- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
ya afedersin ama utanıyorsa eşinin sorunu.
sen kendini seviyor, kendinle gurur duyuyorsan sorun yok.
özgüven tam yerindeyse bunu onun gözüne sok , bırak o kendinden utansın.
benim başım açık ilerde eşim olursa bu onun için ne utanç kaynağı olabilir, ne de övünç.
ben güçlü , kültürlü ve medeni bi kadınım ancak bununla gururlanabilir.
insanların bilgeliğini insanların vücudlarına geçirdikleri kumaşlar değil , beyin belirler.
nice kapalılar var şıkır şıkır gezen kadınları cebinden çıkarır cilvede(eşlerine karşı) ve bakımlı olmakta. zira güzellik bazen sadelikten geçer.
nice açıklar var ibadetlerde kapalıları cebinden çıkarır.
bu eğitim içinde geçerli nice lise mezunları , üniverste mezunlarına pabuclarını tersiyle giydirir.
bu kişisel azim ve özgüvenle alakalı.
sakın ve sakın birisi sizden utanıyorsa bu eşinizde olsa , sizin sinmenize sebep olmasın zira bu sizin değil o kişinin şahsi sorunudur.
siz bir bireysiniz , başkalarının hissettiklerinden sorumlu değilsiniz. Sizi rahatsız ediyorsa gerekli şekilde tepkilerinizi gösterin.
Ve öğrenmenin yaşı yoktur hiç bir konuda.
Tek okumak değil . Ben 32 yaşımda yüzme öğrendim. 33 te ingilizce öğreneceğim. Bilginin sınırı yoktur ve en aç olduğumuz konu olmadılır. Öğrendikçe aslında hiçbişi bilmediğimizi anlarız.
bunlar benim şahsi düşüncelerim kimseyi bağlamamakla birlikte söylemek istedim.
Kişisel seçimlerine göre (giyim , din,yaşam tarzı) kimseyi yargılamak haddimiz değil , hele önyargı Allah muhafaza.
İyi geceler bayanlar.
süper bir yorum, insanı giydiğine, ne mezunu olduğuna vs.. göre değerlendirmek geçen yüzyılda kaldı, helede bu değerlendirmeyi yapan kocaysa ne yapayım öyle kocayı
bilişim teknoloji çağında yaşıyoruz, herkes eşit, herkes herşeyi herkesin bildiği kadar biliyo belli bi çizgide, bilgiye ulaşmak çok kolay, şimdi açıp internette 10 tane gazetenin onlarca köşe yazarını okuyabilirsiniz, hatta the times ın makalelerini okuyabilirsiniz bunları yapmak ne mezunu olduğunuzlamı ilgili...
kendine extra bişeyler katmayan öğrenmenin daim olduğunu kabul edip uygulamayan, bilime sırtını dönen, ne mezunu olursa olsun illaki belli bi standartın altı kalacaktır
ama ben bu arkadaşın eşinin ya da iş arkadaşlarının bu arkadaştan üstün olduğuna kesinlikle inanmıyorum
mühendislik konusunda üstün oldukları kesin ama o ayrı!!??
üni okuyunca büyülü bi şekilde tekrarmı aşık olcak kocası, hayır hiçbişey değişmicek, önemli olan kafa yapısının değişmesi. arkadaşın içinde kaldıysa mutlaka üni ye gitmeli ama kendi için evliliğini kurtarmak için değil, böyle bi evlilik kurtarma yolu yok bence

Son düzenleme: