikteki belirtilerde vardı yorgunluk bel ağrısı benim BT HCg 69 çıktı
Evde gebelik testi yaptiniz mi tekrar daha da belirginlesiyorsa betahcg artiyor demektir riskli bir gebelikse doktor önlem icin progesteron falan verir, bazen pihtili kanamalara ragmen saglikli devam eden gebelikler de oluyor. Insallah sizin de oyledir doktora gidince haber verin merak ettim

Canım tabi ki bunu doktor bilir muayene olmanuz, beta baktırmanız gerekir..

Ama benim fikrimce kimyasal gebelik geçirdiniz.. Yani aslında düşük yapmadınız.. Vücudunuz hamileliğe hazırlanırlanıyordu ve sonradan vaz geçti.. Adet kanamanız başlıyor.. Hepsi bu.. Aslında idrar testi yapmış olmasanız bundan haberdar bile olmayacaktınız.

Büyük ihtimalle düşük oldu baya kanamam oldu umarım dediğiniz gibidir yarın gidicem haber veririm canm

Kimyasal gebelikmiş

Evet adetim 1 gün gecikti içine doğdu test yaptım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…