Sanırım eşim beni sevmiyor..

Baştan sona okumadım ama eşinle hiç bu konuyu konuştun mu? Hislerini anlat bir bakayım ne diyecek? Belki onun da sana söylemek istedikleri vardır? İnan bir ilişkinin temeli sorunlarını eşe anlatabilmek, konuşabilmek

su aglama konusunda master yapmis bir insan olarak yazacagim. ben burcum ve kisiligimden mutevellit herseye aglayabilen bi insanim. bazen cok sinirlenince bile aglarim. tv ye aglarim kizim farkli bir hareket yapsa aglarim canim sikilsa aglarim. yani planli agladigimi bile bilurim lohusalik doneminde. cocugu yatiriyim esimde uyusunda diger odaya gidip bir aglayayim deyip planli sekilde aglamisligimda var yani.
durum boyke olunca kendi anne babaniz da dahil kimse sizin aglamanizi umursamiyir aman vinta iste canim o herseye aglar zaten deyip geciveriyorlar.
agladigimda esim ne oldu der anlatirim neyse agla sen gelirsin sonra yanima der durum o kdar vahimdi yani.

sonra bigun farkettim ki veni gercekten uzen bisey oldugunda aglamiyorum ben. kitlenip kaliyorum. gozum daliyor oylece duruyorum. ve bunu esim benden once farketmis demekki adam asil ben susup kaldigimda panik oluyor etrafumda dort donuyor.

cok fazla ve gereksiz ayrinti yazdim kusira bakmayin. demeye calistigim o ki benim gibi ota b.ka agliyorsaniz siz aglarken icee dizi izleyip kahkaha atmasi normal.

onun dışında sizi dusunup sizin icin birseyler yapiyorsa cok da kafaniza takmayin. gebelik forumundan hatirliyorum sizi yasit cocuklarimiz var. opuyorum yavrunuzu.
Balık Burcu mu

Eskiden böyle değildi ama hani baştan beri böyle olsa ben de diyeceğim huyu böyle
şöyle söyleyeyim bunlar rutin şeyler evde film izleme, konuşma -konuşma dediğim normal günlük konuşma-
Dediğim gibi zaten bunları aynı evde yapamazsak aynı evde nefes bile alamayız
Mesela kendimi kötü hissettiğimde bir sorunum olduğunda karşımda direk duvar var gibi oturup konuşma çözüm bulma yok mesela ben kendi sorunumu kendim çözerim kendi üzüntümü kendim geçiririm
İnsan karısına ne bileyim bir beğeni bir sevgisini belirtme bir şey yapar.
Yani sarılıp ağlamak bile olabilir mesela
Sen sarıl ağla itecek hali yok ya, belki böyle böyle duyarlılık kazanacaktır :/

Sanki beni anlatmissiniz suan bende esimle boyle bir durumdayim uzak duruyorum bikac gundur ama umrunda degil bende sevildigimi uzun zamandir hissetmiyorum artk hep derim kadin her yasta kadindir her yasta sevildigini duymak ister mesela bana icten sarildigini iki guzel kelime etmesini unuttum

Ben sevilmediğini hissettiğim an suphelerim gerçek çıkıyor yaa ona yaniyorum o seviyorum dese ne olur ki ispat edemedikten sonra bazen o iki kelime de yetmiyor

Sevginin ağızdan çıkmış olması yetmiyor
Hissetmek istiyor insan his de yok

Bı bardak su içeyim 10 yıllık evliliğin uzerine :KK14::ruh:

Merhaba kk

Direk konuya gireyim bir kızım var 2 yaşında öncelikle onu belirteyim.
Geçen gün şöyle bir düşündüm bekarlığımı, nişanlılığımı ve sonra bir şeyi farkettim eşim bana ne sevdiğini söylüyor, ne özlediğini, ne beğendiğini...
Hani beni sevdiğine dair içinden gelen bir mesaj, durduk yere sarılmak gibi küçük şeyleri bile yapmıyor.
Artık içimde ne kadar yapmayacağına inandıysam, artık nasıl ümidi kesmişsem yokluğunu aramıyormuşum bunca zamandır.
Ama birden dank edince o kadar kötü oldum ki durup bakınca sarılan ben, yanında şakalaşan ben, sevdiğini genelde belli eden ben. gel birlikte fotoğraf çekilelim bile demez düşünün. Eşim benimle ilgili bir şey yapmamış
Büyük şeyler isteyen biri de değilim yani yan yana bir tv izlerken özledim bugün seni demek ya da gün içinde sesini duymak için aradım gibi.. Hani beni özlediğini bile düşünmüyorum artık
Eskiden nasıldı derseniz sevgiliyken nişanlıyken sevdiğini belli ederdi, sevgisini gösterirdi.
Ama çocuktan öncede böyleydi. Yani çocuk olduktan sonra onunla ilgilenmekten vakit ayıramamaktan değil.
Diyeceksiniz ki sende uzak dur uzak durduğum zamanlar oldu ama hiç umrunda olmadı.
Benim canım sıkkın olduğunda ben yatak odasında ağlarken yanıma gelip neyin var anlat bile demez içeride oyun oynayıp dizi izleyip kahkaha atabilir.
Normalde konuşup güleriz iyiyiz somurtmaz beni düşünür( sevdiğin yiyeceği aldım, hasta olursun şöyle giyin vs vs) zaten onlarda olmasa hiç çekilmez. İnsan biraz onun için özel olduğunu, onun için değerli olduğunu hissetmek istiyor. Bir sevgi aşk dolu bakış bile gülümseme bile yok.Bir hayal kursam boşver belli olmaz ne olacağı diyip kestirip atabilir.
Sonuçta bende bir insanım sevgi görmeyi, yeri geldiğinde şımartılmayı, bi derdim olduğunda birisine sarılıp ağlamayı birisinden güç, destek almayı istiyorum ama zor günümde, ağladığımda , bir şeye canım sıkıldığımda hep yalnız ağladım, insan düşünüyor ya karısı içeride ağlıyor insan en azından tamam ağlama der bir şey yok der.
İşte bütün bunları topladığımda beni seven bana aşık olan bir adam görmüyorum ve üzülüyorum.
Bende şuan bundan çok farklı bır durumda değilim tek fark sevıyorum dıyor ama öyle duygusuzcasına ki sdc benı o anlık geçiştirmek adına yapılan bişey gibi.biz evelndığımız ilk günde. Beri çok sıkıntı çektik özellikle onun ailesinin yaptıklarını hazmedemedim ama onu ne kadar sevdığımı aılesınjn yaptıklarından onu suclamadıgımı bıle anlattım.cok zor zamanlarımız oldu onu asla bırakmadım hepndestek oldum ama eskıden damla gözyasıma kıyamayan adam aglamalarıma yalancı gözyası der oldu .hep tek agladım bı gelsın sarılsınn ıstedım ben burdayım desın ıstedım ama yok.sımdıde sıkıntılı zamanlar gecırıoz sdc kendı gecırıomuscasına benım canıma okuyor butun acısını benden cıkarıyor bırbırımızden uzaklasıyoruz ıyıce bunu cok ıyı göruyorum ne yazıkkı . Basbasa evlılık hayatımızın keyfıne varmak varken süreklı aılesıgilde kalmayı tercıh edıyor.o kadar gururum ıncınıyor kı beni cinsel anlamda dahi özlemiyor sanırsam :(((

Back
X